|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 31 липня 2012, 13:13 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: 30 липня, на з'їзді Об'єднаної опозиції завердили список «ВО «Батьківщина». Очікувано очолила список Юлія Тимошенко. Є там і представники Прикарпаття. Зокрема найвищу сходинку серед представників Прикарпаття у списку посів очільник ВО "Батьківщина" в Івано-Франківській області Дмитро Шлемко він на 30-му місці.
На 54-ій позиції Володимир Шкварилюк - голова політичної партії «Фронт Змін».
79 - Володимир Мойсик (член партії «За Україну», вихідець з Коломийщини).
Далі розмістився на 86 місці народний депутат, екс-губернатор Прикарпаття Роман Ткач.
Іван Данилишин, депутат обласної ради від «Фронту Змін» - на 117 позиції. Всього ж у другій сотні четверо наших краян.
150 сходинку займає Дмитро Павличко, а на 176-й позиції — Роман Сушко (екс-мер Калуша).
На 186 місці Ладовський Микола - голова «Громадянської позицї» на Прикарпатті.
214-й номер Юрій Романюк, член «ВО «Батьківщина», депутат обласної ради.
Також узгодили і кандидатів на вибори Ради у мажоритарних округах. У Коломиї буде балотуватись Олександр Левицький – депутат Івано-Франківської обласної ради «ВО «Батьківщина». Коломийські Вісти
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 31 липня 2012, 17:56 |
|
|
нафіга ці всі партії? кого вони представляють?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 31 липня 2012, 18:57 |
|
|
VohaBit написав: нафіга ці всі партії? кого вони представляють? ну як... ти ж бачиш, хто очолює того і представляють 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 31 липня 2012, 19:08 |
|
|
exp написав: хто очолює того і представляють  я теж так думаю. лиш не бачу хто би міг представляти мене. висновок?
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 01 серпня 2012, 00:57 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
VohaBit написав: нафіга ці всі партії? кого вони представляють? раздєляй і властвуй - для цього фіга і є всі ці партії, от кому тре раздєлять то вже инче питання. Тим більше шо, як і все в суспільстві, перевернене догори дригом так і партії перевернені, ілікторат всєгда готов за 1кг гречи потрясти прапором і пориканити будьшо і будьде за 10 грн, офігєнно покращивши своє життя вже сьогодні. Такого масового напливу фальчивих партій з їхними не менш фальчивими ілікторатами, відий, більше ніде нема і, шо цікаво, всі радісні і щасливі! Партія рулить в свій бік, ілікторат горланить - дєрьмократія на ліцо! VohaBit написав: лиш не бачу хто би міг представляти мене зовсім не є таємниця скіко коштує скромний взнос до корита, після чого відразу появляються представники і починають дико представляти по всіх стовпах, парканах, мироприятіях.... в залежності від повноти налитого стакана.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 серпня 2012, 13:35 |
|
|
Бодя написав: ілікторат всєгда готов за 1кг гречи потрясти прапором і пориканити будьшо і будьде за 10 грн, офігєнно покращивши своє життя вже сьогодні. шось мені здається, що цей варіант з гречкою ніколи сі не скінчит 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 01 серпня 2012, 14:36 |
|
|
exp написав: Бодя написав: ілікторат всєгда готов за 1кг гречи потрясти прапором і пориканити будьшо і будьде за 10 грн, офігєнно покращивши своє життя вже сьогодні. шось мені здається, що цей варіант з гречкою ніколи сі не скінчит  Висновки - добре жити цей народ не буде. оскільки сенсу від цих виборів я не бачу, був би радий повідомити усіляких кандидатів до депутатів, що отіво танці з бубном, які називаються передвиборча кампанія, мене не хвилюют. був бис щиро вдячний, якби вони поменше мозолили мені очі і їздили по моїх вухах. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 серпня 2012, 15:25 |
|
|
Цитата: Як повідомив у коментарі Вікнам online депутат Івано-Франківської обласної ради, екс-голова Долинської РДА Петро Шкутяк...
Щодо Коломийського виборчого округу, то і тут власного кандидата “Наша Україна” не має, адже буде підтримувати сина легендарного генерала УПА Романа Шухевича — лідера УНА-УНСО Юрія Шухевича.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 серпня 2012, 16:05 |
|
|
Цитата: Партія Віталія Кличка "УДАР" висунула кандидатів в одномандатних округах на виборах у Верховну Раду України. На Прикарпатті висунуто наступних кандидатів: ... округ №88 — Довганюк Володимир Миколайович, депутат Коломийської міської ради від партії «УДАР» Віталія Кличка, голова правління КС «Прикарпаття».
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 01 серпня 2012, 16:52 |
|
|
маразм крєпчал Цитата: Голова Кременчуцької райради Полтавської області, начальник виборчого штабу Партії регіонів Василь Кравченко опинився у списку Об'єднаної опозиції під № 218.
Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Полтавську облорганізацію Партії регіонів.
Там цю ситуацію назвали непорозумінням.
"Він давно виступає і озвучує позицію влади і асоціюється з нашою партією. Він член нашої команди", - сказали у прес-службі Полтавської облорганізації Партії регіонів.
Сам Кравченко пообіцяв прокоментувати ситуацію з даного питання пізніше.
Кравченко став депутатом Кременчуцької райради від партії "Фронт Змін" і був обраний головою райради.
Нещодавно на прес-конференції голова Кременчуцького міського штабу Партії регіонів Микола Черниш заявляв, що Кравченко є начальником виборчого штабу Партії регіонів у Кременчуцькому районі. ці люди називають себе опозицією? як на мене опозиція підрозуміває наявність позиції. Проста відсутність камрадів з "опозиції" у владі не робить їх опозицією автоматично. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |