Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Сторінка 84 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 138  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Знову на вибори?..
 Повідомлення Додано: 27 вересня 2012, 18:14 
Офлайн

Повідомлення: 109
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
У суботу 29 вересня 2012 року о 17:00 у місті Івано-Франківську розпочнеться мітинг за участю Арсенія Яценюка та Олега Тягнибока.

У Коломиї на великому екрані біля музею Писанки буде забезпечена пряма трансляція.

Запрошуємо Всіх справжніх патріотів України відвідати Івано-Франківськ, або прийти на майдан біля Писанки у м. Коломия!

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 вересня 2012, 18:15 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Anjey написав:
Відповідь уже звучала:
Не хочете голосувати за ВО "Батьківщина" - голосуйте за ВО "Свобода".
Хочете мати справжнього патріота у парламенті - голосуйте за Левицького.

Це не тільки моя думка, це думка 8-ми партій і тисяч людей.

Тільки мені здається ця відповідь відходом від неї і аж занадто популістською?
"Не працює телевізор нашої фірми? Не біда - візьміть ще один, ось мільйонам ми цей телевізор втюрюємо, в них теж не працює, але вони ж не скаржаться, як ви :lol: "

Чому голосувати за ОО, якщо ви нічого опозиційного не робите. Проголосувати за ОО для мене матиме такий самий результат, як проголосувати за ПР - тобто ніякої користі. А Свобода - Свобода розколена, частина Свободи не визнає Левицького, частина Свободи не визнає ту частину Свободи - Свободою. Та й хто зна чи наберуть тих 5%...

Ви бажаєте мені і тисячам громадян ще 5 років терпіти вас і ПР? Добрі ви, однако :(

Зображення

Зображення

Зображення

Не правда?!

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
Лидер ультранационалистической украинской партии «Свобода» Олег Тягнибок призвал всех учить русский язык.

Об этом он сказал в эфире ток-шоу «Свобода слова» на телеканале ICTV во время дискуссии относительно Закона «Об основах языковой поли
тики». «Дома вы можете на каком угодно языке разговаривать, но как гражданин обязаны знать русский! - сказал он. - То есть, конечно, украинский», - поправился Тягныбок.

Некоторые считают это оговоркой, но как говорится «случайности не случайны». Может быть, О. Тягныбок просто хорошо играет свою роль, а на самом деле он тайный русофил?

Зображення

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 вересня 2012, 18:47 
Офлайн

Автохтонний мешканець Галичини у 45 - 50 років вільно орієнтується у зовнішній політиці будь-якої держави світу і міг би служити радником при будь-якому уряді. Особливо це помітно під час уродин, храмових празників, релігійних свят, коли за столом збирається вся родина і після третьої чарки хтось обов'язково скаже: "А чули-сьте, що востатнє москалі зробили?.." Питання всіх часів і всіх галицьких поколінь - чому американці не хочуть на Росію ракети нуклеарні пустити - так збуджує галицькі уми на забавах, що вони часом перебирають міру алкоголю і розв'язують світові проблеми навкулачки, прозиваючи неприсгойними словами супротивників, з якими щойно пили і браталися.

Галицький синопсис http://www.aratta-ukraine.com/phorum/read.php?3,2169,2169

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 вересня 2012, 19:01 
Офлайн

Anjey написав:
Автохтонний мешканець Галичини у 45 - 50 років вільно орієнтується у зовнішній політиці будь-якої держави світу і міг би служити радником при будь-якому уряді. Особливо це помітно під час уродин, храмових празників, релігійних свят, коли за столом збирається вся родина і після третьої чарки хтось обов'язково скаже: "А чули-сьте, що востатнє москалі зробили?.." Питання всіх часів і всіх галицьких поколінь - чому американці не хочуть на Росію ракети нуклеарні пустити - так збуджує галицькі уми на забавах, що вони часом перебирають міру алкоголю і розв'язують світові проблеми навкулачки, прозиваючи неприсгойними словами супротивників, з якими щойно пили і браталися.

Галицький синопсис http://www.aratta-ukraine.com/phorum/read.php?3,2169,2169

Це Ви в Табачника набрались?

Цитата:
«галичанеэто лакеи, едва научившиеся мыть руки, которые практически не имеют ничего общего с народом Великой Украины ни в ментальном, ни в конфессиональном, ни в лингвистическом, ни в политическом плане». В прямом эфире «5 канала» Табачник отказался приносить извинения за данное высказывание (с) Тютюново-Табачник http://ru.wikipedia.org/wiki/Табачник,_Дмитрий_Владимирович

Чи може в ще одного генія?

Цитата:
"Западная Украина - Львов-Ивано-Франковск-Тернополь - это проклятая Богом зона.
Ее прошлая и современная история - это история поголовной лютой ненависти и
черной зависти западных украинцев друг к другук другу.
Есть такое село Поточище в Городенковском районе, где за одну только ночь бандеровцы убили 40 человек. Сталин смог остановить братоубийственную резню только тогда, когда выселил и выслал в Сибирь 30 сел, жители которых кормили бандеровцев. Села были сожжены, вспаханы и на их месте посажен лес. После этого бандеровцы начали выходить из своиx нор.
Только здесь, во имя Всевышнего, "греко-католики" и "православные" готовы резать друг друга на куски. И они хотят в Европу ? Европе надо оградить эту зону колючей проволокой и водить сюда детей, как в зоопарк !"
Михаил Крыжановский http://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?f=71&t=637&p=760756#p760756

Не дивуйтесь, коли після образ галичан і насмішок над ними, я буду тепер переходити на особисте, ось ми й побачили справжнє обличчя опозиціонерів-патріотів, які зневажливо ставляться до своїх земляків, насміхаючись і цитуючи небилиці. Вам зрадники-депутати дорожчі ніж власний народ, тому й не дивно, що Ви політики з людьми на різних паралелях.

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 вересня 2012, 19:08 
Офлайн

:)
Образити Вас, я не хотів, вибачте!

Я корінний галичанин, про Вас не знаю. Але чомусь Ваші висновки та відповіді нагадали мені дуже відомий і давній твір галичанина Волошина, який я і процитував.
Думаю, як мінімум посмішку він у Вас викличе, якщо Ви звісно перейдете за наведеним посиланням.

У будь-якому випадку Звиняйте!

До бруду з Вашого боку я морально готовий, але щиро Дякую, що попередили!

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 вересня 2012, 19:39 
Офлайн

Anjey написав:
Я корінний галичанин, про Вас не знаю. Але чомусь Ваші висновки та відповіді нагадали мені дуже відомий і давній твір галичанина Волошина, який я і процитував.

А я жидо-масон китайського походження з маскальським корінням, шотландськими предками, вихідцями з південної америки і на форумі Коломиї я зовсім випадково - перепутав адресу гугля...

Даний твір я знаю, над собою посміятись - не зайве, але "над собою посміятись" і "над земляками насміхатись" - це різні речі... І той контекст в якому Ви його вжили - явно було не для підняття мого настрою, який в мене відмінний - просто спроба вкотре уникнути відповіді, задіти за живе опонента, який вже неодноразово задів такі кохані партійні погляди. Як вчора мені сказав товариш: "чим ближче вибори - тим більше я розумію, що знаходитись в одному місті, одній області, одній півкулі з політиками, чути, що вони існують - не хочу - хай би їх винесло на північний полюс і одна думка, що вони там - мене зігрівала б мене (с) ММ". Чому люди до політиків так відносяться? Бо ви, редиски, розказуєте які ваші депутати прекрасні, а ВСІ хто мають відношення до політики більше ніж день пропитані нечистотами, апріорі - з вовками жити, по-вовчи вити! Так, ні саме Ваш кандидат - месія, саме Ваша партія - панацея (і так кожен штаб працює). Назвався грибом - лізь в кошик, кажеш, що не такий як інші - докажи.

Від Вас ні слова доказів того, що Ви не такі як ПР я не почув, ну хай інші форумчани, Старший Брат, VohaBit - люди, здатні мислити і аналізувати, люди які не представляють тут партії і незаангажовані, інші спостерігачі скажуть, що я не правий і відповідь прозвучала. Ви заставляєте вірити Вам на слово, але доказів не даєте. Я не рекламую свій продукт, я як громадянин вимагаю від Вас доказів того, що "Ваш порошок пере на 44% краще ніж інші порошки", натомість чую - "купуйте наш порошок, бо він НАШ порошок". Це відповідь?! Я розумію, що реалії виборів - хто більше набреше-наобіцяє-задурить електорат, бабусь - обіцянками, молодь - розвагами, середнього віку - програмами, з цим БЮТ (та й усі інші партії) прекрасно справляється (скажете, що це бруд? це реалії!). Але якщо Ви вже відстоюєте всій продукт і хвалите його - обґрунтовуйте це, а не заставляйте сприймати на віру.

Прекрасно знаю, що будучи причетним до БЮТу і навіть якщо Ви самі усвідомлюєте, що БЮТ зав'язаний на брехні і обману людей - Ви це не визнаєте цього, форум прочитає керівництво, здогадається хто такий Карма... Андрій, якщо я навіть здогадався і скаже ми тобі за що гроші платимо?! Працюй в політиці партії, хвали наш продукт, лий воду, а не пояснюй і відвертай від нас електорат.

Проте я не партійний, я не проштовхую третю силу, бо в нас навіть другої сили немає і я хочу почути відповідь від тих, в кого вистачає совісті назватись опозицією, а по суті являтись поплічниками влади - відповідно ставлю питання - щось в цьому дивне?!

Anjey написав:
До бруду з Вашого боку я морально готовий, але щиро Дякую, що попередили!

Я не збираюсь поливати Вас брудом - це Ваша робота, як людини причетної до політики - поливати брудом опонентів. І якщо ви тут рекламуєте свій товар - не дивуйтесь отримувати логічні запитання, а я вже й не дивуюсь не отримувати на них відповіді...

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 вересня 2012, 20:46 
Офлайн

SPY, Ви напевне є чесною і порядною людиною! Ваше ставлення до мене особисто, безперечно, є наслідком того, що Ви глибоко і неупереджено проаналізували мою поведінку, ну як мінімум з початку моєї політичної кар'єри.
Те, що я відповів на Ваші запитання не так, як Ви хотіли - зумовлене моєю позицією і світоглядом.
Я ще раз прошу Вибачення, якщо я Вас чимось образив!
Я і надалі не буду давати Вам відповіді на запитання типу "Хто більше любить Україну?" чи "Хто раніше? Яйце чи Курка?".
Однак буду надзвичайно вдячний, якщо Ви скажете і обґрунтуєте, за кого з 8-ми кандидатів Ви проголосуєте?
А відповіді: "Проти всіх", "Я ще не визначився" і т.п. я буду сприймати, як ухиляння від чесної відповіді.
Наперед Дякую!

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 вересня 2012, 21:16 
Офлайн

Anjey написав:
SPY, Ви напевне є чесною і порядною людиною! Ваше ставлення до мене особисто, безперечно, є наслідком того, що Ви глибоко і неупереджено проаналізували мою поведінку, ну як мінімум з початку моєї політичної кар'єри.
...
Однак буду надзвичайно вдячний, якщо Ви скажете і обґрунтуєте, за кого з 8-ми кандидатів Ви проголосуєте?

Я соціопат, підлий брехун, який тільки й вміє, що критикувати, а робити зось - нє... стоп, а чого ми перейшли на обговорення мене? Тема вроді про політику, а я не політик. Чи ми зараз так усі 44млн населення переберемо по-порядку?

Як у нас все запущено з виборчим правом... Політики ніколи не знали законів...

1) вибори є вільними. Людина сама вирішує йти їй на вибори чи ні, ніхто її не може примусити. В нашій країні - це право громадянина, політики - маніпулюють людьми кажучи, що це їх обов'язок (прошу не валіть мене популізмом, що ті хто не прийдуть - їм байдуже країна, вони не патріоти, в такий надзвичайний час для країни ми халатно до неї відносимось. Ви не поважаєте моє право прийти чи не приходити - Ви не поважаєте мене). Щодо мене, так, я на вибори піду, мабуть, хоч я і не зобов'язаний звітуватись перед Вами.
2) вибори є загальними (загальне виборче право). Мають право брати участь у виборах всі громадяни, що відповідають вимогам виборчого права держави
3) вибори є рівними (рівне виборче право). Один виборець має право 1 голосу;
4) в Україні вибори є прямими - система, за якою виборці мають можливість прямо висловити своє ставлення до кандидата шляхом подачі голосів
5) вибори є таємними. Таємне голосування — порядок подачі голосів, при якому виборець заповнює бюлетень у ізольованому приміщенні і особисто вкидає його в урну. А Ви хочете, щоб я Вам відповідав - Ви знаважаєте моє право, шантажуєте тим, що якщо я не відповім - я ухилюсь від відповіді, в той же час кажете, що поважаєте мою думку і пишете з Великої букви. Велика буква "В" - наш взаємний пафос, а не повага ;) (думаю аватарка Хауса не спроста - зрозумієте, що я маю на увазі)
6) відбуваються шляхом вільного волевиявлення — право кожного виборця віддати свій голос за кандидата, який йому імпонує за політичними, економічними, освітніми, чи іншими переконаннями.

Я ще за Вас не проголосував, а Ви вже нівелюєте моє право на таємне волевиявлення - тобто ви дорветесь до ВзРУ і різко почнете турбуватись за мої права?! Чи на Вашу думку кабінки на округах для краси?! Ось ми бачимо відношення політиків до народу. Чхати вони хотіли на права виборців, в них свої цілі.

Натомість Ви з'їжаєте не пояснюєте разючої різниці між ОО та ПР і хочете, щоб я, як виборець перед Вами відчитувався і щось пояснював.

Anjey написав:
Те, що я відповів на Ваші запитання не так, як Ви хотіли - зумовлене моєю позицією і світоглядом.

Те, що Ви не відповіли свідчить про уникнення від відповіді, власне усвідомлення, що десь хоча б на 0,001% я правий - але ж не скаже диктатор, що він диктатор - він буде велично називати себе лідером, вождем, демократом, але не диктатором. Ви не можете цього сказати сьогодні - бо я завтра буду цитувати Вас. Ви не можете цього сказати - бо це розкол в дисципліні партії, а не тому, що це неправда! А правду я вже казав: ОО разом із ПР працюють по древній істині Розділяй і Володарюй. Народ розділили і володарють, одні офіційно, інші радуються хоч чимось і радіють блакитному небу, а не решітчастому, хоч в душі мають місце помінятись з владою ролями любою ціною - задля цього і переконують народ, що вони інші.

Anjey написав:
Я і надалі не буду давати Вам відповіді на запитання типу "Хто більше любить Україну?" чи "Хто раніше? Яйце чи Курка?".

Я такого і не питав, скільки Ви б мене не завіряли в патріотизмі - я вірити не буду. Патріотом можна називати(сь) тільки посмертно, коли вже він не зрадить, поки Ви живі - Ви в будь-який момент можете засунути ніж в спину і зрадити. Мене цікавила разюча різниця, яку ви бачите, бо як казав VohaBit в нас немає рожевих окулярів і ми цю різницю не бачимо... :( Ви бачите - просимо покажіть. Поясність чому флот далі в Криму, а на сході руський язик регіональний. Ми ж, галичани, далекі від політики, не розуміємо. Може у Вас план віддати пішку за ферзя, дозволити запровадити на сході російську, а завтра на заході запровадити реігональну мову HTML та C##. Ваша задача працювати з народом, пояснювати. Замість пояснень я чую: "Вірте в це, бо я так сказав"

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 вересня 2012, 21:37 
Офлайн

Повідомлення: 1039
Anjey написав:

Ну врешті відповідь на це питання нас мало цікавить. А відповідь на питання , яке нас цікавитт, ви дати не в змозі, що власне і підтверджує, що такої відповіді нема.

мене дуже забавляє наше тут спілкування. я наперед знаю все що тут буде написано. воно уже не раз тут було написано і буде написано ще.
нажаль ці мантри уже не діють на певну частину населення. і ця частина стає щораз більшою. вашій партії пора би проявити хоч якусь дещицю фантазії аби оновити свої запліснівілі мантри, які не мінялися уже роківа з 10. пора. крайна пора . бо вже і пенсіонери не ведуться на це :-D

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 вересня 2012, 22:10 
Офлайн

Повідомлення: 15
Прізвище, Ім’я: Олександр Д.
Я знов сі не стримав читаючи се паскудствоб яке пише Андій.

А ти Ромку хоть ще зелений але все пишеш правильно.
Доній - єдиний достойний кандидат!

Воха ти тоже правий! Доки опозиціонери будут дурити простим людим голову.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 84 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 138  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення