|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
OLeksandr
|
Додано: 14 вересня 2012, 20:55 |
|
Прізвище, Ім’я: Ткачук Олександр
|
|
|
|
|
SPY
|
Додано: 17 вересня 2012, 19:12 |
|
|
Девелопер-недоучка :D |
|
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Будь ласка, приблизний перелік запитань, якщо будуть в користувачів доповню список: - Чи можете Ви сказати, що Ваші товари дешевше ніж в інших магазинах, якщо так то чи Ваш товар не поступається якістю і чому він дешевший? - Чи надаєте ви гарантію на товар, який має брак/дефект, в які терміни можете обміняти/поремонтувати товар? - Чи може покупець повернути товар, якщо він йому не підійде на протязі 14 днів згідно прав споживача? Що для цього необхідно? - Чи є знижки на товар: сезонні, акційні, постійним покупцям? - Напротязі якого періоду можна отримати товар? Буду розширювати список якщо з'являтимуться запитання! Зараз оф. сайт не працює, тому якщо там і є відповіді на запитання - я цього не можу побачити Коли сформується список, я запрошу когось із представників магазину відповісти на запитання інтернет-користувачів коломийського форуму
|
|
йомайо:)
|
Додано: 18 вересня 2012, 22:56 |
|
Прізвище, Ім’я: Віталій
|
Всім привіт , як працівник інтернет магазину Йомайо, дам відповіді на запитання які цікавлять публіку. Так в нас дешевше , в звязку з тим що це інтернет магазин і ви змушені чекати на замовлений товар, якістю не поступається і нічим не відрізняється , крім ціни Гарантія на товар в нас офіційна , гарантійний ремонт здійснюється 14 робочих днів в деяких випадках може бути продовжений до 30 робочих днів. Були в нас випадки що затримувався ремонт але тіки через транспортування. Звісно що любий товар куплений у нас можна повернути за наступних умов: збережені ярлики та маркування виробника , Товар новий , не видно слідів використання , не здерті плівки якщо вони там були , не пошкоджена упаковка ) Для цьго потрібно гарантійний талон і чек , які Ви отримуєте при покупці. Якщо товар є на складі то доставка 1-2 дні , в деяких випадках треба чекати довше На разі все
Востаннє редагувалось йомайо:) в 18 вересня 2012, 23:13, всього редагувалось 1 раз.
|
|
|
|
|
SPY
|
Додано: 18 вересня 2012, 23:00 |
|
|
Девелопер-недоучка :D |
|
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
йомайо:) дякую Вам за відповідь UPD: оформив у вигляді FAQ- Чи можете Ви сказати, що Ваші товари дешевше ніж в інших магазинах, якщо так то чи Ваш товар не поступається якістю і чому він дешевший?
Так в нас дешевше , в звязку з тим що це інтернет магазин і ви змушені чекати на замовлений товар, якістю не поступається і нічим не відрізняється , крім ціни:) - Чи надаєте ви гарантію на товар, який має брак/дефект, в які терміни можете обміняти/поремонтувати товар?
Гарантія на товар в нас офіційна , гарантійний ремонт здійснюється 14 робочих днів в деяких випадках може бути продовжений до 30 робочих днів. Були в нас випадки що затримувався ремонт але тіки через транспортування. - Чи може покупець повернути товар, якщо він йому не підійде на протязі 14 днів згідно прав споживача? Що для цього необхідно?
Звісно що любий товар куплений у нас можна повернути за наступних умов: збережені ярлики та маркування виробника , Товар новий , не видно слідів використання , не здерті плівки якщо вони там були , не пошкоджена упаковка ) Для цьго потрібно гарантійний талон і чек , які Ви отримуєте при покупці. - Чи є знижки на товар: сезонні, акційні, постійним покупцям?
- Напротязі якого періоду можна отримати товар?
Якщо товар є на складі то доставка 1-2 дні , в деяких випадках треба чекати довше
|
|
vitluts
|
Додано: 01 листопада 2012, 13:47 |
|
|
Ціни у них на сайті не погані,а от привезти нічого не можуть,не то що в заявлені 1-2 дні,а й за місяць.(можливо тільки мені). Замовив флешку,взяли номер телефону,сказали перезвонять...глухо,перезвонив сам...завтра...завтра...приходив не раз, ми подзвонимо коли буде..... Раніше замовляв все було, ок, а от знайомі замовляли і теж були не задоволені, замовлення просто не виконують. Таке враження, що сайт ніхто не веде. Тому, що дані про наявність товару, не відповідають дійсності.
|
|
|
|
|
OLeksandr
|
Додано: 08 грудня 2012, 23:11 |
|
|
Особисто мені доставили телевізор досить швидко, ( саме ту модель і того виробника)Працює, якістю задоволений. А що цікаво тюнер Т2 в них дорогий, у звичайному магазині дешевше.
|
|
|
|
|
OLeksandr
|
Додано: 20 грудня 2012, 18:46 |
|
|
купив в магазині кабель HDMI - HDMI , за досить нормальну ціну,
|
|
|
|
|
Kaminskiy
|
Додано: 20 грудня 2012, 21:21 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1081 Звідки: Коломия
|
Цитата: за досить нормальну ціну Скіко метрів і за скіко?
|
|
|
|
|
OLeksandr
|
Додано: 01 січня 2013, 18:50 |
|
|
взяв послідний з вітрини, наступні, будуть вже за іншу ціну, так думаю.
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|