|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
VohaBit
|
Додано: 03 червня 2012, 19:17 |
|
|
yanychar написав: А нам ше не роздавали. а за шо вам роздавать? ви вже свій голос відау давно проїли. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 червня 2012, 20:46 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
myrko написав: З задоволенням спостерігаю за дебатами і це не є ґуд... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 03 червня 2012, 21:38 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: і це не є ґуд...  Як там в кіні про штірліця: " ... с этого места по подробней, bitte..." Не є ґут, шо спостерігаю, чи шо не вмішуюся в бесіду, чи шо тішуся з того всього? 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 червня 2012, 22:24 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
VohaBit написав: а за шо вам роздавать? ви вже свій голос відау давно проїли.  Шо значить "проїли"?! Ше й не зачинали!!!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 03 червня 2012, 23:17 |
|
|
yanychar написав: VohaBit написав: а за шо вам роздавать? ви вже свій голос відау давно проїли.  Шо значить "проїли"?! Ше й не зачинали!!! думаєш ше шось перепаде?
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 червня 2012, 23:26 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
VohaBit написав: думаєш ше шось перепаде? "А вдруг?!" 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 04 червня 2012, 00:25 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
myrko написав: exp написав: і це не є ґуд...  Як там в кіні про штірліця: " ... с этого места по подробней, bitte..." Не є ґут, шо спостерігаю, чи шо не вмішуюся в бесіду, чи шо тішуся з того всього?  а колись ми розуміли один одного 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 07 червня 2012, 12:16 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
За два роки банки перерахували в офшори цілий державний бюджетЗа останні два роки українські банки перерахували в офшорні зони та на Кіпр 53 мільярди 397 мільйонів доларів.Про це йдеться у публікації "Економічної правди". "За валютним курсом, що діє останні три роки, це більше ніж 400 млрд грн. Для порівняння, державний бюджет на 2012 рік має доходи 367 мільярди гривень", - йдеться у статті. Більше всього коштів перераховувалося на Кіпр - 51 мільярд 495 мільйонів доларів. На другому місці - Британські Віргінські острови, куди було перераховано 1 мільярд 16 мільйонів доларів. Третій – Беліз, з результатом у 602 мільйони 945 тисяч доларів. "Левову частку всіх перерахувань в офшори та на Кіпр становили операції банку " Приват". Фінустанова, яка належить Ігорю Коломойському та Геннадію Боголюбову, за 2010-2011 роки перерахувала 32 мільярди 717 мільйонів доларів", - йдеться у статті. На другому місці серед українських банків - ПУМБ Ріната Ахметова. Ця установа за два роки перерахувала в офшори 3 мільярди 249 мільйонів доларів. Третій - банк Дмитра Фірташа "Надра". За останні два роки цей банк перерахував на Кіпр 1 мільярд 155 мільйонів доларів. І ви ще ведетесь на фразу, що в бюджеті немає грошей? Звісно нема, якщо такими темпами його висмоктувати...
|
 |
Бодя
|
Додано: 07 червня 2012, 18:42 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
оце повага! - У вас є 600-й мерс? - Зачекайте, ось один, ось другий, отам третій.. зара почислимо  . Тільки 598  , тре взяти кредитик у МВФ 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 26 червня 2012, 12:02 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Взагалі то цей пост мож було й не викладати, бо не мало придурків є на світі і з цим нічо не зробиш, лиш останнім часом на форумі крутиться якась незрозуміла мені тоскапоностальгії за часами польської колонізації, най це повідомлення буде такою собі противагою, для балансу...
Польская радиостанция закрыла скандальную программу, журналисты которой оскорбили украинок
Утренняя радиопрограмма Poranny WF на Варшавском радио Eska Rock со скандальными журналистами Михалом Фигурским и Кубой Воевудский, которые несколько дней назад оскорбили в эфире украинок, прекратила свое существование. Решение о закрытии программы принял в понедельник правления этой частной радиостанции.
«Правление радиостанции выражает сожаление по поводу ситуации, которая произошла во время утреннего эфира 12 июня 2012 года. Мы приносим свои искренние извинения всем, кого оскорбили слова наших радиоведущих», — говорится в заявлении радиостанции Eska Rock, которое подписал председатель правления Eska Rock Богуслав Потонец.
Программа Poranny WF выходила в эфир с начала 2008 года.
Напомним, вчера Куба Воевудский на своей странице в Facebook написал, что считает «смешным» обвинение в ксенофобии, которое может ему и его коллеге — ведущему программы Poranny WF Михалу Фигурскому, выдвинуть польская прокуратура за оскорбительные высказывания в адрес гражданок Украины. Как сообщалось, двое польских журналистов Куба Воевудский и Михал Фигурский в эфире радиокомпании Eska Rock оскорбительно пошутили в адрес украинских женщин, в связи с чем ряд польских и украинских общественных организаций обратились в прокуратуру.
МИД Украины обнародовал заявление, в котором требовал извинений от польских журналистов за оскорбительные высказывания в адресу гражданок Украины, о которых стало известно благодаря инициативе ряда поляков и украинцев, подавших заявление в прокуратуру на журналистов радиостанции, в которой требуют привлечь их к уголовной ответственности за ксенофобские высказывания.
Польская радиостанция Eska Rock в своем эфире извинилась перед гражданками Украины за неприличные шутки, которые на прошлой неделе озвучили двое ее ведущих в одной из утренних программ.
Министерство иностранных дел Польши признало высказывания польских журналистов Михала Фигурского и Кубы Воевудского об украинках «идиотскими».
Вот расшифровка части записи скандальной программы:
«Воевудский: А знаешь, что я вчера сделал после матча с Украиной?
Фигурский: Что?
Воевудский: Я поступил как настоящий поляк...
Фигурский: Ты копнул собаку?
Воевудский: Нет, я выгнал свою украинку (смех)
Фигурский (смех): А это хорошая идея (смех). Мне это еще не пришло в голову. Знаешь что? Я от злости сегодня ей не заплачу.
Воевудский: Знаешь что, а я заберу свою назад, заберу ее деньги и снова выгоню (смех)
Фигурский: Скажу тебе, что если бы моя была хотя бы немного симпатичнее, то я бы ее еще изнасиловал.
Воевудский: Е-е.. я не знаю, как моя выглядит, потому что она все время на коленях (смех)».
Джерело : korrespondent.net
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |