|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 10 листопада 2012, 21:56 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: Степанович , то не моє.. то нашого гідранта... може тобі і презилент таки не любисі ?!  від нього не чув, а від тебе постійно 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 10 листопада 2012, 21:58 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: від нього не чув, а від тебе постійно  тобто не хотіли чути, тобто закрили очі?  Відкриваю))) Цитата: Янукович звернувся до людей: «Тут зібралися кращі геноциди країни»?01 лютого 2010, 12:09 Кандидат у президенти Віктор Янукович, виступаючи у Львові перед виборцями назвав присутніх кращими «геноцидами». «Тут зібралися кращі геноциди країни!», - заявив лідер ПР. Помічники кандидата в президенти поправили його: «не геноциди, а генофонд». «Так, і генофонд теж», - не розгубився Янукович. Публіка вибухнула сміхом, а сам Янукович посміхнувся у відповідь, повідомляють Подробности . Візит головного регіонала, як повідомляється, проходив таємно. Янукович виступав перед заздалегідь підготовленими робітниками з підприємств Рината Ахметова. Нещодавно, нагадаємо, Янукович назвав Чехова «великим українським поетом» Джерело: 4post.com.ua
|
 |
Капітан
|
Додано: 10 листопада 2012, 22:05 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
SPY написав: exp написав: від нього не чув, а від тебе постійно  тобто не хотіли чути, тобто закрили очі?  Відкриваю))) Цитата: Янукович звернувся до людей: «Тут зібралися кращі геноциди країни»?01 лютого 2010, 12:09 Кандидат у президенти Віктор Янукович, виступаючи у Львові перед виборцями назвав присутніх кращими «геноцидами». «Тут зібралися кращі геноциди країни!», - заявив лідер ПР. Помічники кандидата в президенти поправили його: «не геноциди, а генофонд». «Так, і генофонд теж», - не розгубився Янукович. Публіка вибухнула сміхом, а сам Янукович посміхнувся у відповідь, повідомляють Подробности . Візит головного регіонала, як повідомляється, проходив таємно. Янукович виступав перед заздалегідь підготовленими робітниками з підприємств Рината Ахметова. Нещодавно, нагадаємо, Янукович назвав Чехова «великим українським поетом» Джерело: 4post.com.ua молодєц шпийон .. тобі орден ШАБО  ..... а ехрові тра енциклопію читати ... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 10 листопада 2012, 22:26 |
|
|
Капітан написав: а ехрові тра енциклопію читати ...  та ну тебе в баню  SPY написав: exp написав: від нього не чув, а від тебе постійно  тобто не хотіли чути, тобто закрили очі?  Відкриваю))) дякую! але мене такі дурниці не цікавлять 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 10 листопада 2012, 22:32 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: дякую! але мене такі дурниці не цікавлять  не можна нашого гідранта називати дурницею, а дурнем - можна дурниця - сидить 
|
 |
Капітан
|
Додано: 10 листопада 2012, 22:51 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
SPY написав: exp написав: дякую! але мене такі дурниці не цікавлять  не можна нашого гідранта називати дурницею, а дурнем - можна дурниця - сидить  йо, але дурницю звати Юлі.. але то вже політика.. давайте ліпше про Обаму , чи про голих дівок... бо воно у приципі одностейне... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 11 листопада 2012, 01:03 |
|
|
Капітан написав: чи про голих дівок... нє. краще вже про напіводітих. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 11 листопада 2012, 12:30 |
|
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 11 листопада 2012, 12:31 |
|
|
exp написав: кажуть Фофа помер це хто?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 11 листопада 2012, 12:35 |
|
|
VohaBit написав: exp написав: кажуть Фофа помер це хто? Гребенюк 51 рік, Лондон... виріс біля тебе у 1-му будинку...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |