Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Сторінка 69 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 138  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Знову на вибори?..
 Повідомлення Додано: 24 серпня 2012, 23:21 
Офлайн

Повідомлення: 285
vv82 написав:
На мою думку, те що появився Доній у списку кандидатів - великий плюс для КОЛОМИЇ! Шансів перемогти провладного Гдичинського,який "засіває" коломийщину вже кілька років, в маловідомих кандидатів від ОО і Удару - майже небуло. Тому, на мою думку, всі свідомі, тверезо думаючі, незомбовані і незалякані впадою коломияни повинні зробити правильний вибір! В іншому разі, якщо переможе нині діюча влада "ЗЕКА" - для КОЛОМИІ буде ПОЗОРИЩЕ на всі майбутні роки...

+1, хоча і він не святий, а з його підготовки до виборів - так взагалі плакати хочеться...

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 серпня 2012, 10:06 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
vmateychyk написав:
Я не знаю за кого голосувати :?:
ти не один такий :secret:

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 серпня 2012, 14:36 
Офлайн

Повідомлення: 1268
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
:hi:
"вибори без вибору" - це вже і так всі зрозуміли .
Міфи про кандидатів такі ж самі ,як минулі рази .
:bye:

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 серпня 2012, 18:17 
Офлайн

Повідомлення: 1556
vv82 написав:
На мою думку, те що появився Доній у списку кандидатів - великий плюс для КОЛОМИЇ! Шансів перемогти провладного Гдичинського,який "засіває" коломийщину вже кілька років, в маловідомих кандидатів від ОО і Удару - майже небуло. Тому, на мою думку, всі свідомі, тверезо думаючі, незомбовані і незалякані впадою коломияни повинні зробити правильний вибір! В іншому разі, якщо переможе нині діюча влада "ЗЕКА" - для КОЛОМИІ буде ПОЗОРИЩЕ на всі майбутні роки...

Перепрошую, ви родич Донія? :whistle:

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 серпня 2012, 20:15 
Офлайн

Повідомлення: 13
Прізвище, Ім’я: коломиянин василь
Старший_брат написав:
Перепрошую, ви родич Донія?

Я - нормальний, думаючий українець-патріот,безпартійний, який, скоріше всього, по партійних списках буде голосувати за "Свободу", бо кращих не бачу (якщо є - переконайте), по мажоритарці - за Донія, бо він набагато сильніший, зрозуміліший і непродажніший ніж всі інші, і він реально зможе перемогти "тушку" Гдичинського, якщо наші коломийські демократи від ОО і Удару це зрозуміють...

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 серпня 2012, 20:31 
Офлайн

Повідомлення: 285
vv82 написав:
який, скоріше всього, по партійних списках буде голосувати за "Свободу"

А чи відомо Вам, що самі свободівці зі Львова визнають, що у них є певні "негаразди" з Коломийською управою?..

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 серпня 2012, 20:57 
Офлайн

Повідомлення: 13
Прізвище, Ім’я: коломиянин василь
collagen написав:
А чи відомо Вам, що самі свободівці зі Львова визнають, що у них є певні "негаразди" з Коломийською управою?..

Такі ми є українці, ми того варті, хоча хочеться щоб ми мінялись, ставали своїми думками, поступками блищими до європейських народів... На рахунок партії Свобода - назвіть, переконайте за кращу, яка в даний час принесе більше користі в парламенті, меньше продасться регіонам і я з радістю проголосую...
На рахунок Донія - прошу - читайте, все дуже щиро і відверто:
http://glavcom.ua/articles/7879.html

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 серпня 2012, 22:46 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
vv82 написав:
Такі ми є українці, ми того варті, хоча хочеться щоб ми мінялись, ставали своїми думками, поступками блищими до європейських народів... На рахунок партії Свобода - назвіть, переконайте за кращу, яка в даний час принесе більше користі в парламенті, меньше продасться регіонам і я з радістю проголосую...
На рахунок Донія - прошу - читайте, все дуже щиро і відверто:
балачки, балачки... зі слів Донія не відомо чи він орієнтується в "процесах", які відбуваються на нашому окрузі :)

на рахунок Свободи - знову ж таки - балачки...

Догори 
 Повідомлення Додано: 26 серпня 2012, 02:12 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
vv82 написав:
...

На рахунок партії Свобода - назвіть, переконайте за кращу, яка в даний час принесе більше користі в парламенті, меньше продасться регіонам і я з радістю проголосую...

Дійсно, щось там, відай, справді було...
А втім, у багатьох коломиян /і не тільки коломиян!/ "негаразди" з Коломийською управою"... Чи не так, панове адміни-модери?.. /питання сугубо риторичне - можна не відповідати!/

Цілком згоден "на рахунок партії Свобода"! Просто не бачу якоїсь виразної альтернативи О.Тягнибоку.
/а в цьому місці, шановні коломияни і їх адміми докупи з модерами, просто мусите вставити фото "Понад Бугом. Тягнибок тягне шановну Людмилу Олександрівну Янукович у корчі"/
Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 26 серпня 2012, 08:39 
Офлайн

Повідомлення: 1556
vv82 написав:
Старший_брат написав:
Перепрошую, ви родич Донія?

Я - нормальний, думаючий українець-патріот,безпартійний, який, скоріше всього, по партійних списках буде голосувати за "Свободу", бо кращих не бачу (якщо є - переконайте), по мажоритарці - за Донія, бо він набагато сильніший, зрозуміліший і непродажніший ніж всі інші, і він реально зможе перемогти "тушку" Гдичинського, якщо наші коломийські демократи від ОО і Удару це зрозуміють...

Не родич? То може статевий партнер?, бо щось ви його задуже хвалите, як на "думаючого українця-патріота"!

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 69 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 138  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення