Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Сторінка 55 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 138  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Знову на вибори?..
 Повідомлення Додано: 15 серпня 2012, 23:35 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
VohaBit написав:
програму прочитав
ну от... збулася твоя мрія... ;) на рахунок програми...

Догори 
 Повідомлення Додано: 15 серпня 2012, 23:53 
Офлайн

Повідомлення: 1039
exp написав:
ну от... збулася твоя мрія..

я сподівався на щось більше. а то традиційний набір обіцянок. :-D

можеш почитати сам. :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 серпня 2012, 10:07 
Офлайн

Повідомлення: 55
Прізвище, Ім’я: павло
Доброго ранку, Anjey, тобто, перепрошую, пане Олександре Левицький.
дуже радий, що ми, нарешті, познайомилися тут - на цьому форумі - я, Олесь Доній, та ви - Олександр Левицький.

Мушу зазначити, що перші 4 зобов"язання, які ви вказали у своїй програмі, я, як народний депутат України, виконую впродовж УСІЄЇ своєї каденції, при чому, - єдиний з усіх депутатів Ради. Тобто, виходить по-блатному, Левицький каже - Доній робить))

А щодо всіх нижчих пунктів програми - то це банальне бла-бла-бла. Я таке накатати можу за десять хвилин.

А щодо висунення мене саме від Коломийського округу, то зазначу, що у мене були зустрічі з коломийською громадою, яка сама запропонувала мені у вас висунутися. До того ж, лише коли Шухевич зняв на мою користь своє висунення, я пристав на таку пропозицію (до того навпаки - я, дізнавшись про висунення Шухевича, сказав, що не буду висуватися проти політв"язня, але він сам змінив своє висунення на мою користь).

Щодо того, хто звідки родом - то я уже наголосив, що Отинія, ваше рідне смт - це 87 виборчий округ, тож, якщо бути чесним, то і ви, пане Левицький, і я, є "приїжджим"))

Ащодо того, що проти мене опозиція збурилася, що я, бачте, маю совість висуватися, то сама опозиція хай спершу подивиться на свою совість: http://versii.com/news/260948/ ось реальний список, який завізувала Тимошенко.
хіба опозиція не припускала, що будь-хто з "ненароком забутих" буде висуватися? моє висунення - на совісті самої "псевдоузгодженої" опозиції.

боюсь, що і вас, пане Левицький, якось не так узгодили за вашою ж спиною)

дякую. Павло. вперше в житті відчув себе депутатом)) аж дух захопило)

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 серпня 2012, 10:53 
Офлайн

Повідомлення: 109
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
А Павло таки Олесь.
Ну а я таки Андрій :-)

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 серпня 2012, 10:55 
Офлайн

а хаус таки Вінні-пух)

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 серпня 2012, 11:08 
Офлайн

Повідомлення: 109
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
Олесю, а де можна почитати Вашу передвиборчу програму? Ви ж здали її до ЦВК?

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 серпня 2012, 11:14 
Офлайн

Повідомлення: 1039
весело тут у вас.
Anjey - я вчора почитав вашу програму. Очікував більшого.

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 серпня 2012, 11:19 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Anjey написав:
А Павло таки Олесь.
Ну а я таки Андрій :-)

павло написав:
а хаус таки Вінні-пух)

таки-таки..., ви оба євреї ілі как гаварят у вас в Адєсє?

1) кумедне місце для баталій ви вибрали, програмами хвалитесь... але де гарантія що ця програма буде виконана? На Януковича подали позов (якщо потрібно наведу посилання), що він начебто не виконав свою програму на що суд відповів, що програма - це просто рекламний хід, піар і ні один законодавчий акт не заставляє вже депутата програми дотримуватись...
2) обидва кандидата заїжджі і я просив Левицького не кидатись словами, що він місцевий і щось зробив для Коломиї... Чи ви будете мірятись піськами хто все-таки ближчий?..
3) на основі яких таких соц. опитувань опозиція впевнена в своїй перемозі і що вона не зіллє округ регіоналу? Чи це і є її мета? Тому що зараз все нагадує, що висунувши молодого невідомого політика вони просто зливають вибори...
4) в підтвердження - ви боротесь один з одним, поки ви розумники поливаєте один одного багном і тратите сили - регіонал тишком нишком залишить обох в дурнях. Може вартує комусь посунутись? для мене що Левицький, що Доній - одинакові, з перевісом що Доній відоміший, вже був і має авторитет, то може Левицькому вартує скласти повноваження? Чи ви все-таки думаєте що не розпорошите електорат...

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 серпня 2012, 11:27 
Офлайн

До ЦВК програму я здав, пане Олександре. от коли приймуть - тоді й побачите.

Я тут розглянув буквально 5-7 передвиборчих програм інших кандидатів від опозиції, і зрозумів, що у всіх кандидатів програма написана під загальну копірку.

тож, насправді, з того всього, що ви запропонували, є лише 3 більш-менш інакших, ніж у інших кандидатів в інших округах, пункти:
1)запровадження справедливого механізму розподілу коштів державного бюджету з одночасним збільшенням фінансової спроможності і самостійності малих міст, селищ та сіл;
2)права селян-власників земельних паїв будуть захищені державою, а ведення сільськогосподарського виробництва раціональним і безпечним;
3)права молоді будуть забезпечені через якісно нове законодавство (Закон України «Про молодь»).

По-перше, це як вилами по воді.
По-друге, в цих трьох пунктах є якась особливість, яка діє безпосередньо на Коломийщину, врахувавши її інтереси?
По-третє, з трьома пунктами на пять років в Верховну раду? ВАВ!!)))

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 серпня 2012, 11:34 
Офлайн

ну і давайте без одурманень. я - Павло. я - не Доній.

і щодо того, що я тут борюся з кимсь - це не є так. я просто виправив те, що Доній не є технічним, а є сильним кандидатом. і тут "боротьбу" почав Андій цей. ну хай собі борсається в своїх трьох пунктах програми))

а щодо Гдичинського - я би взяв і на його місці звалив би жити в підмосков"я, бо до всієї регіональної братії треба казати: чімадан-вагзал-расія

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 55 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 138  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення