|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
павло
|
Додано: 30 серпня 2012, 11:40 |
|
Прізвище, Ім’я: павло
|
не ясно хто кращий - Доній чи Гдичинський?! ви тут позглуздували чи що?)))
"Коломия хоче другу мову" це проста арифметика. Якщо Коломия підтримає Гдича-регіонала, то вона підтримає закон про мови.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 30 серпня 2012, 11:56 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
! | SPY написав: | Зауваження для усіх учасників дискусії! | ВСІ посилання мають оформлятись тегом [URL]Виглядає це так: [*url=адреса посилання]текст, який відображається замість посилання[/url*]наприклад [*url=http://www.google.com.ua/]Ось це сайт Google[/url*]або скористатись кнопкою: Примітка - код використовувати без зірочок!При цитуванні когось із учасників дискусію користуватись тегом [QUOTE]виглядає це так: [*quote="нік користувача"]цитата[/quote*]або виділити фрагмент тексту і натиснути кнопку цитувати або скористатись кнопкою Примітка - код використовувати без зірочок!Червоний колір та його відтінки дозволяється використовувати тільки адміністраціїТакож прохання уникати світлих кольорів і не переповнювати своє повідомлення великою кількістю кольорів! Забороняється використовати величезні цитатиЗменшуйте їх розмір до ключового речення чи тези! За порушення цих правил в будь-якій темі повідомлення може бути видалено без попередження, а користувачу видане зауваження. За неодноразове ігнорування попередження користувача може бути заблоковано З повагою адміністратор форуму SPY
|
 |
SPY
|
Додано: 30 серпня 2012, 12:44 |
|
 |
 |
|
|
! | SPY написав: | Мені здалось чи останні повідомлення не мали ні найменшого відношення до виборів? Офтоп видалено! |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 30 серпня 2012, 14:54 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
павло написав: не ясно хто кращий - Доній чи Гдичинський?! ви тут позглуздували чи що?)))
"Коломия хоче другу мову" це проста арифметика. Якщо Коломия підтримає Гдича-регіонала, то вона підтримає закон про мови. Арихметика, дійсно, проста! Доній і компанія (т.з. опозиція) СПЕЦІАЛЬНО дозволили прийняти закон про мову, щоб тепер нас лякати ПР і боротися за мову. Низько, недостойно, але що не придумаєш, щоб дупа залишилася на теплому місці, а рийка коло корита! Пропоную ігнорувати всі заходи цих псевдопатріотів! Хто був обраний і нічого не зробив- того на смітник історії або в кримінал, як бендершу їхню! 
|
|
 |
|
 |
павло
|
Додано: 30 серпня 2012, 15:58 |
|
|
противсіх знайшовся? чімадан-вагзал-пустиня....
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 30 серпня 2012, 16:04 |
|
 |
 |
|
|
а що краще бути противсіхом чи пристосуванцем, який буде шукати менше, але в будь-якому випадку зло?  А розкрити очі і зрозуміти, що це ті ж яйця тільки в профіль і нічого не зміниться від вибору меншого зла? 
|
 |
павло
|
Додано: 30 серпня 2012, 16:05 |
|
|
противсіхи уже показали своє обличчя на виборах президента. дякую вам за Яника.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 серпня 2012, 16:08 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
павло написав: противсіхи уже показали своє обличчя на виборах президента. дякую вам за Яника. а кому дякувати за Ющенка і Тимошенко? 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 30 серпня 2012, 16:12 |
|
 |
 |
|
|
павло написав: противсіхи уже показали своє обличчя на виборах президента. дякую вам за Яника. а противсіхи при чім? Те що Юльці н вистачило голосів - противсіхи не при чому  От ржу-ні-магу коли стадні люди, які ведуться на лозунги "Ми їх зупинимо", "Вона - це Україна", "Вона свята, а він чимось гірший" вчать жити тих, хто на зомбування не ведеться exp написав: а кому дякувати за Ющенка і Тимошенко?  +100500 
|
 |
павло
|
Додано: 30 серпня 2012, 16:19 |
|
|
для недотямлених в цьому питанні скажу, що найбільшою мірою завдяки противсіхам Юля не стала президентом.
звідки я знаю, до чого тут Ющ і Юля. Чому мене питаєте7 Я їх десь тут відстоював? дякуйте кому завгодно.
я лиш сказав, що противсіхи - це люди, які зайві в цій країні, бо вони знімають з себе відповідальність за події в країні, і з їхнього глухого кутка приколюватися з усіх, як з мурашника - весело.
це як бачити аварію, в якій винні всі 15 автомобілів, і нікому не допомогти, а стояти біля стовпа і сміятися. ГЕГЕГЕ.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |