Знаєш яке найстрашніше слово в ядерній фізиці?
--- ???
УПС!!!

Операція. Хірург:
- Скальпель... Зажим.... Тампон... відсос... ух йопт, сестра, відсос це інструмент такий!
Щоденник американця: "Учора пив з закарпатцями, мало ни вмер. Нись із ниме же похмелявся - ліпше би я вчора умер"
Іспит на першому курсі. Аудиторія. Професор сидить спиною до студентів. Усі списують зі шпор. Професор повертається, усі роблять вигляд, що пишуть. Іспит на другому курсі. Аудиторія. Професор сидить спиною до студентів. Усі списують зі шпор. Професор повертається, усі продовжують списують. Професор кашляє, усі роблять вид що пишуть. Іспит на останньому курсі. Аудиторія. Професор сидить спиною до студентів. Усі списують зі шпор. Професор повертається, усі продовжують списують. Студент із першого ряду кашляє, професор повертається спиною до студентів.
- Шість років не пив, не курив, про дівчаток взагалі не замислювався ... потім мама повела мене до школи...
Вирішили гаїшники понасміхатися над дідом, який проїжджав мимо на кобилі! Кажуть до нього:
- Діду, а чи є вас документ на цей транспорт?
Дід мовчки бере палицю, підіймає кобилі хвіст і каже :
- Ось там, синку, в бардачку візьми!
Спочатку це було на кухні... продовжилося у ванній ... потім в машині, по дорозі на роботу... і все це від одного огірочка з молоком!
Почувши моє бажання - золота рибка здохла. . . Фея лежить у психлікарні. . . Хоттабич поголився на лисо, а у Джина душевна травма
Футбол 21-го століття: Поляк пасує на негра, негр навішує в штрафну на турка, турок забиває - збірна Німеччини вийшла вперед.

- Милий, що мені взяти з собою на море, щоб всі, подивившись на мене, охреніли?
- Санки.
Священник в пустелі зустрівся з левом. Почав молитись з переляку:
- О, Боже! Молю тебе, внуши цьому леву християнські почуття!
Лев сідає на задні лапи, схиляє голову і вимовляє:
- Благослови, Господи, їжу, яку я зараз прийму.
Тільки в Україні є три види тварин яких ніхто не бачив: бляха муха, йоханий бабай, їдрьона вош.
У курортному парку літак у атракціоні "Мертва петля" обертався так швидко, що відпочиваючий Сидоренко злякався собі на голову.
Тіло Віктора Кашшаї було знайдено у лісі неподалік Донбас-Арени. На тілі - чимало синців у вигляді відбитків футбольних бутс. Шия обмотана обривком сітки від воріт, зуби вибиті арматурою, в роті кляп із сувенірної шапки, в дупі дудка..
Яке жахливе самогубство!