|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 14 жовтня 2012, 01:04 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: SPY написав: Пофіг Доній, однак те, що БЮТ валить саме його, а не регіонала - явний знак співпраці... ха... а ти більше причин не бачиш?  Ну єдина причина, яку я бачу, що всі зливають вибори Боді... Може і справді чогось не бачу  Може то такий хитромудрий план, який мені, тупому, неясний? 
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 14 жовтня 2012, 09:48 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
SPY написав: exp написав: SPY написав: Пофіг Доній, однак те, що БЮТ валить саме його, а не регіонала - явний знак співпраці... ха... а ти більше причин не бачиш?  Ну єдина причина, яку я бачу, що всі зливають вибори Боді... Може і справді чогось не бачу  Може то такий хитромудрий план, який мені, тупому, неясний?  Регіонал - не конкурент ! (учтітє  ) Його обличчя на білборді - все вам пояснить : "сорі" ! Ми живемо в Прикарпатті , а не на Донбасі ... Володимир Довганюк - сильний кандидат  , чулис мо пісню , і ніхто з ним не хоче відкрито чорнопіаритись чи на лічне переходити . Ну не хочуть і все ! "Смерть ,або воля " за дуже страшно , того бабка скоріше хату перепише на кота ,чим на ..... Олександр Левицький - кандедат від бренда №1 в УКРАЇНІ  , тут ситуація така , що ніхто не знає правду про Ю , і того не хочуть обирати собі нового кумира . Решта кандедатів - приєднаються до очевиднго переможця  ! Статистика зараз у кожного своя , моя каже що О.Левицький проходить ,як "вода в шутер" . Того пропоную краще взятись за нього ,оскільки він більш зговірливий , та менш амбіційний .Оскільки він визнає наше право на можливість відкликання депутатів (зазначив у програмі) , можна з ним заключити договір , доприкладу - http://webtour.org.ua/20121009730/STATT ... govir.html . або подібний  . 
Востаннє редагувалось митя грихльов в 14 жовтня 2012, 13:55, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
~AsmodeuS~
|
Додано: 14 жовтня 2012, 12:32 |
|
|
митя грихльов написав: :hi: Статистика зараз у кожного своя , моя каже що О.Левицький проходить ,як "вода в шутер" . Того пропоную краще взятись за нього ,оскільки він більш зговірливий , та менш амбіційний .Оскільки він визнає наше право на можливість відкликання депутатів (зазначив у програмі) , можна з ним заключити договір , доприкладу - http://webtour.org.ua/20121009730/STATT ... govir.html . або подібний  .  цікаво це тільки я читаю біографії кандидатів цікаві факти: - Пару років попрацював контролером - Потім помічник депутата (про депутата уже тут говорили...) дуже довгий робочий шлях, нагадує "лозунги" комунізму: "навіть доярка може бути керівником" - Чого його білборди зараз уже заняті іншими ? - Чого на фотографіях перед судом 5 людей і то студенти які ховають свої лиця ? - А те що його прихильники бють себе в груди, що вони і їх депутат не займаються чорним піаром, а при першій можливості льють бруд на інших, з таким самим успіхом в майбутньому вони відмовляться і від ігших свої обіцянок ці всі факти явно показують що це підставний кандидат він при першій можливості відасть свої голоси...
Востаннє редагувалось ~AsmodeuS~ в 15 жовтня 2012, 17:53, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 14 жовтня 2012, 12:39 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: «УДАР снял свои кандидатуры в пользу самовыдвиженцев – Олеся Дония в Ивано-Франковской, Игоря Куруса во Львовской и Виктора Матчука - в Ривненской областях... Больше читайте тут  не думаю, що поможе...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 жовтня 2012, 12:40 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Kaminskiy
|
Додано: 14 жовтня 2012, 17:07 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1081 Звідки: Коломия
|
Цитата: в пользу самовыдвиженцев – Олеся Дония в Ивано-Франковской Був кращої думки про Удар, і думаю не тільки я...  політичні проституки
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 14 жовтня 2012, 17:17 |
|
|
Kaminskiy написав: Цитата: в пользу самовыдвиженцев – Олеся Дония в Ивано-Франковской Був кращої думки про Удар, і думаю не тільки я...  політичні проституки ага... в Києві вирішили і дали команду... компенсація витрат за чий рахунок? 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 14 жовтня 2012, 17:30 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
знову ви шукаєте месію-панацею... Не є удар чи будь-яка інша партія нею... Це одна суцільна партія сформована з тушок під брендом Кличка, нє? Всі керуються вимогами з Києва, чому тут дивуватись? Чи БЮТ, ПР, Свобода інакше працюють? 
|
 |
exp
|
Додано: 14 жовтня 2012, 17:37 |
|
|
SPY написав: знову ви шукаєте месію-панацею... де таке написано? 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 14 жовтня 2012, 17:43 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
exp написав: Цитата: «УДАР снял свои кандидатуры в пользу самовыдвиженцев – Олеся Дония в Ивано-Франковской, Игоря Куруса во Львовской и Виктора Матчука - в Ривненской областях... Больше читайте тут  не думаю, що поможе... Дуже дивний хід з боку "УДАР" Чого вони так перелякались ? Не думаю ,що це допоможе Донію , оскільки люди будуть думати про інше : "Чому Удар так зробив ?" . Тобто можлива зневага перейде на О.Донія . Звісно час покаже , але те ,що в Коломиї недолюблюють О. Донія - видно на парканах ,асфальті .... ітд .
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |