|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 24 вересня 2012, 11:01 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Перестріли гопники діда в закавулку: - Мужик, давай дєньги бистра! - Чекайте хлопці, я стара людина, битися не зможу, скажіть, вас шестеро, бо я шось недобачаю. - Ну шестєра, дєд ти чьо, бабло гані. - Точно шестеро, а сьомий-восьмий не появиться? - Да какая разница, всьоравно біть будем, бабкі гані... - А точно шестеро? - Да точна, точна, блін, дастал уже. Дідо, виймаючи шестизарядного револьвера: - Ну, на цей раз пронесло...
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 25 вересня 2012, 11:16 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Дружина прийшла додому п'яна і щоб чоловік не помітив, швиденько відкрила ноутбук і сидить з розумною посмішкою. Чоловік: - Алкашка, закрий чемодан і лягай спати!
I have a bottle of Russian Vodka, will you? — Я те вылью!!!
|
 |
myrko
|
Додано: 25 вересня 2012, 21:03 |
|
|
- Поможіть позбавитися комплексів. - А у Вас які? - Ракетно-зенітні...
- Тату, а яка різниця між чоловіком і жінкою? - Ну дивися, у мене нога 44-го розміру, а у мами - 36-го; от різниця між ногами.
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 26 вересня 2012, 16:01 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Продам 2-вотижневих котенят, як виявилось, добре плавають, і володіють розвинутим колективним мисленням.
Новий коктейль -"П’яна корова". Дізнайся яка твоя дівчина насправді!
Співробітників ритуальних послуг нервує фраза: "ну десь приблизно Вашого росту"
реклама по телевізору: чотири два чотири два. Хочеш навчитись класно цілуватись, набери язиком 4242.
Львів настільки толерантне місто, що тут навіть москалів називають афро-американцями.
Чим більше самогубців - тим менше самогубців.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 27 вересня 2012, 14:09 |
|
 |
 |
|
|
Їдуть два ковбоя: - Джон! Коли ти куриш на скаку, ти змахуєш на ідіота! - Добре, Білл, я буду змахувати в іншу від тебе сторону.
-------------------------------------------------------------------------
Їде автобус набитий битком, за ним біжить мужик, всі сміються. Пасажири мужику: "Хватить бігти, ми зааз обіссемось від сміху" Мужик: "Ви зараз ще й обісретесь - я водій"
|
 |
SPY
|
Додано: 28 вересня 2012, 15:45 |
|
 |
 |
|
|
Із КВН: Свет мой, зеркальце, скажи, да всю правду доложи! Я ль на свете всех тупее, бесполезней и пьянее? Молвит зеркальце в ответ: "Ты придурок, спору нет, но живёт на белом свете вот таких ещё две трети!" 
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 28 вересня 2012, 16:32 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
- Сегодня кошка разбудила по старому времени, как ей в голове часы перевести? - Тапком.
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 29 вересня 2012, 11:52 |
|
|
Я завдячую життям Філіпу Кіркорову. У 2009 році я потрапив у страшну автокатастрофу, після якої рік лежав у комі, поки медсестра не ввімкнула "Самая-самая". Я встав і вимкнув.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 30 вересня 2012, 20:00 |
|
|
Якщо всіх, хто вірить в кінець світу зібрати в той день, в одному місці і влаштувати їм його; загальне IQ людства значно зросте.
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 01 жовтня 2012, 16:41 |
|
|
Якщо аборт - це узаконене вбивство, а мінет - людоїдство, то використання презерватива - узаконене створення концентраційних таборів для малолітніх з тотальним наступним знищенням ув'язнених, не кажучи вже про те що використання сперміцидних смазок - це легальне застосування хімічної зброї масового ураження, а статевий акт це масове виселення малих народів.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |