|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 29 грудня 2012, 20:53 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: exp написав: Капітан написав: у тебе певно ще совіцька ? так  меш мандарини чіпляти? ... на совіцьку колись чіпляли , цукерки , лимонні... у нас чукулядові 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 грудня 2012, 20:57 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
е-е... чукулядові то тойво .. би не знудило... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 29 грудня 2012, 21:20 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
Капітан написав: ну і іграшки мають ще якісь таки бути ... мама колись у величезній каструлі з Станіслава везла... а як інакше , би сі не потовкли , скло...  оті скляні (не кітайські) іграшки тут во коштують всі гроші  , багато є в магазинах з лейбами Made in Poland, Made in Ukraine  , ціна варіюється в межах 30-70 доларів за штучку. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 грудня 2012, 21:25 |
|
|
olesya написав: Капітан написав: ну і іграшки мають ще якісь таки бути ... мама колись у величезній каструлі з Станіслава везла... а як інакше , би сі не потовкли , скло...  оті скляні (не кітайські) іграшки тут во коштують всі гроші  , багато є в магазинах з лейбами Made in Poland, Made in Ukraine  , ціна варіюється в межах 30-70 доларів за штучку.  тут таки дорогі , але не настільки .... видко шо скла є більше , є з чого дути .... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 29 грудня 2012, 21:27 |
|
|
Капітан написав: olesya написав: Капітан написав: ну і іграшки мають ще якісь таки бути ... мама колись у величезній каструлі з Станіслава везла... а як інакше , би сі не потовкли , скло...  оті скляні (не кітайські) іграшки тут во коштують всі гроші  , багато є в магазинах з лейбами Made in Poland, Made in Ukraine  , ціна варіюється в межах 30-70 доларів за штучку.  тут таки дорогі , але не настільки .... видко шо скла є більше , є з чого дути ....  з України і Польщі до Америки троха дальше їх везти ніж до Італії, везут певно не в каструлях  , але ціну за дорогу відай добру враховуют 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 грудня 2012, 21:33 |
|
|
olesya написав: з України і Польщі до Америки троха дальше їх везти ніж до Італії, везут певно не в каструлях , але ціну за дорогу відай добру враховуют та вже , за такі гроші ... їх певно пішки несуть ... 
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 29 грудня 2012, 21:49 |
|
|
а минулого року в нас біля ялинки був різдвяний поїзд. дорога тягнулася далі на половину кімнати, паровоз був великий, десь величиною з бутилку, шумів, гудів, співав різдвяні пісні. цього року не клали ту залізну дорогу.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 грудня 2012, 22:15 |
|
|
olesya написав: а минулого року в нас біля ялинки був різдвяний поїзд. дорога тягнулася далі на половину кімнати, паровоз був великий, десь величиною з бутилку, шумів, гудів, співав різдвяні пісні. цього року не клали ту залізну дорогу. кріза ... або неграм голодним у африку відправили 
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 29 грудня 2012, 23:00 |
|
|
Капітан написав: olesya написав: а минулого року в нас біля ялинки був різдвяний поїзд. дорога тягнулася далі на половину кімнати, паровоз був великий, десь величиною з бутилку, шумів, гудів, співав різдвяні пісні. цього року не клали ту залізну дорогу. кріза ... або неграм голодним у африку відправили  ага, голопупим неграм якраз різдвяного поїзда треба їм би дійсно, пожрать, покурить, поспать, пос..ть - життя прекрасне! 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 грудня 2012, 23:02 |
|
|
olesya написав: Капітан написав: olesya написав: а минулого року в нас біля ялинки був різдвяний поїзд. дорога тягнулася далі на половину кімнати, паровоз був великий, десь величиною з бутилку, шумів, гудів, співав різдвяні пісні. цього року не клали ту залізну дорогу. кріза ... або неграм голодним у африку відправили  ага, голопупим неграм якраз різдвяного поїзда треба їм би дійсно, пожрать, покурить, поспать, пос..ть - життя прекрасне!  та їм пофіг , що жерти , головне , абт не працювати , аби на шару , а воно перетрависі... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |