|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 09 серпня 2012, 21:02 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
VohaBit написав: а ти ше вагаєшся? та просто надіявся на чудо... а тепер бачу, що тут кожен наступний чудніший попереднього... Дайош Флешмоб по Коломиї фанатів Чака?  VohaBit написав: порадувало вже навіть з закінченою вищою не могли нікого знайти видко тяжко з кадрами у датськім королівстві  тю... зараз канікули, ніде купити диплом... Не партесь, до жовтня купит  Я пробігся по КПУ-кандидатах, там в них поширена практика балотувати секретарів... молодь тіпа... Знають, що тут пан губернатор лобіює свого велосипедиста-мецената, от і пускають молодь на передову... і так шансів нема мірятись з ним піськами - нафіг позоритись і бабло впусту виганяти...
|
 |
VohaBit
|
Додано: 09 серпня 2012, 21:55 |
|
|
SPY написав: там в них поширена практика балотувати секретарів... молодь тіпа.. а лєніна-сталіна вони конспектуют? нє. як там у них з ідеологічною підготовкою ? у цих ше якась ідеологія осталася. хоч і запліснівіла.... хоча би на словах. а у решти і того нема....
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 09 серпня 2012, 22:06 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
VohaBit написав: у цих ше якась ідеологія осталася. хоч і запліснівіла.... хоча би на словах. а у решти і того нема.... і шо пропонуєш... 
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 09 серпня 2012, 22:37 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
пропоную помінєти палітіцку систему на безпартійну. з партій толку як з козла молока, невже до тепер ше не ясно? хоча, брешу, є один толк - розділяй і властвуй. а коли порозділяв то і бардачок не злий виходить, а коли бардачок і поділений нарід чубиться то крути свої крутилки просто і легко
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 09 серпня 2012, 22:51 |
|
|
exp написав: і шо пропонуєш... та шо тут пропонувати. що би ми не робили , когось із цієї плеяди достойників таки виберут, навіт коли він сам оден прийде і за себе любимого проагласує. Чак Норріс - ось класний парубок. 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 09 серпня 2012, 23:39 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
VohaBit написав: Чак Норріс - ось класний парубок.  ...моторний і хлопець хоч куди депутат 
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 серпня 2012, 08:58 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Бодя написав: пропоную помінєти палітіцку систему на безпартійну ... Пуста фантазія... Чоловік - стадна животИна. А в любій зграї /вовків, горбців, гібонів/ є не тільки вожак, але мусить бути й "свита, котра робить короля". Можна партію називати як завгодно, але без неї ніяк не обійдеться. Крім того, нинішні депутати /і кандидати/ все рівно будуть пхатись до корита. Чи в складі зграї /сиріч, партії/, чи без неї - яка різниця?!  VohaBit написав: ... Чак Норріс - ось класний парубок.  Нє-е-е-е!  Тіко Брюс Вілліс! Найкрутіший і найнепідкупніший!!! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 10 серпня 2012, 11:16 |
|
|
exp написав: на сьогодні по нашому 88-му ситуація така: Гдичинський Богдан Петрович - Височанський Роман Романович - Панчук Роман Теодорович - Церковнюк Дарія Юріївна - а програми у них є? не то шо мене це сильно цікавить, просто хотілося би знати кілько кіля чого дають і шо при цім обіцяют. не так шо я сподіваюся шо вони то зроблять, а лиш би потім потролить. 
|
|
 |
|
 |
Pravdolubko
|
Додано: 10 серпня 2012, 11:57 |
|
Прізвище, Ім’я: Ivanovych Lubomyr
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 10 серпня 2012, 12:31 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
VohaBit написав: exp написав: на сьогодні по нашому 88-му ситуація така: Гдичинський Богдан Петрович - Височанський Роман Романович - Панчук Роман Теодорович - Церковнюк Дарія Юріївна - а програми у них є? не то шо мене це сильно цікавить, просто хотілося би знати кілько кіля чого дають і шо при цім обіцяют. не так шо я сподіваюся шо вони то зроблять, а лиш би потім потролить.  є напевно... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |