Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Сторінка 87 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 138  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Знову на вибори?..
 Повідомлення Додано: 29 вересня 2012, 15:46 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Я за Олеся Донія написав:
Того шо Доній приїхав врятувати коломиян від гдичинського і левицького. Вся інтелігенція його хвалит. Моя тета казала шо його добре знає і він файних хлопиць. А левицький жид а гдичинськи ригіонал.

а-а-а!!! ну , якщо тета казала , то таки факт Доній врятує Галичину ... :lol:

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 вересня 2012, 16:37 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Капітан, Я за Олеся Донія скоріше не прихильник Донія, а провокатор. Пробував проаналізувати ним написане, правда і справді треба щось скурити, а я як відомо не...

Петя Петьович написав:
це ж треба шоб так шторило.....
шо куриш?

Але на огляд чесної громади:
02 вересня 2012 22:31 взято звідси
Я тільки що був на концерті на підтримку великого українського політика Олександра Донія. Коли я слухав його полум’яні промови сталося чудо. На мене зійшло прозріння. Я вийшов на сцену але мені не дали слова. Я хотів всій Коломиї розказати що я відчув. Доній це майбутній президент України він такий же як Ющенко але кращий!
[...]
Доній це наш спаситель. Кілька речей які я усвідомив про Олександра Донія.
Сльози Донія ракують рак. Але він ніколи не плаче. Навіть коли його дуже сильно бют по голові регіонали.
Доній може ділити на нуль.
Україна нікого не чекає тільки Донія.
Доній завжди падає маслом догори.
Перше правило концертів за Донія не говорити про Донія.
Доній світиться у темноті і сауні.

Все сказане - з сарказмом, насмішкою. Прихильник Донія наврядче б такий спосіб його піарив, тому важко сказати, яку сторону відстоює дописувач, мабуть, і про тету було придумано. Мабуть, оригінальний підхід очорнити прихильників Донія, виставити їх недоумками, можливо помиляюсь, але явно щось тут не чисте, можливо провокація із штабів опонентів Донія.

Відомий факт: в радянські часи, щоб підбурити народ проти бандерівців НКВД-исти перевдягались в бандерівську форму і гвалували народ, нищили господарку - намагались очорнити, ось і мені це нагадує таку тактику, можливо я помиляюсь :(
Шановний, Я за Олеся Донія, я Вас не ображав, просто аналізую Ваші слова, тому сподіваюсь обійдеться без грубості у відповідь :)

Kaminskiy написав:
навіть на прямому ефірі мітингу-концерту їм "влада відключила звук" під час виступу ветеранів(хоча це були не професійні дії команди звукооператорів, які обслуговували сцену і були привезені "шановним" О.Донієм)

Ну він міг попросити вибачення за технічні незручності, а міг і подати натовпу сенсацію - нам затикають рот, бо ми хочемо казати людям правду. Видавання бажаного за дійсне - доволі частий прийом на виборах, чи не так?! :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 вересня 2012, 17:00 
Офлайн

Повідомлення: 1081
SPY написав:
...а міг і подати натовпу сенсацію

Так він так і зробив...

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 вересня 2012, 17:03 
Офлайн

Kaminskiy написав:
SPY написав:
...а міг і подати натовпу сенсацію

Так він так і зробив...

Знаю, був-бачив :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 вересня 2012, 23:06 
Офлайн

Повідомлення: 15
Прізвище, Ім’я: Олександр Д.
Роман не називай мене недоумком. аналітик знайшовся. ми сьогодні показали всі україні справжній рейтин донія. ми перемагаємо у нас 27 відсотків. левицький нині втік у франківськ аби не спілкуватися з простими людьми.
ти сам просив не переходити на лічне а мене ображаєш коли я писав після концерту то дійсно був трохи злий шо мені не дали слово. але тепер я точнот знаю шо доній переможе.\
йду спати. добраніч.
доній спасе вас і тебе тоже вилічит.

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 вересня 2012, 23:18 
Офлайн

Повідомлення: 285
SPY написав:
Повторення - бан на тиждень

А навіщо чекати? Очисти форум...
"Хочеш, щоб світ став чистіше - прибери своє подвір'я" (народна мудрість) :)
P. S. Імхо, він не спроста тебе провокує...

Догори 
 Повідомлення Додано: 30 вересня 2012, 00:04 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Роман не називай мене недоумком. аналітик знайшовся. ми сьогодні показали всі україні справжній рейтин донія. ми перемагаємо у нас 27 відсотків. левицький нині втік у франківськ аби не спілкуватися з простими людьми.
ти сам просив не переходити на лічне а мене ображаєш коли я писав після концерту то дійсно був трохи злий шо мені не дали слово. але тепер я точнот знаю шо доній переможе.\
йду спати. добраніч.
доній спасе вас і тебе тоже вилічит.

я си моцно випардонюю.. але Україна пишеться з великої літери , так сам як і Франківськ ... хоч мені особисто милі ше - Станіслав.... донія можеш писати і малої. літери .. а ліпше якщо не будеш писати ... сумнів у нас є , що ти мила людинко - стукачок... ти як тепер модно казати козачок... засланець ..у одному слові... ляпнеш щось проти мене особисто, я за донія не проголосую.... пардоньте..

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 30 вересня 2012, 09:25 
Офлайн

Повідомлення: 1556
Капітан написав:

я си моцно випардонюю.. але Україна пишеться з великої літери , так сам як і Франківськ ... хоч мені особисто милі ше - Станіслав.... донія можеш писати і малої. літери .. а ліпше якщо не будеш писати ... сумнів у нас є , що ти мила людинко - стукачок... ти як тепер модно казати козачок... засланець ..у одному слові... ляпнеш щось проти мене особисто, я за донія не проголосую.... пардоньте..

Ти що, збираєшся голосувати за парашутиста? :shock: :eek: :?

Догори 
 Повідомлення Додано: 30 вересня 2012, 12:10 
Офлайн

collagen написав:
SPY написав:
Повторення - бан на тиждень

А навіщо чекати? Очисти форум...

Щоб не було криків: цензура на форумі, роти затикають, свобода слова (образи теж свобода слова?!) - не я це придумав, на інших ресурсах я за таке відправляв в бан на місцяць, без попереджень, тут громада вирішила, що правила нам не потрібні, тому мушу попереджувати - підтримає громада цей проект правил, чи інший - буду чистити зразу, а так :(... Мені образи, ті - десь, хай людина показує своє лице і сміливість із-за проксі, просто попередив, оскільки правил немає - не можна зразу банити, може людина не знає, що так не можна :)
collagen написав:
P. S. Імхо, він не спроста тебе провокує...

на здоров'я)))

Роман не називай мене недоумком.

Провокатором називав, недоумком - ні. Чому назвав провокатором - написав, людина начебто вихваляє кандидата, але вдається до сарказму та висміювання - мені це видалось дивним, аж ні разу не характерним, свої пояснення обґрунтував тут

аналітик знайшовся

Я й не губився. Недоумками, козлами, шмаркачами, молодими-зеленими, старими-голубими - я нікого не називав, якщо неправий - прошу шановну громаду форумчан мені на це вказати - попрошу вибачення. В той час провокації та зневага в мою адресу з Вашого боку не вщухають.
Є такий мій улюблений вислів: "Мені байдуже, що Ви про мене думаєте, про Вас навіть нема що думати". Тому якось і не переймаюсь.
Але прошу давайте облишимо ці образи, підколи, провокації і повернемось обговорювати політиків. Звісно думки про них не будуть сходитись, але всі люди дорослі - тому будемо вихованими.

ми перемагаємо у нас 27 відсотків

У кожного своя правда [соціологія], і свій світ [штаб] широкий (с) Тарас Шевченко
Не здивуюсь, якщо зараз представник від ОО буде казати, що у них 66%, в Донія 6%, а Гдичинський взагалі перелякався на то все і сховався в криївку. За останнього я якраз і боюсь, що пройде, поки Доній-Левицький гризуться за кого ж Бенюк та Шухевич...
Для себе знаю одне: якби всім тим вашим соціологіям можна було вірити - то й вибори можна було не проводити. Ще знаю, що Гдичинський в цій сварці тільки зацікавлений, тому він спокійно може підливати масла в вогонь зіштовхуючи лобами "двох патріотів-спасителів"

Старший_брат написав:

А ось реально подумати - за кого голосувати?! Всі вони одним маслом мазані. У всіх приховані мотиви, любофф до України, Коломиї. Всі нічого не крали і балотуються за кошти прихильників, пожертви. Ось так подумаєш: дітям хворим на рак - пожертви не так несуть, як нашим депутатам. Та й не малі гроші ж потрібні.
Година виступу на ТБ в прайм-таймі - 5 тисяч гривень, білборди по місті - теж не дешево. Провести концерти, подарувати велосипеди, видати газети - це ж великі гроші. Заради чого?! Щоб здобути ще більші гроші - ось мета Донія, Гдичинського, Левицького та решти технарів. На інші цілі ніхто б тих пожертв не робив, це така собі інвестиція в або-пан-або-пропав. Якщо б ці гроші-пожертви дали дітям - дитина і так помре, нехай через 80 років, а про творення добра ж ніхто не дізнається, крім тої дитини. Не впишуть себе наші діячі таким шляхом в історію, не примножать статків.

А тим часом будуть казати, що дурне мене в голові, якісь діти. Тут треба патріота до влади провести і давай далі мірятись хто патріотіший... А дітям таки поможуть, головне аби камера НТК не забула відізняти цей момент допомоги

Догори 
 Повідомлення Додано: 30 вересня 2012, 12:36 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
SPY написав:
Старший_брат написав:

А ось реально подумати - за кого голосувати?!
до речі, я ще так не почувався, щоб до тепер не знав за кого маю голосувати... :-D

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 87 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 138  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення