|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Інеска
|
Додано: 15 травня 2012, 12:13 |
|
Прізвище, Ім’я: П'ятковська
|
SPY написав: Ira cool написав: Я вважаю, що в гімназіїї в кожному класі є талановиті діти, адже і оркест, і хор - це все учні з різних класів і з 6Б в тому числі..) Тому не варто підносити до небес один тільки ваш клас, можна сказати тільки те, що найталановитіші учні в гімназії) Питання масштабу  Хтось думає, що найвища концентрація умів в 6Б (я так розумію, ще типу 11Б), хтось каже, що не можна так казати і всі уми зібрались в гімназії. Любов до альма-матер звісно добре, але в інших школах, ліцеях, що тоді виходить - третьосортні діти? Не хочу нічого поганого сказати про гімназію і вітаю всіх з 48 місцем в рейтингу по журналу "Фокус", але не варто підносити до небес [(с) Ira cool] тільки гімназистів, а інших школярів робити другосортними, третьосортними  Девелопер-недоучка, ви зайшли на форум Коломийська гімназія, тому тут і обговорюють її переваги, зайдіть на форум іншого навчального закладу там ви побачите теж саме. Ніхто не сказав що в інших закладах третьосортні діти!
|
|
 |
|
 |
Sem Letva
|
Додано: 15 травня 2012, 12:55 |
|
Прізвище, Ім’я: Sem Letva
|
Інеска написав: SPY написав: Ira cool написав: Я вважаю, що в гімназіїї в кожному класі є талановиті діти, адже і оркест, і хор - це все учні з різних класів і з 6Б в тому числі..) Тому не варто підносити до небес один тільки ваш клас, можна сказати тільки те, що найталановитіші учні в гімназії) Питання масштабу  Хтось думає, що найвища концентрація умів в 6Б (я так розумію, ще типу 11Б), хтось каже, що не можна так казати і всі уми зібрались в гімназії. Любов до альма-матер звісно добре, але в інших школах, ліцеях, що тоді виходить - третьосортні діти? Не хочу нічого поганого сказати про гімназію і вітаю всіх з 48 місцем в рейтингу по журналу "Фокус", але не варто підносити до небес [(с) Ira cool] тільки гімназистів, а інших школярів робити другосортними, третьосортними  Девелопер-недоучка, ви зайшли на форум Коломийська гімназія, тому тут і обговорюють її переваги, зайдіть на форум іншого навчального закладу там ви побачите теж саме. Ніхто не сказав що в інших закладах третьосортні діти! нікуди ми себе не підносимо! в інших школах теж є талановиті діти, але в гімназій най най талановитіші!) ми вже перерахували всі наші досягнення, якшо інші школи мають чим похвалитись, ми вас уважно послухаємо!!!!!)
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 15 травня 2012, 12:56 |
|
|
Інеска написав: Девелопер-недоучка вочевидь інеска вже всі розуми поїла, коли незнайому людину недоучкою називає. ти хоч середню освіту маєш ? 
|
|
 |
|
 |
Nazik1
|
Додано: 15 травня 2012, 12:57 |
|
Прізвище, Ім’я: Назар Калиновський
|
для мене найкращим вчителем в гімназії є Ліля Михайлівна також Ірина Миколаївна
|
|
 |
|
 |
Vanessa Zylka
|
Додано: 15 травня 2012, 12:58 |
|
Прізвище, Ім’я: Vanessa Zylka
|
в коломийській гімназії невистачає великого спортивного залу та актового залу? невже шкільний заклад, який посів 48 місце не претендує щей на НОРМАЛЬНІ актовий та спортивний зали? як ви вважаєте?
|
|
 |
|
 |
Della Salvatore
|
|
Прізвище, Ім’я: Della Salvatore
|
Привіт! Давно хотіла запитати - хто з вас був у нашому гімназійному музеї?
|
|
 |
|
 |
Lavnyi
|
|
Прізвище, Ім’я: Лавний
|
Марина написав: В кого які ідеї щодо глянцевого журналу? може порадите що написати про 6а клас. немає жодної ідеї на рахунок цього журналу..) не маю поняття, як мені З БІРЧАКОМ вдасться це нормально зробити 
|
|
 |
|
 |
Lavnyi
|
Додано: 15 травня 2012, 12:59 |
|
Прізвище, Ім’я: Лавний
|
Марина написав: В кого які ідеї щодо глянцевого журналу? може порадите що написати про 6а клас. немає жодної ідеї на рахунок цього журналу..) не маю поняття, як мені З БІРЧАКОМ вдасться це нормально зробити 
|
|
 |
|
 |
Lionel Messi
|
Додано: 15 травня 2012, 13:00 |
|
Прізвище, Ім’я: Lionel Messi
|
Привіт всім. Як життя , як самопочуття , як останні дні у 10му класі друзі? 
|
|
 |
|
 |
Della Salvatore
|
Додано: 15 травня 2012, 13:00 |
|
Прізвище, Ім’я: Della Salvatore
|
Vanessa Zylka написав: в коломийській гімназії невистачає великого спортивного залу та актового залу? невже шкільний заклад, який посів 48 місце не претендує щей на НОРМАЛЬНІ актовий та спортивний зали? як ви вважаєте? Я з тобою цілком згідна. Але на жаль це покищо не в наших силах. Можливо колись нас почують і відреагують на це прохання з позитивним рішенням!!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |