|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 16 серпня 2012, 13:45 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Anjey написав: А Павло таки Олесь. Ну а я таки Андрій  те, що Anjey не є О.Левицький підтверджую!.. про Павла ніц не знаю... SPY написав: Anjey написав: 3. Від таких маневрів Донія безперечно виграє Богдан Гдичинський. Висновок: Ображений Доній усвідомлено чи не усвідомлено працює на Гдичинського. Висновок: БЮТ придумала собі відмазку на випадок невдачі... Це чого ми програли: тому, що нас свої ж топили, а так би ми таких справ наворотили  Пасування ще перед війною і переведення стрілок свідчить про те, що їх такий розклад задовільняє і теорія в тому, що БЮТ зацікавлена в співпраці і допомозі на виборах ПР вкотре підтверджується  у Коломиї дуже цікава ситуація з підтримкою кандидатів... чому я так довго просив дати мені перелік "підтримщиків" Левицького, і чому я вище йому співчував? адже тому, що добра половина членів тих партій, які мають підтримувати Левицького є таємними симпатиками "заради добра"... йдеться про БЮТ, Фронт... 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 16 серпня 2012, 14:06 |
|
|
exp написав: є таємними симпатиками "заради добра"... йдеться про БЮТ, Фронт...  чомусь не здивував ти мене я тут кілька постів назад задавав уже питання VohaBit написав: а яка різниця між бютом і регіонами? га? хто знає? ау?
я таки не знаю яка межи ними різниця. різниця є лиш у деталях. а тому ш не дивують перебіжчики з цих партій. усе продається і усе купується 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 16 серпня 2012, 14:11 |
|
|
exp написав: які мають підтримувати Левицького є таємними симпатиками "заради добра"... йдеться про БЮТ, Фронт...  це випадково не ті, які тусуються у газетці коломийські вісти ? як кажут бабло побєждаєт зло 
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 16 серпня 2012, 21:35 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
VohaBit написав: Anjey і так не справляється з напливом інформації  Щиро дякую за розуміння!  Буду намагатися давати максимум відповідей, але крім сайту маю ще багато інших справ.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 серпня 2012, 00:57 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Ну, а шо Тягнибок?.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 17 серпня 2012, 07:58 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
yanychar написав: Ну, а шо Тягнибок?..  І Тягнибок і Сич(справжній) - підтримують кандидатуру О.Левицького.
|
|
 |
|
 |
павло
|
Додано: 17 серпня 2012, 09:50 |
|
Прізвище, Ім’я: павло
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 серпня 2012, 11:06 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
павло, тут прочитав таке: ... Доній збирається вести передвиборчу кампанію за рахунок своїх симпатиків. «Грошей ще немає, — каже Олесь. — Але як тільки я зареєструюся кандидатом, буде відкрито рахунок. І я звертатимусь до всіх прихильників, друзів і союзників по допомогу — і фінансову, і організаційну. І будемо скликати волонтерів до Коломиї»...і як конкурувати... в Коломиї вже кажуть, що єдиний спонсор Дня міста "заради добра" (люди працюють)... 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 17 серпня 2012, 11:26 |
|
|
exp написав: спонсор Дня міста "заради добра" (люди працюють)... і нехай працюють. хоч якись перерозподіл грошей наступить мо якісь душі і прикуплять. exp написав: і як конкурувати... не мож грати з шахраями в їхню гру по їх же правилах. ніколи не переграєш. тому кампанію треба вести дещо інакше. а ті, шо скуповують душі як от заради бобра, чи який инчий фонд за бабло - фтопку зразу. огидно коли тебе пробують купити.
|
|
 |
|
 |
павло
|
Додано: 17 серпня 2012, 11:27 |
|
Прізвище, Ім’я: павло
|
є команда, яка буде активно діяти в окрузі, є прихильники, які уже давно зголошуються допомогти фінансово ( http://www.facebook.com/za.doniya.v.novomu.parlamenti) є громада, яка запропонувала висунутися з Коломиї, яка, відповідно, збирається допомагати (Шухевич, Тягнибок, Мойсик, ще і ще і ще), є ідейність, яка сильніша за гроші (хоча це залежить від рівня свідомості мешканців округу), є, власне, сильний досвідчений непродажний кандидат, який безпосередньо вклиниться в проблеми і побажання мешканців округу. ну, я ж не піар-служба якась, шоб всьо там про них знати, що і як) як конкурувати - то уже питання до команди Донія.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |