|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
olesya
|
Додано: 31 травня 2012, 14:07 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
В нас вчора по новинах такі страхи показували про той землетрус в Модені якісь будинки повалені, машини завалені...  цікаво як там Капітан, чи його будинок цілий? 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 31 травня 2012, 14:10 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
olesya написав: В нас вчора по новинах такі страхи показували про той землетрус в Модені якісь будинки повалені, машини завалені...  цікаво як там Капітан, чи його будинок цілий?  шось мовчит, я його все зачіпаю, шоб давсі чути 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 31 травня 2012, 15:29 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: olesya написав: В нас вчора по новинах такі страхи показували про той землетрус в Модені якісь будинки повалені, машини завалені...  цікаво як там Капітан, чи його будинок цілий?  шось мовчит, я його все зачіпаю, шоб давсі чути  всім привіт , доповідаю , живий , будинок цілий ... народ ще спить на вулиці , бояться ... особливо негри ... такі герої.. а тут всі на вулиці , так шо мні навіть на руку, не шумлять... а може то у них інстинкт прокинувся , по кущах жити... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 31 травня 2012, 17:02 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: а шо думаєш, що у Коломию пускают всяких  видиш, Капітана, не пустили навіть, мусит в Італії пересиджувати злі ви...  Капітан написав: всім привіт , доповідаю , живий... І у нас другий день то показуют. Там якусь фабрику велику завалило, люди загинули, прокуратура розбирається хто вернув людей в цехи, до роботи.
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 31 травня 2012, 18:47 |
|
|
yanychar написав: exp написав: а шо думаєш, що у Коломию пускают всяких  видиш, Капітана, не пустили навіть, мусит в Італії пересиджувати злі ви...  Капітан написав: всім привіт , доповідаю , живий... І у нас другий день то показуют. Там якусь фабрику велику завалило, люди загинули, прокуратура розбирається хто вернув людей в цехи, до роботи. нє , фабрика не велика .... тут нема великих фабрик.... багато малих і маленьких.. а аби одну велику , то тра ґрунту купу мати , а ґрунт тут з золота.... просто будували на шару , аби зекономити , тепер хтось у копійочку влетить.... посадити нікого не посадят ... тут рідко садят , по кишені б'ют...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 31 травня 2012, 19:17 |
|
|
ади годину тому трухануло , 4 бали ... Magnitudo(Ml) 4 - EMILIA-ROMAGNA - REGGIO NELL'EMILIA 31/05/2012 16:58:21 (italiana) 31/05/2012 14:58:21 (UTC) 
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 01 червня 2012, 14:06 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
Ади чисте чудо з тими землетрусами А що кажуть, від чого то? що в Італії є розломи тектонічних плит? якось воно дивно, скільки тої Італії. Як казав один дохтор в кіно "видел я ихнюю италию, сапог сапогом..." 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 червня 2012, 15:07 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Зара Капітан з криком "Бар-рр-а!" кинеться на захист рідної Макаронії... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 01 червня 2012, 15:29 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Зара Капітан з криком "Бар-рр-а!" кинеться на захист рідної Макаронії... А як там рідна й серцю дорога масковщина? Не трусить, не треба приймати російський язик другим державним і стабільність у керманичах 
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 червня 2012, 18:41 |
|
|
SPY написав: А як там рідна й серцю дорога масковщина? Не трусить, не треба приймати російський язик другим державним і стабільність у керманичах  Кому то "рідна й серцю дорога"?!.. Справді, не трусить. Правда, теліпає кождий день. Тут давно вже мріють аби... /а до всього - з Кавказу цинки поступають стабільно.../Російська - і так державна! Інакше я би здурів поки вивчив башкирську, уйгурську, кара-калпакську... А от керманичі стабільні - чиста правда! 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |