|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 22 грудня 2012, 00:07 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Galka написав: Здравствуйте, что всё досих пор празднуете? Ну та й хто як святкував? Тут нашим державним службовцям (вчителям в тому ж числі) місто робило вечерю, правда не з нагоди кінця світу, а традиційну передріздвяну. А в якості special quest приїхали привітати всіх з концем світу Адам і Єва  : осколки колись дуже популярної групи, мадярського Боніему - Neoton Familia (після розпаду Неотона, вони почали співати дуетом, а тепер, як вістарілисі - їздять по халтурах, під фанєру). Колись їх постійно показувала совіцька телевізія. P.S. Файно бавили, але вино було пляшкове - для турістів, після того, до котрого звик, (  то шо exp-ови подобаєсі), то це: ні смаку, ні запаху. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 грудня 2012, 00:31 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
о-о.. Неотон.... давно не чув .. навіть забув за них.. думав , канули .. у Лету... а вони ще є...  лиш Santa Maria чого вартує... сила...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 22 грудня 2012, 00:56 |
|
|
Капітан написав: а вони ще є... А куди вони дінуться, це ж бувша соцстрана, баблоси тра - то й треба ще крутитисі на сцені, воно канєшно з близька виглядає вже троха комічно, пані Єву не дуже вже ратує й чорний жакет (аби закрити "рятувальний пояс" на талії), то в тих швеціях: там АВВА-м якийсь ковтнутий міліардер пропонував міліард зелених папірців з пальтретами мертвих гамериканських президентів за реуніон, а вони відмовилися; а цим доводиться ще ввихатисі, благо - під Санта-Марію нарід ще балдіє... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 грудня 2012, 01:07 |
|
|
myrko написав: благо - під Санта-Марію нарід ще балдіє... як на мене ніц дивного , хороші речі не старіють , вони переходять у розряд антикваріату , котрий високо цінується....приміром Бах , Ліст ... коли творили ? а народ , як ти кажеш балдіє , ще довго буде..хороші речі не зношуються , а геніальні - вічні
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 22 грудня 2012, 01:15 |
|
|
Капітан написав: як на мене ніц дивного , хороші речі не старіють , вони переходять у розряд антикваріату , котрий високо цінується....приміром Бах , Ліст ... коли творили ? а народ , як ти кажеш балдіє , ще довго буде..хороші речі не зношуються , а геніальні - вічні Власне - цілком погоджуюся, тільки вище сказане скоріше відноситься більше до тої ж АББ-и, ніж до Неотону. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 грудня 2012, 01:19 |
|
|
myrko написав: Капітан написав: як на мене ніц дивного , хороші речі не старіють , вони переходять у розряд антикваріату , котрий високо цінується....приміром Бах , Ліст ... коли творили ? а народ , як ти кажеш балдіє , ще довго буде..хороші речі не зношуються , а геніальні - вічні Власне - цілком погоджуюся, тільки вище сказане скоріше відноситься більше до тої ж АББ-и, ніж до Неотону.  я то у загальному сказав , не приречуючи комусь персонально.. просто така моя думка , але ви можете з нею не погоджуватися... бо кожен вільний мати свою... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 грудня 2012, 11:08 |
|
|
всім привіт , вітаю всіх з ранком першого дня , першого місяця , першого року після кінця Світу... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 22 грудня 2012, 11:26 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
myrko написав: P.S. Файно бавили, але вино було пляшкове - для турістів, після того, до котрого звик, (  то шо exp-ови подобаєсі), то це: ні смаку, ні запаху.  а шо толку, шо подобається 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 22 грудня 2012, 12:41 |
|
|
exp написав: а шо толку, Прорий каналізацію Мішкольц-Коломия, як тоті закарпатчики, шо про них якось-то Бодя писав... 
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 22 грудня 2012, 13:13 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
myrko написав: Ну та й хто як святкував? По радио слышала, что несколько сотен человек в Москве отсиживались в бункерах. Билет стоил до 1,5 миллионов рублей
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |