Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Сторінка 112 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 138  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Знову на вибори?..
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 11:04 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
митя грихльов написав:
то навіть за гроші не тре так фист спорити ,тай доказувати ... !!!
:bye:
а якшо за багато грошів :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 11:17 
Офлайн

Повідомлення: 1039
митя грихльов написав:
мене є підозри ,що на форумі прогресує істерика , повязана з творчою кризою претендуючих кандидатів , тай не тільки .....

та от трабли в тім, що ці люди з творчою кризою в голові, збираються нас обдирати наступні 5 років.
є варіант - валити звідси.
говорення - то в нікуда, але наступний крок після говорення то вже буде насильство.

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 11:20 
Офлайн

Повідомлення: 1268
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
exp написав:
митя грихльов написав:
то навіть за гроші не тре так фист спорити ,тай доказувати ... !!!
:bye:
а якшо за багато грошів :D

Ага :lol: де ви виділи, би багато грошей дают ???
От того і такі слабкі промови : і на форумі , і по жизні ... :whistle:
Козаки коли голодні , то уміют тіко на дримбі грати , а ситі співати ,та балакати :-D ......
І шо тут зробиш ? самі видете пане ЕКСП , тіко погода тішит , та гріє душу ;)

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 11:34 
Офлайн

Повідомлення: 1268
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
VohaBit написав:
митя грихльов написав:
мене є підозри ,що на форумі прогресує істерика , повязана з творчою кризою претендуючих кандидатів , тай не тільки .....

та от трабли в тім, що ці люди з творчою кризою в голові, збираються нас обдирати наступні 5 років.
є варіант - валити звідси.
говорення - то в нікуда, але наступний крок після говорення то вже буде насильство.

Я вже десь то казав , тре з одним кандидатом домовлятись ! Нам потрібно мати свого представника !!!
Для цього варто лише домовитись про речаги контролю (тобто відкликання ) співпраці .
Получиться таке ,що ми зможемо постійно мати свою людину у ВР. БЕЗ ДОГОВОРУ - це пусті обісцянки .
От наприклад, Левицький був зголосився на подібне (див. у передвиборчій прогамі ) -- ВАРТО ЛИШЕ ДООПРАЦЮВАТИ ПИТАННЯ - запросити його на захід .
Як на мене - то варто обирати виконавчого , відповідального , і керованого , а не амбітного царька , чи людину пенсійного віку .

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 11:40 
Офлайн

митя грихльов написав:
БЕЗ ДОГОВОРУ - це пусті обісцянки .

з договором теж. юридично подібний договір гівна вартий.

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 12:23 
Офлайн

Повідомлення: 341
митя грихльов написав:
От наприклад, Левицький був зголосився на подібне (див. у передвиборчій прогамі ) -- ВАРТО ЛИШЕ ДООПРАЦЮВАТИ ПИТАННЯ - запросити його на захід .
Як на мене - то варто обирати виконавчого , відповідального , і керованого , а не амбітного царька , чи людину пенсійного віку .

Це досить слуша пропозиція, але як можна довіряти депутату який
- появився нізвідки 5 місяів тому ?
- як такого досвіду роботи немає ?
- представник депутата на форумі ухиляється від питань
- майже у кожному топіку представника прослідковується лапша та водичка

я думаю він як появився 5 місяці назад так і через 5 місяців Ви про нього будет просто згадувати

як важко зрозуміти одна людина без підтримки інших депутатів нічого не змінить буде це Ваш представник чи ні.

і саме головне які гарантії може він запрпопонувати якщо законом такі речі не передбачені, на словов точно лудині яка уже багато пообіцяла і так і не закінчила довіряти не можна гавіть якщо вона дуже хороша та пушиста

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 12:32 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
~AsmodeuS~ написав:
як важко зрозуміти одна людина без підтримки інших депутатів нічого не змінить буде це Ваш представник чи ні.

Пробую вгадати відповідь представника кандидата :)
Як без підтримки він заручиться великою підтримкою ОО, яка буде його наставляти вести по правденому путі і допомогати :lol:

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 12:45 
Офлайн

SPY написав:
Як без підтримки він заручиться великою підтримкою ОО, яка буде його наставляти вести по правденому путі і допомогати :lol:

уже був прицедент єдності партії і кандидатів

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 12:54 
Офлайн

SPY написав:
Пробую вгадати відповідь представника кандидата

а я зразу наперід відповім на очікувану відповідь представника :-D

SPY написав:
він заручиться великою підтримкою ОО

а куди піде оо? і що таке оо? це є тимчасове утворення створене для того аби зайти в раду. далі оо дробиться на шматки. створене оо тільки для того аби обійти новий виборчий закон, згідно з яким блоки не можуть брати участі у виборах. отже після того як оо заходить в раду ми будемо мати фз бют і решта дрібніших шматків. куди і з ким підуть ті шматки? а це загадка є велика ібо мотиви їхніх вчинків неясні пересічному манюпасу. ібо не рокажуть нам хто і за яку суму голосував або не голосував за потрібне питання.

перейдемо до обговорення шматків оо, які будуть представлені в раді. почнемо із бют. не так давно, а саме у 2008 році десь жарким літом, активно обговорювався альянс прибют , який створювався з єдиною метою - для створення двопартійної системи і зміни конституції під ці дві партії. тобто йшлося практично про узурпацію влади. деталі цего зговору я тут обговорювати не буду, але нагадаю що скінчилося це все нічим. двоє кидал настільки остерігалися одне одного, що так і не змогли домовитися, навіть заради такої високої мети, яка би відразу ощасливила увесь народ. :)
висновок щодо бют - готові на все заради влади і грошей, навіть на альянс з дідьком в пеклі.
я вже не буду згадувати тушок, яких бют завів у раду. може десь потім :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 12:57 
Офлайн

VohaBit написав:
SPY написав:
Пробую вгадати відповідь представника кандидата

а я зразу наперід відповім на очікувану відповідь представника :-D

SPY написав:
він заручиться великою підтримкою ОО

а куди піде оо? і що таке оо? це є тимчасове утворення створене для того аби зайти в раду. далі оо дробиться на шматки. створене оо тільки для того аби обійти новий виборчий закон, згідно з яким блоки не можуть брати участі у виборах. отже після того як оо заходить в раду ми будемо мати фз бют і решта дрібніших шматків. куди і з ким підуть ті шматки? а це загадка є велика ібо мотиви їхніх вчинків неясні пересічному манюпасу. ібо не рокажуть нам хто і за яку суму голосував або не голосував за потрібне питання.

перейдемо до обговорення шматків оо, які будуть представлені в раді. почнемо із бют. не так давно, а саме у 2008 році десь жарким літом, активно обговорювався альянс прибют , який створювався з єдиною метою - для створення двопартійної системи і зміни конституції під ці дві партії. тобто йшлося практично про узурпацію влади. деталі цего зговору я тут обговорювати не буду, але нагадаю що скінчилося це все нічим. двоє кидал настільки остерігалися одне одного, що так і не змогли домовитися, навіть заради такої високої мети, яка би відразу ощасливила увесь народ. :)
висновок щодо бют - готові на все заради влади і грошей, навіть на альянс з дідьком в пеклі.
я вже не буду згадувати тушок, яких бют завів у раду. може десь потім :)

+1

чого так далеко брати навіть на цих вибрах все видно

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 112 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 138  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення