|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 18 серпня 2012, 12:00 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
SPY написав: Та тут ще Облізла Опозиція буде палки в колеса пхати, вони не змиряться, та й плюс для них: казати, що вони програли, тому що Доній прийшов... Ту два варіанти: або брудне бабло переможе і ОО буде гавкатись із Донієм, або в Левицького вистачить мізків зняти свою кандидатуру і підтримати Донія. Логічно, що в Донія більше шансів ніж в нікого невідомого помічника депутата, та й ще з заплямованою репутацією...  я казав там вище, опозиція не є згуртована на 100%... частина опозиції одного підтримують, інша частина - іншого... все по нашому 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 18 серпня 2012, 12:04 |
|
|
exp написав: частина опозиції одного підтримують, інша частина - іншого.. та бо різниці межи ними принципової нема. через то така фігня. а бабло побєждаєт зло. 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 18 серпня 2012, 12:08 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: я казав там вище, опозиція не є згуртована на 100%... частина опозиції одного підтримують, інша частина - іншого... все по нашому  Та яка опозиція із тих представників "Фронту Змін" про яких ви говорите... так тушки, які ще не знайшли собі місця... та й взагалі нема в нас опозиції, є кучка ..., які теж хочуть до корита
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 18 серпня 2012, 12:21 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Тут можна піарити кого завгодно , проте прості виборці (котрі не гуглять ) давно забили на ці вибори . Це потрібно також враховувати ! Якою ж буде "явка" на виборах - час покаже . Я не підтримую жодного з кандидатів . Не підтримую - бо усвідомлюю те ,що ці люди "памятникового " віку нездатні на відродження української демократії ,та багато іншого ! Прикро те ,що більшість громадян України - не підготовились до виборів! Люди давно переконались ,що немає кінця цій передвиборчій брехні !
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 18 серпня 2012, 12:27 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
SPY написав: exp написав: я казав там вище, опозиція не є згуртована на 100%... частина опозиції одного підтримують, інша частина - іншого... все по нашому  Та яка опозиція із тих представників "Фронту Змін" про яких ви говорите... а чо ли ФЗ? 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 18 серпня 2012, 12:30 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
митя грихльов написав: Прикро те ,що більшість громадян України - не підготовились до виборів! Люди давно переконались ,що немає кінця цій передвиборчій брехні ! тут не треба нічого готуватись, просто треба мати в комплектації: мізки - 1шт. і менше дивитись телевізор  Просто в нас люди вже давно звикли - голосувати за того, хто створить більшу видимість роботи, а не аналізувати чим та людина жила з народження де вертілась... Якщо такого аналізу не поступає - і його не потрібно кидати на форумі, просто усвідомити для себе - то велком ту стадо... exp написав: а чо ли ФЗ?  решта теж, просто ФЗ є найкращою ілюстрацією 
|
 |
Pravdolubko
|
Додано: 18 серпня 2012, 21:00 |
|
Прізвище, Ім’я: Ivanovych Lubomyr
|
Хочете побачити п'єного Донія, біжіт на площу біля ратуші. Але вже.
|
|
 |
|
 |
vv82
|
Додано: 18 серпня 2012, 21:57 |
|
Прізвище, Ім’я: коломиянин василь
|
Постійний Ваш читач... Не витримав, зареєструвався, після перегляду передачі на НТК з владикою Миколаєм в підтримку Б.Гдичинського - стало дуже сумно і противно... До церкви владики Миколая більше не піду і батьків переконаю... Дуже стало гидко, якщо вже й таких людей купили регіони... І гидко, і страшно, і сумно.......
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 18 серпня 2012, 23:11 |
|
|
vv82 написав: Постійний Ваш читач... Не витримав, зареєструвався, після перегляду передачі на НТК з владикою Миколаєм в підтримку Б.Гдичинського - стало дуже сумно і противно... До церкви владики Миколая більше не піду і батьків переконаю... Дуже стало гидко, якщо вже й таких людей купили регіони... І гидко, і страшно, і сумно....... передачу не дивився. десятою дорогою обходжу подібні передачі.... ну це не новина, що деякі церкви активно займаються політикою. можливо для нас це є в новинку. котра це церква?
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 18 серпня 2012, 23:45 |
|
|
vv82 написав: Не витримав, зареєструвався А свідоме життя воно завжди так починається VohaBit, наскільки я зрозумів, мова йде про Преосвященного Владику Кир Миколу Сімкайло... рідна віра... греко-католицька...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |