|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
olesya
|
Додано: 12 грудня 2012, 00:51 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
та не переживайте так, якось пересвяткуєте при цій ялинці от в Нью Йорку також ялинка постійно крива і якась однобічна, скільки не їздимо - так ніби кожного року одна й та сама. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 грудня 2012, 10:03 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
olesya написав: та не переживайте так, якось пересвяткуєте при цій ялинці от в Нью Йорку також ялинка постійно крива і якась однобічна, скільки не їздимо - так ніби кожного року одна й та сама.  я вже колись писав , чого ялинка однобічна ..... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 грудня 2012, 12:55 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
olesya написав: та не переживайте так, якось пересвяткуєте при цій ялинці от в Нью Йорку також ялинка постійно крива і якась однобічна, скільки не їздимо - так ніби кожного року одна й та сама.  треба робити конкурс на саму криву ялинку (і прикрашену криво)... думаю, виграємо 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 12 грудня 2012, 16:47 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Судячи по коментарях фоток міста не треба - головне обговорення вже не вперший рік облізлість ялинки чи "смак" тих, хто вибирали-встановлювали Матиму на увазі - мені ж то менше ходити-знимкувати 
|
 |
olesya
|
Додано: 12 грудня 2012, 18:17 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
SPY написав: Судячи по коментарях фоток міста не треба - головне обговорення вже не вперший рік облізлість ялинки чи "смак" тих, хто вибирали-встановлювали Матиму на увазі - мені ж то менше ходити-знимкувати  але ти тут SPY не правий. обговорюємо ялинку, бо якраз на то сезон, та ще й наступного тижня мають її відкрити. Свята ж ідуть. було би літо, обговорювали би клумби. і від мене особиста подяка за фотку де пам'ятник Франку. минулих моїх канікулів в Коломиї цього пам'ятника ще не поставили. Франко, як і ялиці, вбрався в снігову шапку. 
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 12 грудня 2012, 21:43 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 12 грудня 2012, 23:16 |
|
 |
 |
|
|
А шо ті слоїки означають? Не вперше бачу, але не доганяю, типу новорічна ялинка? 
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 грудня 2012, 23:24 |
|
|
SPY написав: А шо ті слоїки означають? Не вперше бачу, але не доганяю, типу новорічна ялинка?  темний ти SPY , то сільська посудосушарка .... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 13 грудня 2012, 18:53 |
|
 |
 |
|
|
Капітан написав: SPY написав: А шо ті слоїки означають? Не вперше бачу, але не доганяю, типу новорічна ялинка?  темний ти SPY , то сільська посудосушарка ....  йо, я бачу так сушиться, що аж снігом присипало біда-біда мені 
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 грудня 2012, 23:31 |
|
|
снігом припало правильно , би мікроби на слойки не сідали , холодно їм на снігу.... так що то все продумано , народ століттями так роби... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |