| 

|   | 

| 

| Автор | 
			Повідомлення | 

| 

Старший_брат
		 | 

Додано: 14 жовтня 2012, 18:05    | 

| 

З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия

| 

митя грихльов написав: :hi:  exp написав: Цитата: «УДАР снял свои кандидатуры в пользу самовыдвиженцев – Олеся Дония в Ивано-Франковской, Игоря Куруса во Львовской и Виктора Матчука - в Ривненской областях...  Больше читайте тут    не думаю, що поможе... Дуже дивний хід з боку "УДАР"     Чого вони так перелякались ?     Митя, вони не перелякались, це ви переляканий від народження. Просто зібрались в Хабаровську татусі, попили боржомчику і переподілили округи. Деякі ОО віддали УДАРУ, деякі УДАР віддав ОО, а деякі татусі перекупили для своїх "коханих". Жванія не пошкодував копійок для свого любимчика, думаю, Вові затрати компенсують. От і все. А ви:"перелякалися, перелякалася..."    

| 

| 

| 

| 

|  

| 

митя грихльов
		 | 

Додано: 15 жовтня 2012, 11:18    | 

| 

З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
					 Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов

| 

| 

Ту Старший_брат . Звісно ,що вони переподілили - сьогодні це ФАКТ !  А "просто" , так як ви кажете - якось сумнівно , бо в політиці "просто" не буває !  Багато думок сьогодні про УДАР !
  час покаже 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Старший_брат
		 | 

Додано: 15 жовтня 2012, 13:29    | 

| 

З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия

| 

митя грихльов написав: Ту Старший_брат . Звісно ,що вони переподілили - сьогодні це ФАКТ !  А "просто" , так як ви кажете - якось сумнівно , бо в політиці "просто" не буває !  Багато думок сьогодні про УДАР ! Не просто, а "просто за гроші". Нормальна практика- маєш щось не потрібне -продаєш! От і продали 88 округ Жванії.  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Anjey
		 | 

Додано: 15 жовтня 2012, 14:12    | 

| 

Прізвище, Ім’я: Karma Andriy

| 

| 

Не дивлячись на сумнівну пропозицію збоку УДАРу, та дуже сумнівне зняття Володимира Довганюка на користь Олеся Донія, сьогодні ОО "Батьківщина" вкотре підтвердила, що єдиним кандидатом від опозиції у ВО №88 є Олександр Левицький. 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

VohaBit
		 | 

Додано: 15 жовтня 2012, 14:41    | 

| 

| 

Anjey написав: сьогодні ОО "Батьківщина" вкотре підтвердила, що єдиним кандидатом від опозиції у ВО №88 є Олександр Левицький. батьківщині, та і решті , треба врешті решт зрозуміти, що вони не мають ніяких монопольних прав на опозицію. більш того - я ставлю під сумнів належність батьківщини до опозиції взагалі. про це я неодноразово тут писав, але ніяких коментарів у відповідь не чув.   якщо навіть батьківщина вважає себе опозицією, це зовсім не означає, що вона має право віщати від імені всієї опозиції, оскільки не всі , хто вважає себе опозицією , увійшли до батьківщини. я зрозуміло висловлююсь? якщо ні то можу повторити.  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Anjey
		 | 

Додано: 15 жовтня 2012, 18:08    | 

| 

| 

| 

Вчора У Коломиї почали поширення підробної газети „За Батьківщину” її сканкопію я вивішу до кінця дня. Також вивішу взірець оригінальної газети.
  Також, сьогодні ми отримали інформацію, що найближчими днями на території ВО#88 буде потужний викид фальшивих газет та листівок спрямованих проти О.Левицького.  Деталі надам до кінця дня. 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Anjey
		 | 

Додано: 15 жовтня 2012, 19:14    | 

| 

| 

| 

Олесь Доній з свого виборчого фонду оплатив рекламу, яка транслюється по радіо "Сяйво" і у якій стверджується, що Олександр Левицький зняв свою кандидатуру на користь Донія.
  Ця інформація не відповідає дійсності. Олесь Доній - у підлий спосіб і підлими методами намагається очорнити Олександра Левицького.
  Ми сподіваємося, що Коломияни зроблять належні висновки. 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

митя грихльов
		 | 

Додано: 15 жовтня 2012, 19:19    | 

| 

З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
					 Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов

| 

Anjey написав: Вчора У Коломиї почали поширення підробної газети „За Батьківщину” її сканкопію я вивішу до кінця дня. Також вивішу взірець оригінальної газети.
  Також, сьогодні ми отримали інформацію, що найближчими днями на території ВО#88 буде потужний викид фальшивих газет та листівок спрямованих проти О.Левицького.  Деталі надам до кінця дня. типу О.Доній     , ну напевне , а хто ж .  Цікаво получається , людський фактор спрацьовує завжди ,коли є попит .От і інформатор знайшовся     Люди -люди ,до чого дожились, у своїй країні , нічо не навчились .Хто таке бачив , мати верховну раду ворогів , президента 1000000чотириста тисяч в день , і злидні , а громадяни - один поперед іншого розумніші , палець в рот не клади ,...........    ................. Anjey написав: Олесь Доній з свого виборчого фонду оплатив рекламу, яка транслюється по радіо "Сяйво" і у якій стверджується, що Олександр Левицький зняв свою кандидатуру на користь Донія.
  Ця інформація не відповідає дійсності. Олесь Доній - у підлий спосіб і підлими методами намагається очорнити Олександра Левицького.
  Ми сподіваємося, що Коломияни зроблять належні висновки. Зроблять ,якщо О.Левицький зробить відповідні заходи !! а він до суду пробував ???  це ж наклеп     !  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

VohaBit
		 | 

Додано: 15 жовтня 2012, 20:37    | 

| 

| 

Anjey написав:  зроблять належні висновки. ага. уже зробили.     

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Anjey
		 | 

Додано: 15 жовтня 2012, 21:16    | 

| 

| 

| 

| 

| 

|  
	 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість  |  
	|   |  

| 
	  | 
	Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
   | 

| 
		  |