|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 17 серпня 2012, 11:29 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: і як конкурувати... в Коломиї вже кажуть, що єдиний спонсор Дня міста "заради добра" (люди працюють)...  млін... зніміть рожеві окуляри, вони прекрасно розуміють, що 88 округ для них втрачений того і виставили Левицького, того і створюють видимість роботи, того і шукають на кого звалити вину, прослідкуйте контекст Анджея... Створюється просто видимість роботи по округу і все, реальної боротьби не буде, тільки напускна... Того і йде розмова, що якщо когось і протистояти Бобру, то не Левицькому. Робота ведеться на всіх фронтах: молодих підкуповують караоками і Скічком, від якого пісяються дівчатка, Вєркою Сердючкою, Дзідзьом і Сектором, не забуваючи регулярно повторювати, що підтримка завдяки фонду "Заради нашого з Богданом Петровичем Добра", для старших привозяться троїсті музики, ансамблі, Медові спаси з Вишиванюками та Негричами, які запевняють, що все добре і неодноразово піарять дядю-бодю... Іншим верстам лісапеди. Тільки хвора людина на голову буде казати, що Левицький із його показовою діяльністю переможе... ось і збудуться слова Вишиванюка, про те, що Захід до якогось там року буде голосувати за регіони, як і схід... Нема в нас об'єднаної опозиції і боротись вона не буде... зніміть окуляри...
|
 |
павло
|
Додано: 17 серпня 2012, 11:37 |
|
Прізвище, Ім’я: павло
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 серпня 2012, 12:14 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Пригоди Донія в Коломиї зачинаються 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 17 серпня 2012, 12:50 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Тим часом: Цитата: Святкуємо День міста Коломиї разом! Каскад різноманітних святкових заходів Молодіжний благодійний фонд «Заради добра» обіцяє на День міста, запрошуючи 19 серпня жителів та гостей Коломиї відзначити 771-річницю з дня першої літописної згадки про місто разом. Підготовку до визначної події у фонді розпочали з прибирання та впорядкування місцевих подвір’їв, прибудинкових територій та дитячих майданчиків. З 16 по 18 серпня активісти фонду вирішили провести толоку, зініційовану директором МБФ «Заради добра» Андрієм Волощуком. Він переконаний, що добробут Коломиї залежить від кожного з нас. «Не варто бути байдужим до проблем міста, - зазначив Андрій Волощук. – Варто продемонструвати Коломиї, як ти її любиш. Тому наші активісти з радістю відгукнулися на пропозицію проведення толоки. Протягом цих днів згуртованою командою ми будемо очищувати парки і сквери від пластику та сміття». Натомість будинкові комітети отримали матеріальну допомогу від фонду, яка полегшить впорядкування територій. Щоб прикрасити та розфарбувати Коломию у різнобарвні кольори, МБФ «Заради добра» до Дня міста вирішив зробити приємний подарунок – святкову ілюмінацю, яка освічуватиме місто вздовж вулиці Чорновола. До слова, така ж ілюмінація прикрашає й місто Яремче. Основні святкові заходи від фонду розпочнуться після освячення катедрального собору Преображеня Христового. «Освячення центральної святині Коломийсько-Чернівецької єпархії – непересічна історична подія, на яку очікують 15 тисяч людей, - розповідає Андрій Волощук. – Тому розпочати святкування Дня міста нам необхідно саме з молитви та поклоніння Богові. Тому лише після богослужіння розпочнуться розважальні заходи для жителів та гостей міста». О 15 год. на головну площу міста біля Музею писанкового розпису організатори запрошують всіх любителів поспівати на музичне шоу. Саме цього дня відбудеться фінал «Караоке-шоу у Коломиї», в якому прийматимуть участь переможці попередніх програм та нові виконавці. Розважатиме публіку та дивуватиме різноманітними цікавими випробуваннями ведучий «Нового каналу» Антон Довлатов. Переможець, окрім головних призів, отримає ще й змогу взяти участь у «Караоке на майдані» з Ігорем Кондратюком у Києві. О 15:30 на жителів та гостей міста чекає неперевершене дійство – марш-парад за участю духових оркестрів з Коломиї, Івано-Франківська, Кременецька (Тернопільська обл.) та Чернівців. Віртуозні музиканти розважатимуть коломийську публіку у різних частинах міста протягом цілого дня. В парку ім. К. Трильовського глядачів чекає справжній зорепад відомих виконавців України: народних артистів Іво Бобула, Ніни Шестакової, Михайла Кривеня, заслужених артистів Миколи Савчука, Михайла Попелюка, співака Богдана Кучера, заслуженої артистки Алли Кобилянської і переможців дитячого фестивалю естрадного мистецтва «Зорепад», призерки глядацьких симпатій у фіналі національного відбору «Дитячого Євробачення-2012 Тетяни Гулик, музичного гурту «Дзвони» та дуету «Писанка». Виконавці обіцяють подарувати піднесений настрій всім, хто завітає на концерт. Для молоді МБФ «Заради добра» підготував особливий подарунок – виступ різноманітних діджеїв в Ангарі (вул. Петлюри, 127а). Головним гостем свята стане відомий співак та шоумен Дзідзьо. Варто зазначити, що зібрані кошти від дискотеки підуть на благодійність. Тому кожен, хто вирішить продовжити святкування разом з Дзідзьо, долучиться до доброчинної справи. «Готуючи програму святкування, ми мали на меті створити піднесений настій жителям та гостям міста різного віку та поглядів, - зазначив Андрій Волощук. – Надіємося, що цей день запам’ятається всім лише приємними враженнями». Вікторія Мартинюк Чому в мене виникає рвотний рефлекс читаючи цю заказну статю, заказної журналістки в заказній газеті? Ділюсь з вами настроєм А це взагалі вбило... Я не хочу бути мешканцем міста в якому такі почесні громадяни... Цитата: Михайло Вишиванюк став почесним громадянином Коломиї  На початку ХХІІІ сесії Коломийської міської ради Ігор Слюзар, міський голова, підняв питання про присвоєння Михайлові Вишиванюку, голові Івано-Франківської облдержадміністрації, звання Почесного громадянина міста Коломиї. Мер міста відразу попросив відкинути політичні аспекти при прийнятті рішення і нагадав депутатам про добрі справи, які зробив Михайло Вишиванюк для Коломиї за роки праці головою Івано-Франківської ОДА. Кандидатура керівника області пройшла профільну комісію і, за словами Ігоря Слюзара, згідно з опитуванням коломиян, 63% схвально відгукнулися на таку пропозицію.  У режимі таємного голосування депутати Коломийської міської ради вирішували «бути чи не бути». Після досить тривалих підрахунків лічильна комісія оголосила результати. Загалом проголосувало 40 депутатів, з яких 4 – «ПРОТИ», 4 – «УТРИМАЛИСЯ», 2 бюлетені лічильна комісія визнала недійсними, а 30 обранців висловились «ЗА». Таким чином рішенням сесії Коломийської міської ради віднині Михайло Вишиванюк вписаний золотими літерами в історію Коломиї.  Певно всі достойні мешканці обмежуються тільки політиканами, які заради свого блага обкрадають людей і ще стають почесними мешканцями...  я не хочу бути героєм України, не цінує героїв моя країна... (с) ще трішки рвоти
|
 |
exp
|
Додано: 17 серпня 2012, 13:22 |
|
|
ну це все зрозуміло, а шо ж там "наш" Доній? читав про нього у ВІКІ... не все тактується однозначно, якщо чесно... 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 17 серпня 2012, 13:50 |
|
|
exp написав: не все тактується однозначно, якщо чесно... а ти знаєш хоч одного, аби трактувався однозначно. я ні. ну хіба Чак Норріс. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 серпня 2012, 14:00 |
|
|
VohaBit написав: exp написав: не все тактується однозначно, якщо чесно... а ти знаєш хоч одного, аби трактувався однозначно. я ні. ну хіба Чак Норріс.  якісь дуже різношерсті партії у його біографії.. 
|
|
 |
|
 |
павло
|
Додано: 17 серпня 2012, 14:37 |
|
Прізвище, Ім’я: павло
|
наскільки я глянув по тій же ВІКІ, то він був, якщо не помиляюся, у двох партіях - "Рух", і "Реформи і Порядок". Також у нього була своя партія "Молода Україна". Був також в Народній Самообороні, але як позапартійний, здається.
Дуже різношерстні?? Можливо, але скиньте для цього відповідні посилання чи аргументи.
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 17 серпня 2012, 15:03 |
|
|
exp написав: якісь дуже різношерсті я би так не сказав. от якби у спису були регіони комуністи чи вітренчиха - тоді йой.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 серпня 2012, 16:46 |
|
|
павло написав: наскільки я глянув по тій же ВІКІ, то він був, якщо не помиляюся, у двох партіях - "Рух", і "Реформи і Порядок". Також у нього була своя партія "Молода Україна". Був також в Народній Самообороні, але як позапартійний, здається.
Дуже різношерстні?? Можливо, але скиньте для цього відповідні посилання чи аргументи. а "член СПУ" це шо? 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |