Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Сторінка 77 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 138  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Знову на вибори?..
 Повідомлення Додано: 02 вересня 2012, 18:16 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Фраза "це мітинг не в рамках виборів, а підтримка мови" звучала неодноразово, а насправді фраза "голосуйте за Донія" звучала частіше, ніж ремарки в захист мови...

Отже ніякої акції захисту не було, просто піар Донія... Цікаво чому і справді пропадала трансляція НТК... Непрофесіоналізм чи заангажованість? :)

Куча популізму, нічого цікавого :(

Щодо павла - то не перейматесь тим, класика жанру: є дві точки зору ваша і моя-правильна.
І я дуже сумніваюсь, що павло просто симпатик :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 02 вересня 2012, 21:39 
Офлайн

Повідомлення: 1556
павло написав:
тут вказувалися рейтинги, але без джерела, відповідно, взяті зі стелі. (якщо джерело попереднього рейтингу хтось вкаже - файно, але не варто забувати, що ми невірні дані можуть бути підсудними).

я довго копався і шукав рейтинг з офіційним джерелом.
і ось, будь-ласка, найсвіжіший рейтинг від соціологічної служби "Зарванецька ініціатива":
Гдичинський Богдан (самовисуванець) - 29%
Доній Олександр (самовисуванець) - 21,6%
Левицький Олександр (ВО "Батьківщина") - 7,3%
Довганюк Володимир (партія "Удар") - 4,7%
Сава Андрій (самовисуванець) - 2,8%
Височанський Роман (самовисуванець) - 2,1%
Церковнюк Дарія (Комуністична партія) - 0,2%
Панчук Роман (Партія регіонів) - 0,2%
Проти всіх - 16,2%
Важко відповісти - 15,9%

І ще - гидоті, яка так і лізе від Старшого брата в бік Донія, у мене лише одна відповідь - одна баба сказала, гидка чорнуха.

І ще, пригадується мені, кілька десятків сторінок тому я вже передбачав, що Мойсик підтримуватиме Донія, і саме Andey розпинався, що Мойсик підтримуватиме Левицького. Але саме мої припущення виявилися вірними! (вважайте мене лейтенантом Коломбо)))

Дівчино, не сміши нас.. До речі, нині адин маскаль сказав, що доній перекладається дослівно на маскальську, як "падонок". Досить символічно :lol: :lol: :lol:

Догори 
 Повідомлення Додано: 02 вересня 2012, 22:31 
Офлайн

Повідомлення: 15
Прізвище, Ім’я: Олександр Д.
Я тільки що був на концерті на підтримку великого українського політика Олександра Донія. Коли я слухав його полум’яні промови сталося чудо. На мене зійшло прозріння. Я вийшов на сцену але мені не дали слова. Я хотів всій Коломиї розказати що я відчув. Доній це майбутній президент України він такий же як Ющенко але кращий! Він розказав мені що у Києві є програма шустер і він там виступав без фанери. Він казав що ми коломияни не знаємо що є таке місто Ірпінь і він там творив чуда. Він говорив і всі його хвалили і аплодували. Якби мені дали слово то я би не писав тут. Але слово дали іншим великим людям а мене забрали зі сцени. Того я буду писати тут.
Доній це наш спаситель. Кілька речей які я усвідомив про Олександра Донія.
Сльози Донія ракують рак. Але він ніколи не плаче. Навіть коли його дуже сильно бют по голові регіонали.
Доній може ділити на нуль.
Україна нікого не чекає тільки Донія.
Доній завжди падає маслом догори.
Перше правило концертів за Донія не говорити про Донія.
Доній світиться у темноті і сауні.
Одного разу Доній за годину вголос прочитав у сауні кобзар 5 разів. Причому перші 55 хвилин він любив юну поетесу.
Доній не вчився в інституті інститут вчився у Донія.
Хай живе Олександр Доній – спаситель коломийсько-городенківський і всія Русі!

Догори 
 Повідомлення Додано: 02 вересня 2012, 22:59 
Офлайн

Повідомлення: 17
Прізвище, Ім’я: Петя Петьович
Я за Олеся Донія написав:
Я тільки що був на концерті на підтримку великого українського політика Олександра Донія. Коли я слухав його полум’яні промови сталося чудо. На мене зійшло прозріння. Я вийшов на сцену але мені не дали слова. Я хотів всій Коломиї розказати що я відчув. Доній це майбутній президент України він такий же як Ющенко але кращий! Він розказав мені що у Києві є програма шустер і він там виступав без фанери. Він казав що ми коломияни не знаємо що є таке місто Ірпінь і він там творив чуда. Він говорив і всі його хвалили і аплодували. Якби мені дали слово то я би не писав тут. Але слово дали іншим великим людям а мене забрали зі сцени. Того я буду писати тут.
Сльози Донія ракують рак. Але він ніколи не плаче. Навіть коли його дуже сильно бют по голові регіонали.
Одного разу Доній за годину вголос прочитав у сауні кобзар 5 разів. Причому перші 55 хвилин він любив юну поетесу.

це ж треба шоб так шторило.....
шо куриш?

прочитавши оце хочу сказати:
Хай живе першого Мая
За Олександра Донія!

Догори 
 Повідомлення Додано: 02 вересня 2012, 23:45 
Офлайн

Повідомлення: 15
Прізвище, Ім’я: Олександр Д.
Петя я курю тільки ЛМ!

І дуже тобі дякую шо ти тоже за Донія.
Разом нас багато!

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 вересня 2012, 09:11 
Офлайн

Повідомлення: 1081
Цитата:
Петя я курю тільки ЛМ!

Вже і ЛМ штормить...

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 вересня 2012, 09:45 
Офлайн

Повідомлення: 1268
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
................ кобзарі читає " - :-D

Востаннє редагувалось митя грихльов в 03 вересня 2012, 19:54, всього редагувалось 1 раз.

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 вересня 2012, 10:00 
Офлайн

Повідомлення: 32
Прізвище, Ім’я: Ivanovych Lubomyr
Комадновать парадом буду я, або армія генерала Порошенка висадилася у Коломиї!
Відкривав агіт захід на підтримку Донія сам Михайло Михайлович Негрич. Доній щиро подякував місцевому другові Януковича за підтримку.
З палатки нашої україни активно роздавали агітацію за Донія! На сцені виступали то артисти, то ющенківці, то самовисуванці імені Порошенка. Особливо відзначився Власюк Олександр («Лірник Сашко»), який громлячи палатки Романа Височанського та Клона Сича двічі вдарив жінку.
Далі частина піхоти Порошенка пішла гульбанити по коломийським кабакам, а друга частина погнала на поїзд до Києва, де всю ніч тероризувала піснями інших пасажирів.

Вчорашній концерт коштував біля 30 тис. дол.

І цитита для роздумів:
"Принаймні на такі висновки наштовхує ситуація, у якій опинився народний депутат фракції НУ-НС Олесь Доній. Він відмовився балотуватися по одному із мажоритарних округів Київщини через брак коштів.
"Для мене тепер є дилема, бо не факт, що я буду мати можливість балотуватися на цих виборах. Якщо в 90-их роках я міг балотуватися самостійно, то сьогодні це нереально. Я і багато моїх знайомих, порядні люди, не мають можливості йти до Верховної Ради, тому що немає грошей", - зізнався в ефірі телеканалу ТВІ Олесь Доній."

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 вересня 2012, 10:08 
Офлайн

Повідомлення: 1081
Цитата:
Вчорашній концерт коштував біля 30 тис. дол

Там один салют коштував біля 5000 зелених президентів...

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 вересня 2012, 10:17 
Офлайн

Повідомлення: 1556
Я за Олеся Донія написав:

Я навіть знаю, чому маслом догори -бо намащений з обох боків! Правда, то не зовсім масло, а так...

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 77 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 138  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення