Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Сторінка 70 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 138  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Знову на вибори?..
 Повідомлення Додано: 26 серпня 2012, 22:03 
Офлайн

Повідомлення: 13
Прізвище, Ім’я: коломиянин василь
Старший брат написав:
Не родич? То може статевий партнер?, бо щось ви його задуже хвалите, як на "думаючого українця-патріота"!

Наглість, зверхність, зухвалість - типова риса характеру "хохла"-українця, який рахує себе ЧЛЕНОМ, або наближеним до теперішньої влади (прокуратури, міліції, СБУ, податкової) і т.д....
Я висловлюю свою власну думку, свої переконання, погляди... Нікого не ображаю, не заставляю погоджуватись з моїми поглядами... Навпаки, - хочу почути щось мудре, цікаве, розсудливе, щоб мене зацікавило, а може і переконало... А то все: бла-бла-бла ні про-що...

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 серпня 2012, 10:38 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
vv82 написав:
Я висловлюю свою власну думку, свої переконання, погляди... Нікого не ображаю, не заставляю погоджуватись з моїми поглядами... Навпаки, - хочу почути щось мудре, цікаве, розсудливе, щоб мене зацікавило, а може і переконало... А то все: бла-бла-бла ні про-що...
та бо нема про що говорити :)
біографії всіх кандидатів вже ніби вивчили...
вчора, до речі, бачив цікаву листівочку, розклеєну невідомо ким проти Донія, потім засканую і покладу сюди на форум... ворог не дрімає... :-D

хто ще щось таке бачив повідомляйте, не встидайтеся...
також розповідайте кому шо перепало від кандидаів :D

маю надію, що обговорення в цій темі надалі будуть мирними... :hi:

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 серпня 2012, 11:24 
Офлайн

Повідомлення: 2290
переговори не будуть мирними до тих пір поки ВСІ нарешті не зрозуміють шо їх імєют (в тій чи іншій мірі) любі партії і любі кандидати чи депутати і доки не обернуться проти них усіх. Колись було таке модне оповідання, шо десь там, у безмежних просторах всесвіту є райська планета, де життя не просто райське а супер райське. От один дядьо сильно фист мріяв за любу ціну туди попасти і нарешті зажити у раю. Коли він туди заледве попав то через 3 дні йому діючий президент запропонував стати президентом всієї планети. Ніхто там не хотів бути ні керівником ні начальником. Причини дуже прості - любі три скарги від жителів на керівництво закінчувались смертною карою для керівника, як кажуть, без суда і слєдствія. Робіть висновки, панове...

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 серпня 2012, 11:31 
Офлайн

Повідомлення: 1268
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
БІлБОРДи
Цікаві білборди в Коломиї . Помітив ,що декотрі з них - перероблені .
От до прикладу - "БАТЬКІВЩИНА" біля зупинки "Велика Церква" - червоною фарбою доповнили Арсенія Яценюка , а Юлю Тимошенко -ні . Олег Ляшко , також червоною фарбою . І якщо не помиляюсь ,є ще подібні варіанти ....ааа ... паркан "металозаводу" - "Доній в сауні " ... синіми буквами ...
Ці творчі маневри - вже декілька днів агітують по новому (будучи зміненими ).
Рівень проведення виборів стереотипний . Інформаційна криза перешкоджає здійснити виборцю вибір, на основі перевірених даних . Самі ж кандидати - намагаються вправно скривати свій характер .
Варіант вибору кращих серед існуючих кандидатів - відверто вказує на залежність від цієї садо - мозахістичної форми влади . Наші представники , та законотворці повинні бути орієнтовані на національну ідею , на наш внутрішній ріст ,... .

В інтернеті є картинки , на котрих зображені агітатори ПР, про котрих кажуть - "продажні" . В Коломиї ,є також такі люди ,котрі оправдують інші партії . Тому варто звертати увагу на свої власні знання про кандидата , а не на переконання ,чи оправдовування їх ,іншими людьми (агітаторами).
А оскільки я лише чув шось про них і то погане , особисто не знаю жодного з них , то і обирати їх не буду . Тому ,що більшість громадян, для таких кандидатів - неважливі .
Мій голос на виборах - важливий , я це усвідомлюю . В момент виборів , я відчуваю відповідальність громадянина України (раз на 5ть років !!!) .
Я проти того ,щоб мій кандидат був : українофобом , мав багато ворогів , і не справлявся зі своєю жадністю , ... .

До справжніх виборів потрібно докласти зусиль !

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 серпня 2012, 11:40 
Офлайн

Повідомлення: 2290
опять двадцять пять

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 серпня 2012, 11:46 
Офлайн

отримав таке:
Цитата:
Керівнику виборчого штабу
Об’єднаної опозиції
«Батьківщина» - Олександрові Турчинову

Керівнику виборчого штабу партії
«Удар» - Віталієві Ковальчуку

Копії:

Кандидату в народні депутати від
Об’єднаної опозиції «Батьківщина»
по одномандатному виборчому
окрузі №88 - Олександрові Левицькому

Кандидату в народні депутати від
Партії «Удар» по одномандатному виборчому
окрузі №88 – Володимирові Довганюку

ЗВЕРНЕННЯ

«Партія захисників Вітчизни» 11 лютого 2012 року ввійшла в об’єднання всіх опозиційних сил Коломийщини під назвою «Громадський Рух Просвіти». Метою цього об’єднання мало стати висунення єдиного кандидата від опозиційних сил Коломийщини задля недопущення перемоги провладного кандидата Богдана Гдичинського, котрий ще задовго до початку виборчої компанії схиляв виборців на свій бік підкупами та подачками.

Всі члени Громадського Руху Просвіти підписали Декларацію, в якій йшлося про те, що ми підтримаємо єдиного кандидата по одномандатному виборчому окрузі №88. Серед підписантів Декларації були також «Батьківщина» та «Фронт Змін», які пізніше стали ядром Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина». Та, на жаль, ці сили відійшли від основного принципу діяльності Громадського Руху Просвіти - визначення єдиного кандидата, який буде погоджений та підтримуваний громадськістю міста. В ультимативному порядку нам було заявлено, що ВО «Батьківщина» висуває Олександра Левицького і нікого іншого на цьому окрузі не бачить. Це викликало велику стурбованість у підписантів Декларації (їх є 31 політична партія та громадська організація), оскільки п.Олександр переміг на місцевих виборах по Отинійському кущі, який на цих виборах є відрізаним від округу; у підписантів виникли підозри, що округ просто «здали» провладному кандидатові.

На початку виборчої кампанії сталася знакова подія: син Романа Шухевича – Юрій Шухевич, який планував балотуватися по одномандатному окрузі №88, зняв свою кандидатуру на користь самовисуванця Олеся Донія. Авторитет п.Олеся є беззаперечним. За всю свою громадську і політичну діяльність він жодного разу не змусив нас сумніватися у його патріотизмі; будучи депутатом Верховної Ради він жодного разу не голосував проти інтересів української нації; українську Україну він виборював ще зі студентських років і продовжуватиме цю боротьбу і зараз.

Тому ми звертаємося до керівників ВО «Батьківщини» та партії «Удар», окремо до кандидатів у народні депутати від цих політичних сил по одномандатному виборчому окрузі №88 із проханням взяти на озброєння приклад Юрія Шухевича та зняти свої кандидатури на користь Олеся Донія задля нашої спільної перемоги. Ми віримо, що Ваш патріотизм і відданість Україні візьме гору над вузькопартійними інтересами.

Голова Коломийської організації

«Партії захисників Вітчизни» _____________________________________В. Пак

рідні наші демократи ніяк не можуть порозумітися... :eek:

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 серпня 2012, 12:07 
Офлайн

Повідомлення: 285
exp написав:
рідні наші демократи ніяк не можуть порозумітися...

Як на мене, то достатньо таки правильний вчинок...

vv82 написав:
На рахунок партії Свобода - назвіть, переконайте за кращу, яка в даний час принесе більше користі в парламенті, меньше продасться регіонам і я з радістю проголосую...

Ок, домовились, як буду про таку знати, то обов'язково повідомлю :). Проблема просто полягає в тому, що під обличчям партії переважно ховаються ще ті "лічності".

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 серпня 2012, 12:25 
Офлайн

collagen написав:
vv82 написав:
На рахунок партії Свобода - назвіть, переконайте за кращу, яка в даний час принесе більше користі в парламенті, меньше продасться регіонам і я з радістю проголосую...

Ок, домовились, як буду про таку знати, то обов'язково повідомлю :). Проблема просто полягає в тому, що під обличчям партії переважно ховаються ще ті "лічності".

зараз рулять не партії, а гуртки по кількості бабла... а партії, це так собі, для електорату :-D

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 серпня 2012, 13:24 
Офлайн

Повідомлення: 1556
vv82 написав:
Не родич? То може статевий партнер?, бо щось ви його задуже хвалите, як на "думаючого українця-патріота"!

Наглість, зверхність, зухвалість - типова риса характеру "хохла"-українця, який рахує себе ЧЛЕНОМ, або наближеним до теперішньої влади (прокуратури, міліції, СБУ, податкової) і т.д....

Я хочу бачити, кого вартує наймати представником в законодавчому органі від Коломиї.
Перше завдання депутата – створювати і приймати закони, які сприяють розвитку України в цілому і нашого краю зокрема, а НЕ зупиняти когось, чи будувати барикади.

Отже, короткий аналіз кандидатів.
ДОНІЙ:
член НРУ, ПРП, СПУ, НУ-НС, і багатьох громадських об’єднань. (Висновок- типова тушка)
5 разів висував себе кандидатом у ВР, але завжди пролітав, як мажоритарник. ( Висновок- політичний невдаха, який рветься до корита)
За 6-м разом попав у ВР по списку НУНС. Як попав у список- таїна велика . З роботи у ВР, відомо що був битий регіоналом, чим дуже хвалився, бо більше нічим? ( Висновок- типовий кнопкодав, боєць ніякий)
На наш округ зазіхнув після того, як попав у «викидні», тобто у непрохідну частину списку.
Згідно угоди між ОО і іншими опозиційними партіями про мажиротарні списки, поступив непорядно, помагаючи ПР розісрати голоси. (Висновок- можливо підкуплений ПР, або нездорові амбіції. Хто бачив заяву самого Шухевича відносно Донія?? )
ПЛЮСИ: харизма, розкручений бренд,
МІНУСИ: не націоналіст, потенційна тушка, невдалий політик, непорядний в стремлінні до корита (та ще й за наші гроші), крім барикад – ніякого конструктиву. Сумнівно, що зможе притягнути інвестиції в Коломию.
ВИСНОВОК: воно нам тут потрібне? Своїх барикадників стає!
P.S. Особиста думка: на другий термін у ВР нікого не можна обирати, розумієте? :(

Догори 
 Повідомлення Додано: 27 серпня 2012, 13:26 
Офлайн

Повідомлення: 1556
ЛЕВИЦЬКИЙ: член «Батьківщини» ( Висновок- або кар’єрист, або примітив, нормальний в БЮТ не вступить)
Помічник ( учень) Дмитра Шлемка, відомого комуністичного, а тепер БЮТівського функціонера. ( Висновок- а чого такий вчитель може навчити?)
«Ми висунули нових людей із високим ступенем професіоналізму- наголосив керівник обласного штабу Об’єднаної опозиції Дмитро Шлемко. (Професіонал – це той, хто вміє професійно обкрадати Державу, як Шльомко?)
ПЛЮСИ: місцевий, націоналіст, ніби нескомпроментований особисто, віруючий, молодий.
Законно висунутий опозицією.
МІНУСИ: БЮТ, протекція Шлемка, дружба Шлемка і Гдичинського, нікого досвіду законотворчої роботи і тд.
ВИСНОВОК: воно нам треба? Складається враження, що Шльомко допомагає Гдичинському, думаю, не за так…
P.S. Очевидно, якщо переможе ОО, то, боюся, за рік-два їх також прийдеться зупиняти. Ті ж олігархи-бандити, лиш з інших регіонів. І, не дай Боже, щоб їх атаманшу з криміналу випустили…

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 70 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 138  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення