|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
olesya
|
Додано: 30 жовтня 2012, 15:11 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
exp написав: до речі, як там olesya... чи вже той ураган Сенді скінчився?  Я тут  , ураган закінчився сьогодні зранку. наробило багато лиха. світла нема вже майже добу, і напевно ще скоро не буде. я поїхала на роботу, подивитися як тут справи, то на роботі гей би світло є, виглядає все нормально. а на вулицях страшне що робиться, дерева з коренем повиривані попадали на дроти, дороги, світлофори не роблять. будуть довго ще розгрібати.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 жовтня 2012, 23:07 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
olesya написав: exp написав: до речі, як там olesya... чи вже той ураган Сенді скінчився?  Я тут  , ураган закінчився сьогодні зранку. наробило багато лиха. світла нема вже майже добу, і напевно ще скоро не буде. я поїхала на роботу, подивитися як тут справи, то на роботі гей би світло є, виглядає все нормально. а на вулицях страшне що робиться, дерева з коренем повиривані попадали на дроти, дороги, світлофори не роблять. будуть довго ще розгрібати. ади , показує по СТБ , мандєц , що там робисі.. у тих Америках.... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 31 жовтня 2012, 01:10 |
|
|
Капітан написав: мандєц , що там робисі.. у тих Америках... і все одно ніхто не хоче вертатися сюди до покращень.  видко ту є ше страшніше 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 31 жовтня 2012, 02:12 |
|
|
VohaBit написав: Капітан написав: мандєц , що там робисі.. у тих Америках... і все одно ніхто не хоче вертатися сюди до покращень.  видко ту є ше страшніше  ну , бо дивисі. у Америках урагани проходять , а на Україні вони постйні... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 31 жовтня 2012, 15:17 |
|
|
привіт всім. у нас далі нема світла, зато є газ і вода. то якось виживаємо. сьогодні вже вийшла на роботу, хоча багато компаній закриті. а тут дійсно капєц що твориться, прибережні райони просто позмивало в океан. 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 31 жовтня 2012, 16:54 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
olesya написав: привіт всім. у нас далі нема світла, зато є газ і вода. то якось виживаємо. сьогодні вже вийшла на роботу, хоча багато компаній закриті. а тут дійсно капєц що твориться, прибережні райони просто позмивало в океан.  А як Лонґайленд?
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 31 жовтня 2012, 17:36 |
|
|
Лонг Айленд постраждав напевно найбільше. там пориви вітру досягали 105 милі за годину. там напевно, як тут кажуть, total loss. туди далі, де вже самі лиш великі мільйонні особняки, район біля East Hampton якраз не дуже такий зруйнований. а от Long Beach район, що якраз за Нью Йорком, то дуже сильно постраждав. Район queens - то взагалі. Там ще й ланцюговий пожар був. Будинки кварталами вигоріли. епіцентр урагану був в Ocean City в New Jersey, що дуже близько до Атлантік Сіті. В Атлантіку дуже зруйновано все на набережній.
Востаннє редагувалось olesya в 01 листопада 2012, 02:18, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 31 жовтня 2012, 23:52 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
olesya, ти далеко від води живеш? 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 31 жовтня 2012, 23:56 |
|
|
таже там всюди вода , відкрив двері .. і вода.... 
|
|
 |
|
 |
Kaminskiy
|
Додано: 01 листопада 2012, 00:04 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1081 Звідки: Коломия
|
Цитата: таже там всюди вода ги... ти відов Нью-йорк з Венецією спутав
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |