|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
павло
|
Додано: 17 серпня 2012, 18:19 |
|
Прізвище, Ім’я: павло
|
каюсь - щодо СПУ не знаю чому і для чого. до речі, що поганого собою являло СПУ періоду 2006-ого року??? Коли Наша Україна уже по повній дискредитовувалася?
якшо єдине, чим до Донія можна доколупатися, це те, що він був в СПУ - це святотатство, то, порівняно з опозиціонерами і владою нинішньою - він ангел.
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 17 серпня 2012, 19:15 |
|
|
павло написав: що поганого собою являло СПУ періоду 2006-ого року А що доброго являла собою СПУ 2003-го року, коли заради власних амбіцій ламала всю політичну систему України?
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 серпня 2012, 19:58 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
VohaBit написав: exp написав: не все тактується однозначно, якщо чесно... а ти знаєш хоч одного, аби трактувався однозначно. я ні. ну хіба Чак Норріс.  Взагалі-то, я думаю, що, скорше, Брюс Вілліс. А поміж те, більше схиляюсь до О.Тягнибока. Хоча мені тут же тицьнуть пару-трійку фото: от Тягнибок шкіриться до якогось "ригала", а от Тягнибок здоровкається з Симоненком, а отут Тягнибок тягне Ганьку Хєрман у корчі, а от Тягнибок ... і т.д. Ну-у-у-у?!! Шо тут скажеш?!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 17 серпня 2012, 20:02 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
В тій же ВІКІ пишут, що його в парламенті воріг бив по голові! Видко то дало ускладнення, що він посунувся на Захід. Шкода бахура, бо тут йому пипець...Видите, як парлямент людей калічит-і фізично, і аморально. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 серпня 2012, 20:50 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
павло написав: каюсь - щодо СПУ не знаю чому і для чого. до речі, що поганого собою являло СПУ періоду 2006-ого року??? Коли Наша Україна уже по повній дискредитовувалася?
якшо єдине, чим до Донія можна доколупатися, це те, що він був в СПУ - це святотатство, то, порівняно з опозиціонерами і владою нинішньою - він ангел. може і ангел, якщо гроші на вибори мають давати симпатики ... чи це розцінювати як не бажання ризикувати своїми, вийде - добре, не вийде - нічо не втратив? 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 17 серпня 2012, 20:59 |
|
|
А чиїми ризикує Бодя заради бобра? своїми чи спонсорів? І шо будуть робити спонсори, коли Бодя просре? 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 серпня 2012, 21:03 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
VohaBit написав: А чиїми ризикує Бодя заради бобра? своїми чи спонсорів? І шо будуть робити спонсори, коли Бодя просре?  таже казали, що не своїми... Ольга Айвазовська, голова правління громадянської мережі "Опора" розповіла про вартість передвиборчих кампаній: "Мені сказали в області, я не з одним кандидатом спілкувалася. Це порядок норальної роботи, ми нормально ставимось як до опозиції, так і до влади, як би там не було, як би це не сприймали зовні. Мені сказали, що економ-кампанія - це мільйон двісті доларів, економ кампанія. І не в Києві".
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 17 серпня 2012, 21:05 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
VohaBit написав: А чиїми ризикує Бодя заради бобра? своїми чи спонсорів? І шо будуть робити спонсори, коли Бодя просре?  А шо має робити Бодя? Просто і інтерв'ю робити фейс кірпічьом і казати, що йому болить Україна і Коломия і він спішить помагати людям... Решту роблять політтехнологи...
|
 |
VohaBit
|
Додано: 17 серпня 2012, 21:11 |
|
|
exp написав: таже казали, що не своїми... таже йо. нафіга своїми. нашими. за наші гроші усі ті ніштяки заради бобра. Бодя іде лісом з піснею. якщо цей маразм вийде до ради- я в еміграцію 1000% не хочу жити серед дебілів, які продаються.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 17 серпня 2012, 21:14 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
VohaBit написав: якщо цей маразм вийде до ради- я в еміграцію 1000% не хочу жити серед дебілів, які продаються. +1 Мене візьміть))) P.S. тільки ви кому забули: "казнить нельзя помиловать"  P.P.S. Цьому дебілу після виборів ще й почесного коломиянина дадуть - не здивуюсь)))
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |