|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
jambi
|
Додано: 09 жовтня 2012, 15:36 |
|
Прізвище, Ім’я: Мейнард Кінан
|
Ось яка думка щойно в голові майнула. Тут на форумі лише вже були матеріали і з бані, і з фестивалю і про гомосексуалізм... Цим не може займатись одна й та сама команда провокаторів, адже обрали б щось одне, і цим травили. Та й стилістично оформлено кожен "вкид лайна" інакше. Отже, це як мінімум дві різних групи, які між собою не змогли домовитись, і отже -- це замовлення двох різних опонентів вищезгаданого кандидата. Я трохи не в темі, скільки всього їх є в цьому окрузі?
|
|
 |
|
 |
Svobodu_ne_SPYnuty
|
Додано: 09 жовтня 2012, 15:38 |
|
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
VohaBit написав: Мда . правдолюбко обісрався. пора переіменувати на брехолюбко. буде ближче до істини І цего забаньте, бо перейшов на лічне. Я го не чіпав і ше досі не чіпаю, бо не в моїх се правилах.
|
|
 |
|
 |
jambi
|
Додано: 09 жовтня 2012, 15:42 |
|
|
Скажіть, коли б Ви в кнайпі дали 500 гривень фальшивих і Вас почали за це лаяти, то припинили б вони вас лаяти через те, що то не Ви їх підробили?
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 09 жовтня 2012, 15:43 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Svobodu_ne_SPYnuty написав: Прикро коли банять за те, що поділився інформацією, яку активно шириться Коломиєю! Тоді товаришу SPY забаньте будьте добрі пана EXPа, бо це він перший виклав копію листівки, яку знайшов десь біля Дому. Життя несправедлива штука, шановний... Я Ваш емейл непоказую нікому, однак - Ви вже палитесь, що ціленамірено чорнопіарите Донія! Пан ехр не причетний до штабів і нікого не чорнопіарив, і не прикривав лице - так і Ви назвіться в якому штабі працюєте і всім все стане ясно  Svobodu_ne_SPYnuty написав: Ше смішно, скільки раптом нових неупереджених користувачів зявилося сьогодні раптом на форумі під знаком повернення Павла.
От вам і рівні можливості от вам і цензура. А якщо завтра пан павло закине фотку де ви голяка - мені теж її не забирати? Одна справа поширювати добревідомі факти, інша свідомо очорняти кандидата і поширювати брехню... Не плутайте поняття, або зверніться до спеціалістів, замість того, щоб поширювати ці нечистоти. Я сам критикую Донія і не є його прихильником, але вже казав, поширювати брехню та залазити в спіднє - не дозволю! Svobodu_ne_SPYnuty написав: І цего забаньте, бо перейшов на лічне. Я го не чіпав і ше досі не чіпаю, бо не в моїх се правилах. Чесно кажучи і сам це хотів написати, тому прийдеться ще й себе банити, однак статус на форумі не дозволяє це писати. Факт того, що Ви поширювали неправдиву інформацію - на лице. Ви вибачення не попросили за поширення недостовірної інформації ні в Донія, ні в Тані Доній. Вас ніхто не провокував на такі дії і не заставляв поширювати цю інформацію - отже Ви це робили на свій страх і ризик. Оскільки Ви не спростували цієї інформації і не вибачились за поширення брехні - цей обов'язок паде на мене, як на представника джерела, на якому розміщено брехня. Що я і зробив. Повторна реєстрація - теж бан, вияснювання відносин - тільки в приваті, тому всього найкращого, честь імєю 
|
 |
VohaBit
|
Додано: 09 жовтня 2012, 15:45 |
|
|
Svobodu_ne_SPYnuty написав: І цего забаньте стук-стук Svobodu_ne_SPYnuty написав: бо не в моїх се правилах. доволі бридкі у вас правила. вжемс оцінили. 
|
|
 |
|
 |
Svobodu_ne_SPYnuty
|
Додано: 09 жовтня 2012, 15:49 |
|
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
Е! не хочу я з Вами сі сварити, як Доній не має відношення до сауни, наркофестивалів, чорнухи і тому подібного, то я сі дико вібачію!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 09 жовтня 2012, 15:57 |
|
 |
 |
|
|
jambi написав: Ось яка думка щойно в голові майнула. Тут на форумі лише вже були матеріали і з бані, і з фестивалю і про гомосексуалізм... Цим не може займатись одна й та сама команда провокаторів, адже обрали б щось одне, і цим травили. Та й стилістично оформлено кожен "вкид лайна" інакше. Отже, це як мінімум дві різних групи, які між собою не змогли домовитись, і отже -- це замовлення двох різних опонентів вищезгаданого кандидата. Я трохи не в темі, скільки всього їх є в цьому окрузі? Коротко ситуація у нас така. Дійові лиця: Є фонд "Заради Добра", який невідомо звідки фінансується, хоча якщо згадати причетність нашого губернатора до ПР деякі питання відпадають. До Заради Бобра має відношення Богдан Гдичинський, який активно роздає гречку виборцям ще з весни. Нещодавно він склав усі повноваження щодо ПР і тепер самовисуванець і безпартійний. Активно піариться з боку влади, не по їхньому бажанню, їм так сказали, хоча це їх не виправдовує. Ймовірний переможець виборів. На форумі не піариться, ні одного його прихильника - в той час як Батьківщина й донійці тут клавіатуру в дири стирають... Є Батьківщинці. Кричать, що патріоти, що вони висунули свого єдиного кандидата-месію, що вони інші, проте чим інші - пояснити не можуть. За їх соц прогнозами лідер Бодя Гд., вони на другому місці. Адекватні, на особисте майже не переходять - за що їм і повага. Не розуміють чому прийшов парашутист і переконані, що він працює на Бодю. Форумчани не розуміють, чому не поставили сильнішого кандидата і чи вони самі не зацікавлені в тому, щоб бути другими після Боді. Не критикують Бодю аж ні разу, хіба що десь колись критикнуть президента. Мабуть, не бачать в ньому реальної загрози, хоч і самі визнають, що по соцах - він перший. Є Донійці, яких до останнього не було чути - пов'язане з тим, що Доній аж в кінці подачі заявок попав на округ - широко розвернулись, теж ведуть себе адекватно, проте доволі різко по відношенню БЮТу. Між ними та Бютівцями ведеться широка війна з взаємними обвинуваченнями в парашутизмі і зливі виборів на користь ПР. Є Аноніми. Нікого не підтримують, але поливають брудом Донія. Ніяких фактів, просто вигуки: голубий, зрадник, збоченець, працює на ПР, закріпляють собою фактами, які ми бачили декілька сторінок тому. Є прості форумчани, які не мають відношення до жодних партій, можливо мають свої симпатії, проте їх не афішують. Намагаються вияснити істину, яку ретельно заховано в багні. Все вищенаписане вигадана п'єса і схожості з реальними героями може не мати, подобатись героям такий розклад ролей - теж не буде 
|
 |
jambi
|
Додано: 09 жовтня 2012, 16:04 |
|
|
SPY написав: Коротко ситуація у нас така.
Спасибі, вичерпно! Аби до мене не було питань з якого я табору, я проти всіх вищезгаданих, а Донія в мене на окрузі немає. Так що, з дозволу громади, я просто почитаю сей форум. Агресивно обіцяю не рубитись.
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 09 жовтня 2012, 16:04 |
|
|
SPY написав: Є Аноніми. Нікого не підтримують, але поливають брудом Донія. Ніяких фактів, просто вигуки: голубий, зрадник, збоченець, працює на ПР, закріпляють собою фактами, які ми бачили декілька сторінок тому. така їхня поведінка наштовхує на думку про їх приналежність до котроїсь з перших двох груп із списка вище. хоча про свої уподобання вони нігде не згадують, щоб бува мимоволі не кинути тінь на хазяїна.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 09 жовтня 2012, 16:21 |
|
 |
 |
|
|
jambi написав: Спасибі, вичерпно! Аби до мене не було питань з якого я табору, я проти всіх вищезгаданих, а Донія в мене на окрузі немає. Так що, з дозволу громади, я просто почитаю сей форум. Агресивно обіцяю не рубитись. Тільки раді, головне не переходити на особистості, для політиканів ще правило не поширювати брехню та лайно на форумі VohaBit написав: така їхня поведінка наштовхує на думку про їх приналежність до котроїсь з перших двох груп із списка вище. хоча про свої уподобання вони нігде не згадують, щоб бува мимоволі не кинути тінь на хазяїна. Звісно, ось мене і тривожить цікавість хто то, БЮТівці чи Бобрівці. Але схиляюсь до того, що це один й той самий штаб... Причини такої думки: 1) Глушков, який де-юре в БЮТі, де-факто точно бобрівець 2) БЮТ не валить Гдичинського, на відміну від Донійців, мабуть, на локальному, міському рівні вони співпрацюють, інакше чому валять Донія, а не валять Гдичинського, хоч знають, що той на першому місці, за їхніми ж дослідженнями... Чи вони вже обігнали Бодю і він їм не страшний. Це вигідно якщо вони підтримують ПР, тому і не відсівають голоси від них... 3) Бобрівців на форумі нема, ніби тим форум байдужий... Воно виглядає дуже дивно, але мабуть доля правди в тому є...
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |