Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Сторінка 94 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 138  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Знову на вибори?..
 Повідомлення Додано: 04 жовтня 2012, 16:43 
Офлайн

Повідомлення: 32
Прізвище, Ім’я: Ivanovych Lubomyr
Наперед прошу Вибачення за публікацію сего трофею.
Прихований текст
Цей форум потребує вашої авторизації для перегляду прихованого вмісту.

! SPY написав:
Приховав від гостей. Гості або реєструйтесь, або витягуйте з кешу гугла

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 жовтня 2012, 17:04 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Pravdolubko написав:
Наперед прошу Вибачення за публікацію сего трофею.

Ні разу не захисник Донія, не вважаю його достойним стати депутатом і не раз його критикував, але тут не можу не захистись за нього, тому питання.

У Вас, Pravdolubko, був хоч раз секс? Тільки з однією?! Випадкових зв'язків не було? З неповнолітніми не грішили?
Відповіді можете не давати - вона мене не цікавить... Мене цікавить як цей факт можна поширювати? Як по цьому критерію можна обирати кандидата? Чи ми всі святі, а один Доній - збочинець? Якщо не у всіх, то 75% чоловіків точно мали якщо не щось подібне, то ще крутіше...

Люди ви взагалі сказились, для вас критерій хто з ким спав важливіше ніж особисті заслуги?
Не суперечу, Доній не найкращий вибір, як і Левицький, як і Гдичинський, як і решта... Нас на цих виборах знову залишили без вибору, але як можна обжовувати якийсь там мінет як критерій відбору до ВзРУ, тобто в Левицького мінетів не було? В Гдичинського, в решти?

Давайте ще створимо порівняльну таблицю в кого скільки було... Ось тому ми й маємо гандонів у владі, бо вибираємо по таких критеріях... Краще обрати крадія регонала ніж істерика який засвітився з мінетом...

Ви сказились люди... Чи то вже я з глузду з'їхав і не розумію це суспільство...

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 жовтня 2012, 17:36 
Офлайн

Повідомлення: 1039
хтось вочевидь вважає, що виливши відерко гівна на когось він сам стане чистішим? наївні .

а автора подібних висерів і шукать довго не треба. як казали древні римляни - шукай кому вигідно .

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 жовтня 2012, 17:43 
Офлайн

VohaBit написав:
хтось вочевидь вважає, що виливши відерко гівна на когось він сам стане чистішим? наївні .

а автора подібних висерів і шукать довго не треба. як казали древні римляни - шукай кому вигідно .

VohaBit, угу :( Я просто не можу дивитись на таких агітаторів - вони сраного віника не варті... Роблячи спроби очорнити когось ви чистішими не стаєте. Які з вас віруючі, істину про киньте камінь, ті хто безгрішні пам'ятаєте?

Ще раз кажу, Доній=Левицький=Гдичинський=всі решта, але про це можна говорити, а не поливати гівенцем. Для мене вже Pravdolubko спробою облити когось опустився нижче плінтуса, люди ну не можна так... Чого ж ви ниєте, що ми погано живемо, ви все для цього робите, щоб так жити...

Бажання подати смажене людям, зробити якийсь сенсаційний крок подавляє в людині інстинкт "бути людиною". Хоча дехто навіть без поняття, що то таке... Ось так і живемо в такому суспільстві...
Бодя, коли на Марс збираємось, бо чую, що я стану Брейвіком тут...

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 жовтня 2012, 17:51 
Офлайн

SPY написав:
Я просто не можу дивитись на таких агітаторів - вони сраного віника не варті...

авжеж. я не впевнений, що буду голосувати за того, кого гівном облили, але впевнений, що не проголосую за того , хто обливає. десь так.

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 жовтня 2012, 18:03 
Офлайн

VohaBit написав:
SPY написав:
Я просто не можу дивитись на таких агітаторів - вони сраного віника не варті...

авжеж. я не впевнений, що буду голосувати за того, кого гівном облили, але впевнений, що не проголосую за того , хто обливає. десь так.

ну ось чому я з Вами постійно розділяю погляди, а з "опозиціонерами" - нє?))
Бо лукавство від них так і пре, і чим більше вони це заперечують ігнорують - тим більше воно стає явним :(
А що робити? Невже таки Чак Норріс і Марс...
Це ж не серйозно... Зате маємо ситуацію голосуй-не голосуй, все одно получиш... шайбу-шайбу...
Не суперечу, знайдуться недалекі люди, на яких цей чорний піар спрацює і вони тільки із-за те, що Доній мав мінєт, а їм сказали: нє не буду, ти б його хоть помив - вже не проголосують... Недалекі люди завжди були і будуть...
Але кому вигідно такий чорний піар?! Ось ми і бачимо їх справжнє лице...

UPD: Попросили через приват залити, щоб не палитись своїм ніком, моїм принципам воно не перечить, бо це не чорнуха, а правда, яку Гдич ретельно приховує, тому поділюсь:

Зображення

Ось така шестьорка скоріше за все і пройде дякуючи нашій імпотентній опозиції здатній тільки метати гівенце з криками хто більший опозиціонер і патріот

Зображення

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 жовтня 2012, 19:32 
Офлайн

Повідомлення: 1556
SPY написав:
Попросили через приват залити, щоб не палитись своїм ніком, моїм принципам воно не перечить, бо це не чорнуха, а правда, яку Гдич ретельно приховує, тому поділюсь:

Не чорнуха? А мінет чорнуха? От такий приклад подвійної моралі, а ще питаємо, чому бідні...

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 жовтня 2012, 19:44 
Офлайн

Старший_брат написав:
Не чорнуха? А мінет чорнуха? От такий приклад подвійної моралі, а ще питаємо, чому бідні...

А в чому чорнуха? Чи він не був в регіонах? Чи він не ставленик влади?
Старший брат, я завжди Вас вважав мудрою людиною, як і багатьох форумчан на форумі, зараз або Ви тролите, або і справді плутаєте поняття, або і є правдолюбком, який зареєструвався, щоб не палити основний нік...

Одна справа лізти в нижню білизну людини, яка ні мене, ні Вас не стосується - з ким він спав чи спить, інша аналізувати її дії, якщо Ви цього не розумієте, я помилявся у Вас.

Я нікому не перечив коли поливали Донія звідки в нього гроші, що він козачок, але коли вже полізли в його особисте життя - уж ізвольтє, нас воно не стосується!

Гдичинський - явно відомо, що провладний ставленик, Сущіство мнящяєся, але в якого вливають гарно гроші і адмінресурс вищестоячі. Хоть би він в душі і був патріотом, гроші вкладені в його проект роблять його залежним від Вишиванюка, Ялинковича та інших. І якщо його прижмуть за яйця кадик він проголосує за другу державну і решта ключових питань для ПР, навіть якщо він в душі патріот.

На плакаті й це показано. Чи чорнуха це? Можливо, якщо дивитись на це, як на те, що забирає пару людей в Гдичинського куплених велосипедами! Але це правда. І ця правда нас з Вами стосується, на відміну від мінєта Донія. Різницю вловлюєте? Нє, нема нам про що говорити.

UPD: як я критикував Донія чи Левицького - Ви мовчали, критикували разом зі мною, тільки пішла критика на Гдичинського, зразу activation, бугогашенька, палімсо?! ;)

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 жовтня 2012, 20:21 
Офлайн

Старший_брат написав:
Не чорнуха?

таже офіційна символіка і офіційна позиція озвучені. чому тут дивуватися. я би був здивований, якби там було шо инче

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 жовтня 2012, 22:48 
Офлайн

Повідомлення: 109
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
Щиро дякую Pravdolubko та SPY за картинки!

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 94 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 138  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення