|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 25 жовтня 2012, 16:49 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Янукович заявил, что просто оговорился, когда назвал «обогащенный уран» «обогащенным ираном». - Я прекрасно помню еще со школы таблицу Мендельсона. Уран — это такой элемент возле платония и гениталия, — уточнил глава государства. _________________
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 27 жовтня 2012, 21:01 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Фраза, після якої сексу точно не буде: "А у мене на цьому ліжку дід і прадід померли".
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 листопада 2012, 20:00 |
|
|
Тільки українці на питання "Ти куди?" відповідають "Зараз прийду"
Любий Діду Морозе, будь ласка, дай мені в Новому Році нового президента, а цього забери собі в олені.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 02 листопада 2012, 12:37 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
- Куме, а шо будете робити, коли в Україну прийде кінець світу? - Е..., він сюди не прийде, він звідси вийде.
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 04 листопада 2012, 12:32 |
|
|
– Що спільного між посинілим утоплеником, перепеченим короваєм та вагітною жінкою? – Пізно вийняли...
*** Приходить негритянка до гінеколога, сидить у кріслі, гінеколог так задумливо дивиться туди... потім говорить: – Все! Вирішено! Беру чорний Роrsсhе Сауеnn з червоним шкіряним салоном.
*** – Для чого призначена борозенка, що розділяє пігулку на дві половинки? – Якщо людина хвора і не може ковтати – пігулку вставляють в задницю і закручують викруткою...
*** Подруга розповідає: – Моєму чоловікові після дитсадка дали характеристику: "Товариський, добре їсть і грається". Знаєш, за 30 років нічого не змінилося.
*** Анальгін – дуже ефективний протизаплідний засіб. Спосіб вживання – затиснути пігулку між колінами і не відпускати.
|
|
 |
|
 |
Kaminskiy
|
Додано: 04 листопада 2012, 17:17 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1081 Звідки: Коломия
|
І що то тебе на медичну чорнуху потєгло? 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 04 листопада 2012, 18:44 |
|
|
Kaminskiy написав: І що то тебе на медичну чорнуху потєгло?  Відав теж чорний порш хоче.  
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 05 листопада 2012, 19:37 |
|
|
Подвыпившая компания , Новый Год. Пока резали салаты, один уснул. Парни взяли сосиску, вставили ему в ширинку. Просят его жену зайти, посмотреть «как он там? ». Крик, грохот падающего тела. Все кинулись к жене, она в обмороке...Привели в чувство, расспрашивают... По её словам: - Вхожу, лежит муж, из ширинки торчит... и кот ЭТО грызёт! Я кричу, кот хватает, убегает С НИМ в зубах.
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 05 листопада 2012, 20:26 |
|
|
Капітан написав: - Я кричу, кот хватает, убегает С НИМ в зубах. 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 06 листопада 2012, 11:04 |
|
|
- Я зрадила своєму чоловікові і в день своєї смерті я йому про це розкажу. - А ти шо, точно знаєш, коли настане день твоєї смерті? - Та от, коли розкажу, тоді й настане...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |