|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
collagen
|
Додано: 24 червня 2012, 22:28 |
|
|
exp написав: ти хоч шоб шпійон та й розказав а при чім тут SPY, то ж твої сусіди...
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 25 червня 2012, 12:01 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: SPY написав: exp написав: сплюхи  я вчора додому прийшов в 5 ранку, ви тоді часом не були сплюхом?))  це часом не ти підпалив площадку у "Мальві"?  Часом навіть не знаю де то  і алібі в мене залізне і свідки є  Єдине бажання підпалити то воно і так в Києві, така куполяста будівля із великою кількістю неопізнаних голосуючих об'єктів 
|
 |
exp
|
Додано: 25 червня 2012, 12:26 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: ащо , тут плутати , Італія батьківщина фашизму... ну... як правило коли говорять про фашистів згадую німців  тому і думав, що ти перепутав... SPY написав: Єдине бажання підпалити то воно і так в Києві до Києва відношення особливе... може їм скинутися на парканчик довкола міста... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 25 червня 2012, 12:33 |
|
 |
 |
|
|
exp написав: ну... як правило коли говорять про фашистів згадую німців  тому і думав, що ти перепутав... Аж ні разу... Хоча якщо так думаєте, значить радянська пропаганда раніше добре працювала Дядя Беня Муссоліні, був не менше Гітлера, але глобальне зло не Сталін, не Муссоліні, а якраз Гітлер  як так? exp написав: до Києва відношення особливе... може їм скинутися на парканчик довкола міста...  Їм з таким підходом треба добудовувати майданчики для польотів і літати на дерижаблі, києвляни після Льоні Чернівецького теж мають деякі питання 
|
 |
exp
|
Додано: 25 червня 2012, 12:57 |
|
|
SPY написав: exp написав: ну... як правило коли говорять про фашистів згадую німців  тому і думав, що ти перепутав... Аж ні разу... я це не тобі здається писав  exp написав: до Києва відношення особливе... може їм скинутися на парканчик довкола міста...  SPY написав: Їм з таким підходом треба добудовувати ні-ні... бетончиком залити 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 25 червня 2012, 12:59 |
|
 |
 |
|
|
exp написав: я це не тобі здається писав  ну я не знав, що тут можна коментувати тільки те, що адресується комусь персонально? Взагалі-то для персональної адресації приватні повідомлення, форум для публічної і будь-хто має право коментувати в межах теми, чи нє? 
|
 |
exp
|
Додано: 25 червня 2012, 13:20 |
|
|
SPY написав: exp написав: я це не тобі здається писав  ну я не знав, що тут можна коментувати тільки те, що адресується комусь персонально? Взагалі-то для персональної адресації приватні повідомлення, форум для публічної і будь-хто має право коментувати в межах теми, чи нє?  знаєш, чому я так написав? бо "вискочив" і почав мене в чомусь звинувачувати 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 25 червня 2012, 13:25 |
|
 |
 |
|
|
а ви до цього ще не привикли, що може в будь-якому місці вискочити шпійон і почати когось звинувачувати?))) Може про це поговоримо в приваті (якщо є бажання) і потрем ібо офтоп в офтопній темі? 
|
 |
exp
|
Додано: 25 червня 2012, 13:42 |
|
|
SPY написав: а ви до цього ще не привикли, що може в будь-якому місці вискочити шпійон і почати когось звинувачувати?))) прийдеться привикнути 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 25 червня 2012, 15:31 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
всім привіт , ну що , як справи на Фатерлянді ? покращення вже настало , чи ще у процесі наставання ? мені асабліво подобається реклама партії галубих , коли вони там розписують всі досягнення , котрі вони досягли у розбудові держави і нагнітанні доброботу і всі проблеми , що вони їх успадкували від памаранчєвих... таке враження, що або вони там кінчені дибіли , або ми невиліковні дауни ... мабуть таки і перше і друге... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |