|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Я за Олеся Донія
|
Додано: 28 вересня 2012, 18:31 |
|
Прізвище, Ім’я: Олександр Д.
|
Відео де Беньюк за Левицького то монтаж. я не вірю. Бенюк луценко і яценюк за Донія.
А на рахунок Чакноріса ти Роман не правий. Ти ше просто шмаркач і не розумієш шо Доній то єдиноможливий правильний вибір.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 28 вересня 2012, 18:46 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Я за Олеся Донія написав: Відео де Беньюк за Левицького то монтаж. я не вірю. Бенюк луценко і яценюк за Донія. ....... не розумієш шо Доній то єдиноможливий правильний вибір. ади як тебе переклинило , на Донієви світ клином зійшовся ?!..., недай Боже би він заслаб , чи вмер ,і нам всім 3,14здєц....  з твоїх слів таки так виходить... і чого він правильний вибір ?! може у мене є інший вибір , може мій правильніший ?
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Я за Олеся Донія
|
Додано: 28 вересня 2012, 18:58 |
|
|
Того шо Доній приїхав врятувати коломиян від гдичинського і левицького. Вся інтелігенція його хвалит. Моя тета казала шо його добре знає і він файних хлопиць. А левицький жид а гдичинськи ригіонал.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 28 вересня 2012, 19:24 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Я за Олеся Донія написав: А на рахунок Чакноріса ти Роман не правий. Ти ше просто шмаркач і не розумієш шо Доній то єдиноможливий правильний вибір. ! | SPY написав: | Я за Олеся Донія, попередження за перехід на особистості, шановний. Повторення - бан на тиждень. Це не шантаж, це суспільство треба очищувати від тих, хто не слідкує за словами! |
|
 |
Я за Олеся Донія
|
Додано: 28 вересня 2012, 19:35 |
|
|
Файно! Тобі можна а мені ні. ти про лонія маєш право писати всьо шо хочеш а я не маю. я за тебе у два рази старший і шось у життю видів.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 28 вересня 2012, 21:17 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Я за Олеся Донія написав: Файно! Тобі можна а мені ні. ти про лонія маєш право писати всьо шо хочеш а я не маю. я за тебе у два рази старший і шось у життю видів. 1) Шановний, я про Донія нічого не писав, а навіть якби писав - він людина публічна і нічого дивуватись, що його персону обговорюють, ніби тема про вибори 2) Я не політик, мене в цій темі не обговорюють. Навіть якщо я неправий - не дає права, Вам називати мене чи когось шмаркачем, будьте Ви хоть в 15разів за мене старші. 3) На форумі нема лімітів по віку, а вік не завжди = мудрість, якщо людина не слідкує за словами і дозволяє розкидуватись ними, називати когось зеленими чи шмаркачами пояснюючи це тим, що я в два рази старший - це зверхність! Слідкуйте за своїми словами, я слідкую за порядком на форумі, чєсть імєю, шановний!
|
 |
Anjey
|
Додано: 29 вересня 2012, 11:21 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
Влада продовжує тиснути на Олександра Левицького і цей тиск постійно зростає.
Якщо з початку виборчої кампанії працівники Коломийської РДА постійно, у робочий час, відвідували зустрічі з виборцями, які проводив Олександр Михайлович. То в кінці вересня, практично на всіх членів ДВК від ОО "Батьківщина" та від кандидата від опозиції О.Левицького чигиться постнійний тиск. Членам ДВК погрожують звільненням, доганами і іншими адміністративними впливами.
Далі Буде...
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 29 вересня 2012, 11:56 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Я за Олеся Донія написав: Того шо Доній приїхав врятувати коломиян від гдичинського і левицького. Вся інтелігенція його хвалит. Моя тета казала шо його добре знає і він файних хлопиць. А левицький жид а гдичинськи ригіонал. А про тету можна детальніше? 
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 29 вересня 2012, 14:45 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
Сьогодні, 29 вересня о 16:00 на телеканалі «Галичина» Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок у прямій трансляція з Івано-Франківська. Хочеш задати запитання лідерам Об’єднаної Опозиції? Приходьте та візьміть участь у телемості Коломия - Івано-Франківськ. 16:00 на площі біля Писанки(м. Коломия)
|
|
 |
|
 |
Kaminskiy
|
Додано: 29 вересня 2012, 14:57 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1081 Звідки: Коломия
|
А як жеж...монтаж звичайно)))....Ці донієвські пятолизники всюди бачать заговір проти месіїї, навіть на прямому ефірі мітингу-концерту їм "влада відключила звук" під час виступу ветеранів(хоча це були не професійні дії команди звукооператорів, які обслуговували сцену і були привезені "шановним" О.Донієм) Скандаліст і істеричка - ИМХО
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |