|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 14 травня 2012, 15:26 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Зберіть усі брудні шкарпетки в будинку, виперіть їх, висушіть. Складіть разом з іншими чистими шкарпетками. Ретельно перемішайте. Розкладіть на підлозі . Видаліть у відро для сміття всі рвані шкарпетки. Потім видаліть у відро для сміття всі шкарпетки, які не мають пари. Якщо після цього шкарпеток на підлозі не залишилося - пасьянс зійшовся! 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 травня 2012, 22:58 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: Зберіть усі брудні шкарпетки в будинку, виперіть їх, висушіть. Складіть разом з іншими чистими шкарпетками. Ретельно перемішайте. Розкладіть на підлозі . Видаліть у відро для сміття всі рвані шкарпетки. Потім видаліть у відро для сміття всі шкарпетки, які не мають пари. Якщо після цього шкарпеток на підлозі не залишилося - пасьянс зійшовся!  йо .. а на ратиці , що накажете вдівати ? 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 14 травня 2012, 23:03 |
|
|
Капітан написав: йо .. а на ратиці , що накажете вдівати ?  Цальофан... легше відстируєси... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 14 травня 2012, 23:10 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
collagen написав: Капітан написав: йо .. а на ратиці , що накажете вдівати ?  Цальофан... легше відстируєси...  Карітан, ану признавайсі, коли онучі останній раз намотував? 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 травня 2012, 23:26 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
myrko написав: collagen написав: Капітан написав: йо .. а на ратиці , що накажете вдівати ?  Цальофан... легше відстируєси...  Карітан, ану признавайсі, коли онучі останній раз намотував?  мабуть років 15-20 тому ... як кірзаки у селі взував , тра було у зимі піти на полювання ... а шо у кірзаках може бути ліпше за онучу... змокла з одного боку , перемотав іншим .. одну половину мочеш , інаша на гомілці сохне... як на мене то онучі така сама досконалість як зубило ... ні дати , ні взяти ... хоча ці дві речі.. я про зубило таки . можна назвати анохрєнізмом.. але і буває , що без них обійтися не реально навіть у вік нанотехнологій... такево...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 24 травня 2012, 13:50 |
|
|
Ось вони - ПЕРЕМОЖЦІ ЕВРО-2012 
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 08 червня 2012, 18:25 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
сьогодні попробували перевести в Google Translator з російської на англійську слово "наяриваю", подивіться самі, що виходить 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 червня 2012, 18:28 |
|
|
olesya написав: сьогодні попробували перевести в Google Translator з російської на англійську слово "наяриваю", подивіться самі, що виходить  перше слово впізнав, але про не зрозумів 
|
|
 |
|
 |
ygar
|
Додано: 08 червня 2012, 18:35 |
|
Прізвище, Ім’я: Юрій Р
|
olesya написав: сьогодні попробували перевести в Google Translator з російської на англійську слово "наяриваю", подивіться самі, що виходить  особливо класно получається, коли отриману фразу перевести на укр... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 червня 2012, 18:37 |
|
|
ygar написав: особливо класно получається, коли отриману фразу перевести на укр...  ну це капєц 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |