|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 23 серпня 2012, 09:56 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: кажи поки я добрий ... вже'м би поїхав у світи...  Ну хто ж вирішує серйозні питання на форумі? Якшо й справді є бажання попхатись на "сєвєрА" без валянок і без теплих ґачів з начосои, то прошу в приват, чи скайп... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 серпня 2012, 17:03 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
ади як воно... у Капітана рекорд - 1 перекур, бо ніби завтра має їхати додому 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 серпня 2012, 12:59 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: ади як воно... у Капітана рекорд - 1 перекур, бо ніби завтра має їхати додому  вже тут , фотки з перекура не буду викладати , бо то було страшно... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 серпня 2012, 13:16 |
|
|
Капітан написав: exp написав: ади як воно... у Капітана рекорд - 1 перекур, бо ніби завтра має їхати додому  вже тут , фотки з перекура не буду викладати , бо то було страшно...  ти лишився мені винен ще пів перекура 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 серпня 2012, 17:16 |
|
|
exp написав: ти лишився мені винен ще пів перекура  знаю , і не тільки тобі , але і Боді таки ... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 26 серпня 2012, 18:10 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
в мене, відий, перекура ше довго не буде  з цими движняками, кждий день - добрий день! а ше вібори...
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 серпня 2012, 18:21 |
|
|
Капітан написав: exp написав: ти лишився мені винен ще пів перекура  знаю , і не тільки тобі , але і Боді таки ...  а я надіявся 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 серпня 2012, 18:48 |
|
|
exp написав: Капітан написав: exp написав: ти лишився мені винен ще пів перекура  знаю , і не тільки тобі , але і Боді таки ...  а я надіявся  а я певно нє... але все сталосі по твоєму сценарію... будова, і раз у відрив... я тобі дзвонив... а ти сказав , що вже нас пройшов , потім ми стояли під твоїми вікнами , я тобі ще раз тирленькнув... а передостаннього дня , так напахавсі , як вже роки не пахав... руки ще нині болять ... це не виправдання , просто контстатація того що сі відбуло...мені особисто встидно , за самого себе , що так сі стало ...
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 26 серпня 2012, 19:03 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
а шо ви пусту бесіду затіяли? житіє вносить корективи, причому кождому отдєльні. значить наступного разу буде і за нездійсненні надії 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 27 серпня 2012, 10:40 |
|
|
Капітан написав: а я певно нє... але все сталосі по твоєму сценарію... будова, і раз у відрив... я тобі дзвонив... а ти сказав , що вже нас пройшов , потім ми стояли під твоїми вікнами , я тобі ще раз тирленькнув... а чос не дзвонив перед тим як... а вже після того як чи тобі мій сценарій був сі не сподобав? і шо... коли пускаєш кватирантів на будову  Бодя написав: а шо ви пусту бесіду затіяли? житіє вносить корективи, причому кождому отдєльні. значить наступного разу буде і за нездійсненні надії  та бо... приїхав раз на рік... і не вдалося посидіти поговорити... хто зна як воно за рік буде 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |