Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Сторінка 72 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 138  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Знову на вибори?..
 Повідомлення Додано: 28 серпня 2012, 13:14 
Офлайн

Повідомлення: 55
Прізвище, Ім’я: павло
Старший брат написав:
"Ой, павло, ви ж знаєте що ви не праві"

на будь-які проколи і помилки дуже добре закрити очі і огризнутися у відповідь. чим ви і займаєтеся.

Старший брат написав:
"викидень", аферист, до корита, спонсорошукач, політичний труп, тушка, політичний невдаха, ніякий боєць, кнопкодав, непорядний, підкуплений, нездорові амбіції, неконструктивний.
і це все - в двох повідомленнях від вас про Донія.

ви гидкий. я вже вітав вас із гнилизною....

Догори 
 Повідомлення Додано: 28 серпня 2012, 13:58 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
розумію, що в цій темі не буде все гладко, але...

за кого голосувати :?

Догори 
 Повідомлення Додано: 28 серпня 2012, 14:41 
Офлайн

Повідомлення: 55
Прізвище, Ім’я: павло
за одного з восьми кандидатів))
як відомо, я схиляюся до Донія.
але спробуймо ще метод виключення.

я вважаю, що комуніст, регіонал, гдичинський - відпадають автоматично.
височанський і сава відпадають, як точно слабкі кандидати.

а серед Донія, Левицького і УДАРівця треба брати перевіреного бійця (хоча Левицький і УДАРівець, як і Сава, виглядають також слабкими кандидатами).
Левицький, УДАРівець, не виключено - тушки в перспективі, також вони не є настільки сильними кандидатами, також мають в десятки разів менше досвіду в політичній діяльності, в законотворчій.

Доній в своїй політичній діяльності жодного разу не проколовся, не зрадив, не продався. Українізовував запорізьку область своїм фестивалем, НАЙБІЛЬШЕ серед усіх політиків підтримав мітинг за мову 5ого червня і біля українського дому (бо саме його команда організовувала програму заходів, поставила бус і апаратуру для заходів, перебував серед мітингувальників до кінця).

Рада прийняла 8 законів Донія з 37 законопроектів (це приблизно 60-тий показник серед 450-ти депутатів за всю каденцію (показник не вищий великою мірою через те, що останні роки закони-які-хотіли приймали майже лише регіонали)). пруфи -
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_deputat?d_id=11124
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvzNOpHg-f_PdGZDOGxNUEZpUUFCYUlrSDZuVDRTMlE&hl=en_US#gid=1
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvzNOpHg-f_PdGZDOGxNUEZpUUFCYUlrSDZuVDRTMlE&hl=en_US#gid=0

звісно, я прихильник. проте, не очорнюю інших кандидатів тупими епітетами.
а також надаю пруфи в вигляді фактів, які підтверджують мої аргументи.

Підтримую, і майже по всьму згоджуюсь, хоча Старший брат зараз щось придумаеє, щоб обісрати тих, хто проти теперішньої влади і підтримати загадково "вишиванюків, гдичинських,довганюків" На мій погляд - Перемогти Бодю зможещок тільки патріот-націоналіст Олесь... І мудрішого, достойнішого в Коломиї - поки що не видно, хіба що Старший_брат - якщо стане більш культурним і розумним....

Догори 
 Повідомлення Додано: 28 серпня 2012, 23:20 
Офлайн

Повідомлення: 32
Прізвище, Ім’я: Ivanovych Lubomyr
З приїздом Донія до Коломиї на цьому сайті зареєструвалися Павло та vv82. Безперечно це неймовірний збіг обставин :-).
Хлопці справжні корінні Коломияни, яких стимулював до реєстрації новоспечений Коломийський Месія, позашлюбний син Ющенка і Шухевича - Олесько Доній!!! Пам! пам! пабам! пабабам! По бабам! По саунам!!!

Олеську, хіба ти думаєш, шо у Коломиї жиє провінційна ліміта? Шо ми не розуміємо шо ти свідомо обгаджуєш під різними ніками на різних сайтах та через псевдополітичні злочинні обєднання та угрупування Левицького і Довганюка, аби допомогти перемогти твому спонсорови Бодику Гдичинському? І трохи грошенят украдених у чоколядового петрика сховати на крединци під царатов чи може в бамбетлі? Га?

Вібачійте мене нормальні читачі сайту, але м не зміг стерпіти, бо ім сам сі зареєстрував аби не терпіти Гдичинського, але виявилося шо він не така гнида(хоч і фамілія співзвучна), як Олесько Банщик!

До речі пане exp, а потіште високодостойну публіку сканкопійов!

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 серпня 2012, 12:45 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Pravdolubko написав:
воно в мене в офісі, я дома на лікарняному... буду в офісі покладу... :yes3:

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 серпня 2012, 13:10 
Офлайн

Повідомлення: 1556
vv82 написав:
за одного з восьми кандидатів))

Рада прийняла 8 законів Донія з 37 законопроектів (це приблизно 60-тий показник серед 450-ти депутатів за всю каденцію (показник не вищий великою мірою через те, що останні роки закони-які-хотіли приймали майже лише регіонали)).

А по воді ходити не пробував? :lol:

До речі, може хтось знає, хто той провокатор, що притягнув трупа месію в Місто. Лиш не кажіт, Бодя. Навіть мент на таку підлість не здатний. :cry:

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 серпня 2012, 18:20 
Офлайн

Повідомлення: 32
Прізвище, Ім’я: Ivanovych Lubomyr
Реклама по Києвськи!

Новоспечений Коломийсько-Коломойський Месія Олесько Доній - син Ющенка і Шухевича перейшов у наступ і вирішив застосувати київські технології ведення передвиборчої агітації. Спеціально навчені майстри Графіті розмалювали всі вільні паркани славного міста Коломия наступними агітаційними гаслами
Зображення
Закликаючи виборців шукати інформацію про легендарного рятівника Покуття у мережі Інтернет!

:-D

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 серпня 2012, 20:26 
Офлайн

Повідомлення: 13
Прізвище, Ім’я: коломиянин василь
Цитата:
З приїздом Донія до Коломиї на цьому сайті зареєструвалися Павло та vv82. Безперечно це неймовірний збіг обставин :-).
Хлопці справжні корінні Коломияни, яких стимулював до реєстрації новоспечений Коломийський Месія, позашлюбний син Ющенка і Шухевича - Олесько Доній!!! Пам! пам! пабам! пабабам! По бабам! По саунам!!!

Олеську, хіба ти думаєш, шо у Коломиї жиє провінційна ліміта? Шо ми не розуміємо шо ти свідомо обгаджуєш під різними ніками на різних сайтах та через псевдополітичні злочинні обєднання та угрупування Левицького і Довганюка, аби допомогти перемогти твому спонсорови Бодику Гдичинському? І трохи грошенят украдених у чоколядового петрика сховати на крединци під царатов чи може в бамбетлі? Га?

Вібачійте мене нормальні читачі сайту, але м не зміг стерпіти, бо ім сам сі зареєстрував аби не терпіти Гдичинського, але виявилося шо він не така гнида(хоч і фамілія співзвучна), як Олесько Банщик!

Мені просто смішно!!! Я, просто висловлюю свою думку, хочу почути інші думки і погляди,а з мене роблять "бог знає кого"! Може тут дійсно сидять "боти" від ПР, КПУ, БЮТ, Боді...

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 серпня 2012, 21:13 
Офлайн

Повідомлення: 1556
exp написав:
розумію, що в цій темі не буде все гладко, але...

за кого голосувати :?

Я в розпачі! Наш округ хтось прокляв. Я б з чистою совістю віддав би голос Богданові, якби він не був на ТІЙ сторні... А так не знаю... Може, Воха ?
Але ще є час, він розставить все на свої місця. :yes:

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 серпня 2012, 21:24 
Офлайн

Повідомлення: 13
Прізвище, Ім’я: коломиянин василь
В Коломиї 2 вересня Всеукраїнський комітет захисту української мови проведе мітинг-концерт в підтримку української мови.
У мітингу візьмуть участь політв’язні Юрій Шухевич, Мирослав Симчич, письменники Василь Шкляр, Дмитро Павличко, казкар Сашко Лірник, диплома Ігор Осташ, народний депутат Тарас Стецьків, голова Всеукраїнського комітету захисту української мови Олександр Доній.
Співатимуть Анжеліка Рудницька, Анатолій Матвійчук, хор «Просвіта», хор «Відлуння» учасник шоу «Україна має талант» Ярослав Джусь, Kozak System, Танок На Майдані Конго.
Ведучий концерту «голос Майдану» Євген Ніщук.
Початок о 16 годині на площі Відродження.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 72 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 138  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення