|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 22 жовтня 2012, 16:36 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Anjey написав: SPY, прошу не розцінювати надану мною інформацію і посилання, як чорний ПІАР. Це моя відповідь на не дуже чемні висловлювання однієї людини. ну ок, приймається, а на моє питання я так і не отримаю відповіді, скажіть, щоб відчепився та й я спокійною дешею відстану просити показати мені різницю між ПР та ОО... Може я ще замолодий, задурний і не бачу різниці, а вона ж то кардинальна 
|
 |
~AsmodeuS~
|
Додано: 22 жовтня 2012, 16:47 |
|
|
Anjey написав: SPY, прошу не розцінювати надану мною інформацію і посилання, як чорний ПІАР. Це моя відповідь на не дуже чемні висловлювання однієї людини. якщо це про мене то незнаю якими телепатичними треба володіти здібностями щоб з декількох вирваних фраз у сто сторінковому виданні найти правду ) пару цікавих фактів статті 1 на початку статті всі слова приписують Донієві далі ці ж самі фрази його друзям уже з сканами 2 де видно в якому контексті то все використано ? Чи може Ви читали то видання поділіться з нами 3 яке відношення має доній до того авторства? Він редактор. Можливо в статях було показанно ставлення інших людей? 4 а на рахунок того хто тут тисне неперевірену інформацію, а потім відмазується "ну нам не так сказали десь там на базарі" то ми уже побачили
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 22 жовтня 2012, 17:00 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
SPY, обіцяю пояснити. Але пізніше, бо зараз пишу з мобільного.
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 22 жовтня 2012, 19:44 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Anjey написав: SPY, прошу не розцінювати надану мною інформацію і посилання, як чорний ПІАР. Це моя відповідь на не дуже чемні висловлювання однієї людини. Ну а ти, морда американо-жидівська(портрет намальований), не гавкай тут, або покажи личко! Сциш? 
|
|
 |
|
 |
Alien7474
|
Додано: 22 жовтня 2012, 20:00 |
|
З нами з: 21 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 46 Звідки: Коломия
|
Все сварки , та обливання. А про Коломию і забули. Через ці вибори репутацію міста ну дуже забруднили. На Радіо Свобода наше місто та район єдині ,що вдостоєні двома статтями про вибори: ось та там з відео з Воскресінців ІцеТв теж не обійшло увагою наше місто в контексті "ВО і Удар сваряться" . Розписаний весь Київ та ...Коломия . Більше міст ,напевно,немає тутХто винен , і що з цим після виборів робити ?
Востаннє редагувалось Alien7474 в 23 жовтня 2012, 00:10, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 22 жовтня 2012, 20:29 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Alien7474, не відкриваються лінки 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 22 жовтня 2012, 21:11 |
|
 |
 |
|
|
exp написав: Alien7474, не відкриваються лінки  ! | SPY написав: | ібо я вже не знаю скількираз повторюю, що посилання обрізаються, тому їх потрібно оформляти через кнопку URL або вручну
[*url=адреса]текст замість лінка[/url* ]
картинки так:
[*img]адреса[/img*]
без зірочок |
|
 |
Anjey
|
Додано: 22 жовтня 2012, 22:10 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
Отже, пане SPY, я прийшов додому і готовий написати відповідь на питання: "А в чому ж різниця між ПР і ОО?".
Думаю пріоритетне і беззаперечне право роз'яснити у чому різниця належить Тимошенко, Яценюку, Соболєву та іншим лідерам ОО "Батьківщина" з одного боку та Януковичу, Єфремову, Табачнику, Чечетову з іншого.
Я ж, у даному випадку, спробую написати у чому бачу різницю я, рядовий член ОО "Батьківщина".
Найперше, я б розділив світоглядні орієнтири: ОО Батьківщина(надалі ОО) заявляє, що найперше бачить Україну членом НАТО, ЄС і поділяє європейські цінності. Партія Регіонів(ПР) -хоч і декларує про євроінтеграційний напрям, фактично робить спроби до зближення з Росією і Азійським світом(чорноморський флот, статус регіональної, а згодом і державної для російської мови, митний союз і т.п.)
По-друге, економічні пріоритети: ОО - малий та середній бізнес є основа економіки ПР - великий бізнес - основа економіки.
По-третє управлінські методи: ОО - прагнула демократії, через що зараз має проблеми. ПР - Узурпації влади на багато років у одних руках(білорусько-російський сценарій).
Четвертою, дуже важливою складовою назву національне бачення цих партій. ОО - визнає пріоритетне правило титульної нації на розвиток у своїй країні. ПР - прагне знищити саме поняття титульної нації(Табачник, Колєсніченко, Кивалов).
П'яте, ставлення до приватної власності: ОО - приватна власність недоторкана, за винятками явно злочинного привласнення, тоді можлива націоналізація(Криворіжсталь). ПР - приватна власність недоторкана, тільки якщо стосується членів ПР(масові рейдерські захоплення бізнесу впродовж останніх 3-х років.)
Це, якщо говорити в загальному.
Знаю, що Ви спитаєте за "Тушок". Я вже писав, що це не проблема окремої партії, на жаль, це проблема країни. Але з приходом до влади ВФЯ, ця проблема загострилася і саме тому ОО цього разу висунула по Коломиї О. Левицького, якого точно не переманять, не куплять і не зламають. "Тушки" на жаль були у "Батьківщині", "Свободі", "Ударі" і навіть ПР. Подивіться скільки партій і фракцій поміняв рядовий депутат Верховної Ради.
Чи буде краще, якщо переможе ОО? Я думаю буде, бо з'явиться нова сильніша альтернатива ПР. Маю надію, що визволять Тимошенко та Луценка. Відмінять ряд соціальних "покращень" ПР. Закриють такі фундаментальні питання, як статус Української та Російської мови, відкликання депутата та зняття недоторканості і багато іншого, що є у програмі ОО.
На завершення. Я не бачу майбутнього для України з ПР. З ОО Україна матиме шанс.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 22 жовтня 2012, 23:19 |
|
 |
 |
|
|
Ура! У мене свято  Чесно  Нарешті різницю почув  Не можу з нею не погодитись, так як це Ваші погляди  Anjey написав: Думаю пріоритетне і беззаперечне право роз'яснити у чому різниця належить Тимошенко, Яценюку, Соболєву та іншим лідерам ОО "Батьківщина" з одного боку та Януковичу, Єфремову, Табачнику, Чечетову з іншого. Вони й роз'яснюють: ПР про ОО - розруха та нестабільність ОО про ПР - узурпація влади в своїх інтересах\ А я про обох: простий принцип: "Розділяй та володарюй" Однак все написане Вами - для мене із розряду якою мала би бути ОО, а не те, що вона такою є. На сході де багато вихідців з Росії, Ви не будете розказувати про поняття титульної нації, в Криму - теж, так само і щодо мови (Це парафія ПР: поділені обов'язки - розділяй і володарюй: на сході сіється ворожнеча до ОО та западняків, на заході до ПР та східняків, щоб народ бува не об'єднався не включив голову і не дав всім зупиняторам та покращеняторам по шиї). Щодо Криворіжсталі, ок... А давайте згадаємо розгляд Тимошенко приватизації Укртелекому, Одеського припортового, що ще було в списку? Це були державні об'єкти, які вона не встигла приватизувати і віддати точно не Януковичу, а своїм. Це зробив Янукович, а планувала Тимошенко. А куди ділись мільярди мільярдера Лакшмі за Криворіжсталь? Як журналісти їх не шукали - так і не знайшли... Чи не була це спроба заробити гроші з повітря забравши в одного - віддавши іншому. Ось так зараз і ПР... Забирають в одних - віддають своїм. Згоден Тимошенко була демократичніша, бо з одного боку роздерибанити все їй заважав Ющенко, який мав свої інтереси, з іншого боку тіньовий уряд Азарова (пам'ятаєте такий?  ), який тоді був більшою опозицією до Тимошенко і більше перешкоджав, ніж тепер ОО перешкоджає ПР  Ок, тепер поясніть мені як ви збираєтесь скасовувати регіональну мову? Чи не збираєтесь? Тут вже російськомовні повстануть 1000% Ви підете на такий крок після виборів, знаючи що зарубаєте на корню російськомовний електорат? Чи не здали Ви інтереси мови домовлено із ПР, щоб отримати голоси на виборах і чи цікавлять Вас мова чи мандати? Ви шукали розбіжності, а я пошукаю порівняння по факту:А) здача ключевих питань бачимо - єдність ОО та ПР. Флот - давно, мова - тепер, етс не так? Підписання Юлею угоди про газ в догоду Москві, ми пам'ятаємо як вона безцеремонно погодилась. Наступники придумали знижку в травні, а в серпні газ подорожчав на 50% у населення. Це тільки я бачу схожість? Обоє працюють на догоду Москві  Б) Дотування великого бізнесу, ігри із скачками нафти за уряди Юльки, коли люди, які займались нафтою були саме Юлькіними і коли у всьому світі нафта дешевшала - в нас дорожчала. Це не схоже із теперішнім дотуванням-підтримкою підприємств провладних олігархів? В) Юлькіна тисяча перед виборами = Вітіна тисяча перед виборами Г) Аналітики по цілій країні визнають, що по всіх округах БЮТ поставила слабких кандидатів проти сильних провладних, не співпраця? Чому Яценюк, Турчинов - відомі пропіарені депутати не пішли по округах - як думаєте якби в нас був Яценюк проти Гдичинського він би мав менші шанси підтримки коломиян ніж Левицький? А Левицький би пішов по партійному списку - ви б отримали значно більше місць мажоритарні по всіх західних округах + партійні, а так зараз ще питання виграєте Ви 88 округ, Доній чи Гдичинський... Це просто боязнь перших ліц списку пролетіти і 5 років бути на біржі праці чи вони поважні, їм нема коли змагатись, хай молоді змагаються, а ми купимо гарантовані місця. Ґ) Підтримка багатьох законів сумісно з ПР, зокрема про вибори, скасування противсіха, внесення поправок, щодо виборчої системи - у вас з ПР погляди збігались? Ви точно різні? Д) Голосування не особисто, а пробіжками кнопкодавів - у вас не було такого як зараз в ПР? Не схожі? Е) Замість обговорення питань, блокувань трибун - виходження на вулиці, ми гонорові ми протестуєм і не будемо ходити на роботу - це і є опозиційність? Є) Чому коли була більшість в БЮТ не було скасовано депутатську недоторканість, ви ж ніби-то клянетесь на всіх книгах у вірності про самовідвід, нащо зайвий раз принижуватись - скасуйте і все стане на місця... Та й обіцяли - не дотримали слова... Так чому на цих виборах я маю віддати свій голос вам в кредит... Вже бачив... мені дуже сподобався опис, який ви написали, щиро дуже сподобався - такою мала б бути опозиція, за таку б опозицію я б голосував, але вона такою не є і не намагається бути  А тепер просте питання для Вас особисто, чи впевнені Ви, що Вас Турчинов-Яценюк не використовує Ваш патріотизм, а самі кулуарно узгоджують свої дії з Якубовичем?
|
 |
VohaBit
|
Додано: 23 жовтня 2012, 10:14 |
|
|
Anjey написав: По-третє управлінські методи: ОО - прагнула демократії, через що зараз має проблеми. як у цьому контексті прокоментуєте спробу змінити конституцію спільно з ПР у 2008 році? дуууже хочу почути чітку відповідь. також як у мож прокоментувати сучасний виборчий закон з піднятим прохідним бар'єром і відсутністю графи - не підтримую жодного? дуже уважно слухаю. бажано без водички
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |