|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 18 серпня 2012, 12:43 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
ще інфо: Під час акції на підтримку Pussy Riot українські активістки з руху FEMEN помилково спиляли в центрі Києва не православний, а греко-католицький поклінний хрест. "Цей хрест з характерним католицьким розп'яттям в 2004 році встановили закарпатські уніати в пам'ять про замордованих і розстріляних у 1920-1930-х роках жертв НК-НКВС", - повідомили в громадській організації "Православний вибір". 
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 18 серпня 2012, 13:49 |
|
|
Помилково?.. Та якби вони спиляли православного хреста, то давно би вже сиділи за гратами, а так зручна ситуація - і попіарились, і залишаються безкарними...
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 20 серпня 2012, 08:50 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
collagen написав: Помилково?.. Та якби вони спиляли православного хреста, то давно би вже сиділи за гратами, а так зручна ситуація - і попіарились, і залишаються безкарними... уМНІК , АЙ ДА МАЛОДЕЦЬ , ОЧІ ТИ УСІМ ЛЮДЯМ ВІДКРИВ . і ХАРАШО ,ШО ТИ ТАКОЙ ТАЛАНОВІТИЙ ПАЦАНЧІК .... . Але перестань своїми догадками ,людям "баки забивати" . А іначе - ФАКТИ в студію !!! (ту адміну , - я тут тоже почав критику "плодити" , тема - ІВНО ! )
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 20 серпня 2012, 10:58 |
|
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 20 серпня 2012, 11:18 |
|
|
collagen написав: усі вже тебе вибачили ! (  )
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 20 серпня 2012, 11:41 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Взагалі - то маю надію, що SPY колись відпразникує і почистить увесь той срач в цій і сусідній темі зв'язаний з особистими наїздами. А як би тут був адмін, троха як каже exp, "категоричніший", то афтара наїздів послали би на пару днів у гіперпростір баню, бо на всіх нормальних форумах, та й на цьому, вислови на зразок "КОЛАГЄН - ТИ БАРАН" не вітаються. 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 20 серпня 2012, 11:53 |
|
|
АСАБІСТИ дарагіє ! давно пора чистити форум ! І напевно "срач " тут розвів митя грихльов myrko написав: Взагалі - то маю надію, що SPY колись відпразникує і почистить увесь той срач в цій і сусідній темі зв'язаний з особистими наїздами. А як би тут був адмін, троха як каже exp, "категоричніший", то афтара наїздів послали би на пару днів у гіперпростір баню, бо на всіх нормальних форумах, та й на цьому, вислови на зразок "КОЛАГЄН - ТИ БАРАН" не вітаються.  
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 20 серпня 2012, 11:57 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
myrko написав: Взагалі - то маю надію, що SPY колись відпразникує і почистить увесь той срач в цій і сусідній темі зв'язаний з особистими наїздами. А як би тут був адмін, троха як каже exp, "категоричніший", то афтара наїздів послали би на пару днів у гіперпростір баню, бо на всіх нормальних форумах, та й на цьому, вислови на зразок "КОЛАГЄН - ТИ БАРАН" не вітаються.  так і буде, зараз правда голова бо-бо, не хочу терти на хвору голову - це треба тверезо робити... щодо бану - так, це варте бану, але я не маю права його видати, так як я теж на початку був теж учасником обговорення і видача бану з мого боку може аргументуватись як провокація з подальшим баном... Принаймні це так буде виглядати. Я поки зробив попередження - не припинять - будуть бани, потім тему почищу, можливо після обіду
|
 |
exp
|
Додано: 20 серпня 2012, 12:55 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
горівки повивітрюються, всі всім пробачать... будемо жити в мирі і злагоді! 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 20 серпня 2012, 14:51 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: горівки повивітрюються, всі всім пробачать... будемо жити в мирі і злагоді!  П'яний проспиться, дурень - ніколи.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |