|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 31 грудня 2012, 14:56 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Привіт усім! А салатики вже накришили'сте? Лиш кришіт на дрібонькі кубікі. Бо як будете запивати салат горівеґов, та й випадково не розрахуєте міру, то як вертатисі то всьо буде, то грубші кубікі можут в носі застряти... 
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 31 грудня 2012, 15:20 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
myrko написав: Привіт усім! А салатики вже накришили'сте? Лиш кришіт на дрібонькі кубікі. Бо як будете запивати салат горівеґов, та й випадково не розрахуєте міру, то як вертатисі то всьо буде, то грубші кубікі можут в носі застряти...  Всім привіт! З наступаючим всіх... я вже наварила всі інгредієнти на салат олів'є, після обіду буду кришити. Новий рік буде традиційно з цим салатом 
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 31 грудня 2012, 17:51 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
myrko написав: Привіт усім! А салатики вже накришили'сте? Лиш кришіт на дрібонькі кубікі. Бо як будете запивати салат горівеґов, та й випадково не розрахуєте міру, то як вертатисі то всьо буде, то грубші кубікі можут в носі застряти...  myrko, ты переживаешь, так унитазы будут рады, вот... У унитазов тоже будет праздник. Их новогодний тоже ждёт сюрприз И вместо надоевших, голых задниц. Они увидят много новых лиц!  С наступающими праздниками. Всего самого -самого наилучшего!!!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 31 грудня 2012, 18:53 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
olesya написав: Всім привіт! З наступаючим всіх... я вже наварила всі інгредієнти на салат олів'є, після обіду буду кришити. Новий рік буде традиційно з цим салатом  Ше би... Ну, як же ж без олів'є?!.. Та же "білому брату" /унітазу/ без нього буде дуже сумно... ... і одиноко... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 31 грудня 2012, 19:49 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Хай Новий рік з добром до Вас прийде, Здоров'я, сміх і радість принесе, Різдво з колядою хай завітає, Щастям безмежним Вас благословляє!
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 31 грудня 2012, 20:53 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
 З Новим Роком в добрий час Дід Мороз іде до нас, А до тебе хай завітає З тим що серце забажає, Хай принесе тобі у хату, Щастя й радості багато Хай здоров’я повний міх Покладе на твій поріг!
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 31 грудня 2012, 21:19 |
|
|
Бажаю вам під Новий рік Прожити ще на світі вік, Щоб за шампанським ви сиділи, Щоб танцювали, і співали. Щоб новорічня ця гостина Принесла щастя, й щоб ви грошей мали!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 31 грудня 2012, 22:46 |
|
|
З наступаючим роком. не люблю я число 13 тому ось так буде краще 
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 31 грудня 2012, 23:18 |
|
|
от халепа  до нового року ще далеченько, а я що? вже так наглюкалася, що якісь коди привиджуються  а DD то що - розмір жіночого бюзгалтера P.S. всіх з новим роком! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 31 грудня 2012, 23:48 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Де наш дорогий ...овоч?! Та же я нині не зможу уснути поки не увижу й не учую!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |