|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 18 жовтня 2012, 11:04 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
митя грихльов написав: то навіть за гроші не тре так фист спорити ,тай доказувати ... !!!  а якшо за багато грошів 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 18 жовтня 2012, 11:17 |
|
|
митя грихльов написав: мене є підозри ,що на форумі прогресує істерика , повязана з творчою кризою претендуючих кандидатів , тай не тільки ..... та от трабли в тім, що ці люди з творчою кризою в голові, збираються нас обдирати наступні 5 років. є варіант - валити звідси. говорення - то в нікуда, але наступний крок після говорення то вже буде насильство.
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 18 жовтня 2012, 11:20 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
exp написав: митя грихльов написав: то навіть за гроші не тре так фист спорити ,тай доказувати ... !!!  а якшо за багато грошів  Ага  де ви виділи, би багато грошей дают ??? От того і такі слабкі промови : і на форумі , і по жизні ... Козаки коли голодні , то уміют тіко на дримбі грати , а ситі співати ,та балакати  ...... І шо тут зробиш ? самі видете пане ЕКСП , тіко погода тішит , та гріє душу 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 18 жовтня 2012, 11:34 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
VohaBit написав: митя грихльов написав: мене є підозри ,що на форумі прогресує істерика , повязана з творчою кризою претендуючих кандидатів , тай не тільки ..... та от трабли в тім, що ці люди з творчою кризою в голові, збираються нас обдирати наступні 5 років. є варіант - валити звідси. говорення - то в нікуда, але наступний крок після говорення то вже буде насильство. Я вже десь то казав , тре з одним кандидатом домовлятись ! Нам потрібно мати свого представника !!! Для цього варто лише домовитись про речаги контролю (тобто відкликання ) співпраці . Получиться таке ,що ми зможемо постійно мати свою людину у ВР. БЕЗ ДОГОВОРУ - це пусті обісцянки . От наприклад, Левицький був зголосився на подібне (див. у передвиборчій прогамі ) -- ВАРТО ЛИШЕ ДООПРАЦЮВАТИ ПИТАННЯ - запросити його на захід . Як на мене - то варто обирати виконавчого , відповідального , і керованого , а не амбітного царька , чи людину пенсійного віку .
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 18 жовтня 2012, 11:40 |
|
|
митя грихльов написав: БЕЗ ДОГОВОРУ - це пусті обісцянки . з договором теж. юридично подібний договір гівна вартий.
|
|
 |
|
 |
~AsmodeuS~
|
Додано: 18 жовтня 2012, 12:23 |
|
|
митя грихльов написав: От наприклад, Левицький був зголосився на подібне (див. у передвиборчій прогамі ) -- ВАРТО ЛИШЕ ДООПРАЦЮВАТИ ПИТАННЯ - запросити його на захід . Як на мене - то варто обирати виконавчого , відповідального , і керованого , а не амбітного царька , чи людину пенсійного віку . Це досить слуша пропозиція, але як можна довіряти депутату який - появився нізвідки 5 місяів тому ? - як такого досвіду роботи немає ? - представник депутата на форумі ухиляється від питань - майже у кожному топіку представника прослідковується лапша та водичка я думаю він як появився 5 місяці назад так і через 5 місяців Ви про нього будет просто згадувати як важко зрозуміти одна людина без підтримки інших депутатів нічого не змінить буде це Ваш представник чи ні. і саме головне які гарантії може він запрпопонувати якщо законом такі речі не передбачені, на словов точно лудині яка уже багато пообіцяла і так і не закінчила довіряти не можна гавіть якщо вона дуже хороша та пушиста
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 18 жовтня 2012, 12:32 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
~AsmodeuS~ написав: як важко зрозуміти одна людина без підтримки інших депутатів нічого не змінить буде це Ваш представник чи ні. Пробую вгадати відповідь представника кандидата  Як без підтримки він заручиться великою підтримкою ОО, яка буде його наставляти вести по правденому путі і допомогати 
|
 |
~AsmodeuS~
|
Додано: 18 жовтня 2012, 12:45 |
|
|
SPY написав: Як без підтримки він заручиться великою підтримкою ОО, яка буде його наставляти вести по правденому путі і допомогати  уже був прицедент єдності партії і кандидатів
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 18 жовтня 2012, 12:54 |
|
|
SPY написав: Пробую вгадати відповідь представника кандидата а я зразу наперід відповім на очікувану відповідь представника SPY написав: він заручиться великою підтримкою ОО а куди піде оо? і що таке оо? це є тимчасове утворення створене для того аби зайти в раду. далі оо дробиться на шматки. створене оо тільки для того аби обійти новий виборчий закон, згідно з яким блоки не можуть брати участі у виборах. отже після того як оо заходить в раду ми будемо мати фз бют і решта дрібніших шматків. куди і з ким підуть ті шматки? а це загадка є велика ібо мотиви їхніх вчинків неясні пересічному манюпасу. ібо не рокажуть нам хто і за яку суму голосував або не голосував за потрібне питання. перейдемо до обговорення шматків оо, які будуть представлені в раді. почнемо із бют. не так давно, а саме у 2008 році десь жарким літом, активно обговорювався альянс прибют , який створювався з єдиною метою - для створення двопартійної системи і зміни конституції під ці дві партії. тобто йшлося практично про узурпацію влади. деталі цего зговору я тут обговорювати не буду, але нагадаю що скінчилося це все нічим. двоє кидал настільки остерігалися одне одного, що так і не змогли домовитися, навіть заради такої високої мети, яка би відразу ощасливила увесь народ. висновок щодо бют - готові на все заради влади і грошей, навіть на альянс з дідьком в пеклі. я вже не буду згадувати тушок, яких бют завів у раду. може десь потім 
|
|
 |
|
 |
~AsmodeuS~
|
Додано: 18 жовтня 2012, 12:57 |
|
|
VohaBit написав: SPY написав: Пробую вгадати відповідь представника кандидата а я зразу наперід відповім на очікувану відповідь представника SPY написав: він заручиться великою підтримкою ОО а куди піде оо? і що таке оо? це є тимчасове утворення створене для того аби зайти в раду. далі оо дробиться на шматки. створене оо тільки для того аби обійти новий виборчий закон, згідно з яким блоки не можуть брати участі у виборах. отже після того як оо заходить в раду ми будемо мати фз бют і решта дрібніших шматків. куди і з ким підуть ті шматки? а це загадка є велика ібо мотиви їхніх вчинків неясні пересічному манюпасу. ібо не рокажуть нам хто і за яку суму голосував або не голосував за потрібне питання. перейдемо до обговорення шматків оо, які будуть представлені в раді. почнемо із бют. не так давно, а саме у 2008 році десь жарким літом, активно обговорювався альянс прибют , який створювався з єдиною метою - для створення двопартійної системи і зміни конституції під ці дві партії. тобто йшлося практично про узурпацію влади. деталі цего зговору я тут обговорювати не буду, але нагадаю що скінчилося це все нічим. двоє кидал настільки остерігалися одне одного, що так і не змогли домовитися, навіть заради такої високої мети, яка би відразу ощасливила увесь народ. висновок щодо бют - готові на все заради влади і грошей, навіть на альянс з дідьком в пеклі. я вже не буду згадувати тушок, яких бют завів у раду. може десь потім  +1 чого так далеко брати навіть на цих вибрах все видно
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |