|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 30 квітня 2012, 19:41 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
yanychar написав: Ги!  А шо, тоті жилізні слупки повикопували?!!  нє то розробки родовища сланцевого газу.... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 01 травня 2012, 15:42 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
|
 |
SPY
|
Додано: 10 травня 2012, 18:50 |
|
 |
 |
|
|
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 травня 2012, 19:16 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
SPY написав: Можливо вартувало в природу  Коментарі-критика тіко вітаються  Це-во тота магнолія шо на Театральній!   Її ше на зиму катранами завивают!..
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 10 травня 2012, 19:34 |
|
 |
 |
|
|
yanychar написав: Це-во тота магнолія шо на Театральній! Її ше на зиму катранами завивают!.. тота  Біля жіночої консультації, на Театральній. Просто Мирко раніше кидав угорську магнолію, в нас тоді вона гола була, тепер вже бачите як  Ось і різниця в кліматах  Поруч сауну зробили, назвали теж "Магнолія" 
|
 |
Капітан
|
Додано: 11 травня 2012, 12:18 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
файні фотографії Шпийон , молодєц  а тіво коні , то , що , всі з ляхів ? приїхали ?
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 12 травня 2012, 13:48 |
|
 |
 |
|
|
Капітан написав: файні фотографії Шпийон , молодєц  а тіво коні , то , що , всі з ляхів ? приїхали ? нуль на масу, спеціально фотографував прапорець, в них не питав  Потім мене перебили "Przepraszam pan", я обернувся якийсь "молодий" старший поляк поляк із нареченою... На 30 секунд мене заклинило, поки я не зрозумів, що молоду я знаю. Нею виявилась моя подруга-українка, тому на цьому фотосесія байків закінчилась. Все, що знаю - написано на прапорці 
|
 |
SPY
|
Додано: 28 травня 2012, 13:14 |
|
 |
 |
|
|
2012-04-251. Зранку виглянув у вікно - побачив таку комаху чи то павук-льотчик, чи то чорнобильський комар  2. Про випускниць говорили... Коломийські випускниці. Початок  3. Парк Трильовського. Три білки влаштували вертикальне раллі. Найрізкіші фото.  4.  5.  6.  7. Ви білочку видите? А вона є  8. Кіно  9. Постамент Франку.  10.  11. Людяно було, так, що хай йому ґрець.  12. А ось і випускниці v2  13. Іще v3  14.  15. 
|
 |
exp
|
Додано: 28 травня 2012, 14:26 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
SPY написав: 1. Зранку виглянув у вікно - побачив таку комаху чи то павук-льотчик, чи то чорнобильський комар ввечері у Чвертки був? SPY написав: 2. Про випускниць говорили... Коломийські випускниці. Початок ага... початок... женитися пора за фотки дякую!!! всі вихідні слабував, а так хоть місто побачив 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 28 травня 2012, 14:37 |
|
 |
 |
|
|
exp написав: SPY написав: 1. Зранку виглянув у вікно - побачив таку комаху чи то павук-льотчик, чи то чорнобильський комар ввечері у Чвертки був? Нє, давно не був, але про всяк, вирішив зафіксувати... Я ж як проснусь під обід, поки роздуплюсь... Ось що за комаха, так і не ясно  exp написав: SPY написав: 2. Про випускниць говорили... Коломийські випускниці. Початок ага... початок... женитися пора за фотки дякую!!! всі вихідні слабував, а так хоть місто побачив  Я про початок, ви мені про "кінець". Що всі норовлять мене женити, виздоровлюйте і самі фотографуйте шось і заливайте. А то шось я одноосібний фотограф Коломиї... 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |