|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
collagen
|
Додано: 10 березня 2012, 11:33 |
|
|
exp написав: у мене під вікнами зрізали дерева Мальва розширяється? Хоча ні... То з ближніх і навколишніх селяни по дрова завітали  і пиляли тихо-тихо... 
|
|
 |
|
 |
Romcia
|
Додано: 12 березня 2012, 11:43 |
|
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 березня 2012, 12:02 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
шо у нас такий збудують? 
|
|
 |
|
 |
Romcia
|
Додано: 12 березня 2012, 13:47 |
|
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
exp написав: шо у нас такий збудують?  Я б від такого не відмовилась)) Думаю років через 50 та й дочекаємось)) 
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 10 травня 2012, 19:24 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
|
 |
collagen
|
Додано: 10 травня 2012, 22:59 |
|
|
SPY написав: куди дивиться архітектура, как всігда - пох? Ви вже приймайте мої вибачення за ото все, шо ми понаробляли, оскільки практично все (крім лавочок хіба що) то наших рук справа (як підрядників). Попри наведену мною вище цитату з газети (яка збігається з моєю думкою про цю піраміду), я мушу визнати, що не маю підстав, для того, щоб не виконувати замовлення. Вся реклама розміщена у відведених для неї місцях, тож служби по догляду за благоустрієм не мають підстав для заперечень. Стосовно кількості її в місті - так, її багато. Але наголошу ще раз, я не маю права оцінювати законність дій своїх клієнтів (навіть якщо це мемеме), для цього є уповноважені органи.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 10 травня 2012, 23:14 |
|
 |
 |
|
|
collagen написав: SPY написав: куди дивиться архітектура, как всігда - пох? Ви вже приймайте мої вибачення за ото все, шо ми понаробляли. Та до вашої організації в мене якраз претензій нема, ви виконували свою роботу, якби відмовились - тупо б втратили гроші, бо б замовили свої транспаранти в іншої компанії.  Є претензії до кількості сітілайтів, до папужності вивісок, одна іншу перекрикує, до кількості білбордів. А щодо самого МММ ну якщо люди бажають бути обманутими і вестись на рекламу - то є їх проблеми... Мені анітрохи не жаль рядових ммм-щиків. Нічого піраміда розвалиться і їх реклама пропаде... а її замінить інша... 
|
 |
collagen
|
Додано: 11 травня 2012, 00:01 |
|
|
SPY написав: якби відмовились - тупо б втратили гроші Якраз цим я і не переймаюсь, моя справа - якісно виконати свою роботу. Клієнт має бути задоволений. SPY написав: Є претензії до кількості сітілайтів, до папужності вивісок, одна іншу перекрикує, до кількості білбордів Хочу уточнити - мова йде в загальному про рекламоносії та зовнішню рекламу, чи саме про МММ?
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 11 травня 2012, 00:15 |
|
 |
 |
|
|
collagen написав: Хочу уточнити - мова йде в загальному про рекламоносії та зовнішню рекламу, чи саме про МММ? Ну моє несприйняття МММ, але вони пропадуть - питання часу, це я вже виразив, паралельно підняв тему щодо зовнішньої реклами, яка росте обліпивши все місто, на всіх стінах   це тільки мені здається занадто пістряво і запущено? (правда трохи офтоп)
|
 |
VohaBit
|
Додано: 11 травня 2012, 00:27 |
|
|
kolobok написав: Як ви ставитесь до діяльності фінансової піраміди МММ-2011? якщо коротко - хрєново. але вони корисні для суспільства. поясню. є слаба надія , що кількість лохів зменшиться. хоча і не факт. як то кажут - лох це пожиттєво. але експеримент має право бути 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |