|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 29 листопада 2012, 23:07 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
тут на нині таки передавали дощі , на весь тиждень дощі... а нині як на зло , випогодилосі... небо чисте ... аж космос видно .... Нібіри ще не видко ... видно на підльоті.. або десь на заправку зупиниласі... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 30 листопада 2012, 02:02 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
 у нас Нібіру шось також ще не видко вчора ввечері було також чисте небо і сходив повний місяць. поряд з ним була якась планета, здається Юпітер. і параду планет поки що не видко. мало би бути 3 планети видимі на сході щось накрутили з тими нібіру і парадом планет. 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 30 листопада 2012, 02:36 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
А в мене нині пропало світло, я вже подумки перебирав скільки є в хаті свічок і на скільки вистачить провізії 
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 листопада 2012, 09:33 |
|
|
SPY написав: А в мене нині пропало світло, я вже подумки перебирав скільки є в хаті свічок і на скільки вистачить провізії  о-о.... то всьо вплив тихво літаючийх вєщєй ... у космосі... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 30 листопада 2012, 11:59 |
|
|
SPY написав: А в мене нині пропало світло, я вже подумки перебирав скільки є в хаті свічок і на скільки вистачить провізії  це була підготовка до кінця світла. то не лиш у тебе пропало 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 листопада 2012, 12:45 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
VohaBit написав: SPY написав: А в мене нині пропало світло, я вже подумки перебирав скільки є в хаті свічок і на скільки вистачить провізії  це була підготовка до кінця світла. то не лиш у тебе пропало  Ги! А ви собі думали шо то байка?!.. "...в набор входят карточка-напоминалка на тот случай, если владелец спецпакета потеряет память, шпроты, водка, гречка, свечи и спички, блокнот и карандаш для писем в будущее, инструкция с описанием игр, чтобы скоротать время, аптечка, состоящая из активированного угля, бинта и валидола, веревка и мыло. Набор для встречи апокалипсиса стоит 890 рублей".Набор для встречи конца света"Не толпитесь, граждане, не толкайтесь!  Куды прешь без очереди?! Спокойно, все там будем!" Госдума призывает не бояться конца света
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 листопада 2012, 14:38 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: SPY написав: А в мене нині пропало світло, я вже подумки перебирав скільки є в хаті свічок і на скільки вистачить провізії  о-о.... то всьо вплив тихво літаючийх вєщєй ... у космосі...  ти про різне сміття... літаюче? 
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 30 листопада 2012, 21:52 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
я так розумію шо ви, п. ЕХР, завтра будете віступати у складі хору, з нагоди проведення 27-го фестівалю ім. Кос-Анатольського, у складі хору ... ци я шо путаю???
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 листопада 2012, 22:02 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Бодя написав: я так розумію шо ви, п. ЕХР, завтра будете віступати у складі хору, з нагоди проведення 27-го фестівалю ім. Кос-Анатольського, у складі хору ... ци я шо путаю??? чув би ти як я говорю... про ніякий спів би'с не згадував
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 листопада 2012, 23:48 |
|
|
exp написав: Бодя написав: я так розумію шо ви, п. ЕХР, завтра будете віступати у складі хору, з нагоди проведення 27-го фестівалю ім. Кос-Анатольського, у складі хору ... ци я шо путаю??? чув би ти як я говорю... про ніякий спів би'с не згадував а ти під хванєру.... губами плямкай.... на фоні хору то малоби пройти .... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |