|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
павло
|
Додано: 15 серпня 2012, 13:24 |
|
Прізвище, Ім’я: павло
|
Pravdolubko написав: Шановний, а ЩО тут такого???? Доній тут жодним чином нічого не порушив. тут нема нічого протиправного. Хтось забороняє пиво пити в пристосованому для цього просторі? До того ж, на момент зняття цього відео Доній не був одружений, тож нічого антиморального теж не зробив. Це ні в які рамки не порівнюється з Ляшком.. Навпаки, погані на цьому відео ті, хто розмістив цей квазікомпромат в інтернеті. тож це відео - чиста спроба очорнити нардепа.
|
|
 |
|
 |
павло
|
Додано: 15 серпня 2012, 13:31 |
|
|
exp написав: павло написав: як на мене - саме Доній виглядає сильним кандидатом те що він можливо сильний кандидат - тут таке, можна сперечатися... скажу основне - він для Коломиї "чужий" кандидат, зрештою серед мажоритарщиків багато "не рідних" кандидатів... чи потрібно пояснювати шо таке "рідний" кандидат? напевно не варто... про силу-несилу, звісно, можна сперечатися. так, не свій кандидат.. тут не посперечаєшся) проте, саме на цьому окрузі, наскільки мені відомо, його збирається підтримувати колишній депутат, який останнім у 2002 році вибирався мажоритарником від коломиї, якого тоді підтримало 60% виборців!! - http://www.cvk.gov.ua/pls/vd2002/WEBPROC0V (раніше 88 округ був 87) до речі, чим зараз цей депутат займається?
Востаннє редагувалось павло в 15 серпня 2012, 13:55, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 15 серпня 2012, 13:39 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
З появою Донія - тема розцвіла. Видно, як активно його фанати "валять" Гдичинського. Дякую за відео з Сауни. Чесно скажу - не знав. Тепер розумію, яким саме чином і де запрошували Олеся у Коломию 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 15 серпня 2012, 14:07 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
павло написав: exp написав: павло написав: як на мене - саме Доній виглядає сильним кандидатом те що він можливо сильний кандидат - тут таке, можна сперечатися... скажу основне - він для Коломиї "чужий" кандидат, зрештою серед мажоритарщиків багато "не рідних" кандидатів... чи потрібно пояснювати шо таке "рідний" кандидат? напевно не варто... про силу-несилу, звісно, можна сперечатися. так, не свій кандидат.. тут не посперечаєшся) проте, саме на цьому окрузі, наскільки мені відомо, його збирається підтримувати колишній депутат, який останнім у 2002 році вибирався мажоритарником від коломиї, якого тоді підтримало 60% виборців!! - http://www.cvk.gov.ua/pls/vd2002/WEBPROC0V (раніше 88 округ був 87) до речі, чим зараз цей депутат займається? поняття не маю і шо цей колишній депутат (якого підтримало 60% виборців) до цього часу зберіг такий неймовірний рейтинг, завдяки якому Доній буде мати шанс?  п.с. чекаємо остаточного списку кандидатів 
|
|
 |
|
 |
павло
|
Додано: 15 серпня 2012, 14:13 |
|
|
щодо збереженого рейтингу і шансів - тут лише якісь проекції і припущення можна вимальовувати, як і з будь-яким кандидатом. час покаже. думаю, найважливішим має бути те, що цей час і все, що відбувається в ньому - має бути чесним і відкритим.
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 15 серпня 2012, 14:20 |
|
|
Anjey написав: З появою Донія - тема розцвіла. ага. Левицький такого ажіотажу не викликав. до речі де обіцяні факти?  я розумію, що мистецтво кидатися какашками освоїти простіше. уже закидали одне одного по вуха і продовжують тут на цім форумі звивичне заняття. лиш з кожним разом все менше і менше людей ведуться на це. просто бридко за цим всім спостерігати. так шо факти в студію. 
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 15 серпня 2012, 14:25 |
|
|
Мойсик у списку об'єднаної опозиції. Він не буде підтримувати нікого крім єдиного кандидата. Все інше міфи, які поширює команда регіонала і перешиванця Богдана Г.
Стосовно фактів, я вже написав - на все свій час. Хочу дати шанс деяким кандидатам зберегти лице.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 15 серпня 2012, 14:26 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
VohaBit написав: Anjey написав: З появою Донія - тема розцвіла. ага. Левицький такого ажіотажу не викликав. ось і наочні факти хто цікавить людей більше: Левицький чи Доній... Фактів товариш БЮТівець не наведе... не можна найти чорного кота в чорній кімнаті, особливо, якщо його там нема... Не являюсь прихильником Донія аж ні разу, в мене чомусь до нього незрозуміле відношення... Гейби хороший дядько, але чомусь відношусь до нього з опаскою, але чому б шановній імпотентній опозиції не зняти свого Левицького? Якщо вони не хочуть, що регіонал не пройшов... В Донія більше шансів ніж в Левицького (про інтерес читай вище) і регіонала до влади недопустим, адже це ж основна ціль БЮТу - не пустити регіоналів! На президентських виборах БЮТівці так і казали: вибирати менше зло... Доній пройде, а Левицький в цьому йому поможе нє? і РегиАнала не пустимо? Чи такі варіанти БЮТівці не припускають...? Тоді ж теза, що Доній допомагає дяді Боді - відпаде сама собою  Чи це ключева теза БЮТівців: Доній - технарь Гдичинського і ви на ній хочете виїхати... дорогі мої, так і пролетіти можна 
|
 |
Anjey
|
Додано: 15 серпня 2012, 14:29 |
|
|
Ще раз повторюся. Та не валіть так нещадно Гдичинського!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 15 серпня 2012, 14:34 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Anjey написав: Ще раз повторюся. Та не валіть так нещадно Гдичинського! А що його валити? Гдичинський має шанси на перемогу, якщо не буде висунутий кращий кандидат від опозиції... Я не кажу, що Доній чи ще хтось... Кращий, а не ніякий... Чи ви скажете, що на форумі зібрались одні прихильники і ідолопоклонники Донія і Гдичинського... Тут прихильників регіоналів - нема... Але і вірити у сиву кобилу і ваші тези, без доказів тільки тому, що ви начебто опозиція ніхто не буде... Аргументи "менше зло" не працюють - таку лапшу своєму електорату вішайте 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |