|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Старший_брат
|
Додано: 08 червня 2012, 22:39 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Маніяк оббризкав гроші отрутою і пожертвував їх дитячому будинку. Загинуло 20 депутатів, два мери і один міністр. Діти не постраждали.
Дві блондинки: - У тебе який зір? - Мінус п'ять. -Холодно, напевно..
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 червня 2012, 21:15 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
У Монголії є такий звичай коли у сімї народжується син ,батько садить дерево . Якщо син виростає дурнем , то це дерево зрубують. - Був я у тій Монголії . Степ до горизонту.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 15 червня 2012, 08:52 |
|
|
Пліткар - це той, хто розповідає вам про інших.
Зануда - той, хто розповідає про себе.
А от прекрасний співрозмовник - це той, хто розповідає вам виключно про вас.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 червня 2012, 11:31 |
|
|
В пять чaсов утрa женa встaлa с постели и пробрaлaсь в чулaн. Тaм онa рaзбилa молотком кaтушки от спинигов, сломaлa о колено удочки, облилa кислотой лески и поплaвки, рaзрезaлa ножом резиновые сaпоги. Потом онa неслышно леглa в кровaть и нежно прижaлaсь щекой к плечу мужa..... Жить ей остaвaлось не более чaсa...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 15 червня 2012, 14:02 |
|
|
Найстрашніший сон рибалки: йому сниться, що він помер і його дружина продає його снасті за тією ціною, яку він їй називав.
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 16 червня 2012, 09:01 |
|
|
Чоловік, переглядаючи вдома з друзями матч Україна-Швеція заснув. Прокинувся, а дружина в легкому халатику приспівуючи збирає пляшки із столу. - Хто? Хто виграв? - Хто не спав, той і виграв!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 16 червня 2012, 11:10 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Старший_брат написав: Чоловік, переглядаючи вдома з друзями матч Україна-Швеція заснув. Прокинувся, а дружина в легкому халатику приспівуючи збирає пляшки із столу. - Хто? Хто виграв? - Хто не спав, той і виграв! бравіссімо!!!!! 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 17 червня 2012, 15:39 |
|
|
Помер Янукович. Жид телефонує на телебачення. — Здрастуйте. А чому ви скасували футбол? — Тому що в країні траур. — Ах, боже мій, ви такі думаєте, шо дивитись нашу збірну то так смішно?
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 18 червня 2012, 08:58 |
|
|
- Як виявити, що дівчина відьма?
- Вивезти її на 20 км за місто, і якщо в неї тягне Life, значить відьма!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 18 червня 2012, 11:22 |
|
|
Когда дамы говорят, что "у мужиков одно на уме", они даже не представляют, сколько у нас на уме: - как дожить до зарплаты; - как тр%%нуть соседку; - как заставить детей хорошо учиться; - как тр%%нуть бывшую одноклассницу; - как свалить "ненавистный режим"; - как тр%%нуть бухгалтершу; - как взять кредит, чтобы дали, а потом кинуть банк; - как тр%%нуть ну, ту, с которой каждый день на остановке автобуса встречаешься; - как предотвратить возможное столкновение Земли с астероидом; - кого тр%%нуть в первую очередь, если такое столкновение неизбежно; - и. т. д. и. т. п. А вы говорите - "примитивное создание". Обидно.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |