|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 30 квітня 2012, 18:12 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
collagen написав: Пиво расєйське є непогане, наше, на жаль, не смакує. А кубаса нормальна стартує від 75 грн за кг, чого і варто очікувати, бо ж не може м'єсна кубаса коштувать дешевше м'єса. нема у нас ні пива доброго, ні "кубаси", вже сі розучили і одно, і друге робити... пиво бадяжать з хімії, а "кубасу" коптять хімією, про м'ясо у "кубасі" мовчу... можу сказати більше, у нас навіть хліб "не вигідно" по-людськи робити... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 квітня 2012, 18:53 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: нема у нас ні пива доброго, ні "кубаси", вже сі розучили і одно, і друге робити... пиво бадяжать з хімії, а "кубасу" коптять хімією, про м'ясо у "кубасі" мовчу... можу сказати більше, у нас навіть хліб "не вигідно" по-людськи робити...  Чому "сі розучили"?.. Як раз добре сі навчили! Робити кубасу без мнєса, сир і масло без молока, а хліб без муки і дріжджів... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 30 квітня 2012, 19:29 |
|
|
А от цікаво, ото українське пиво, шо продаєси за кордоном і рекламуєси, як "Пиво твоєї Батьківщини", таке саме бурдяне як мєстнаво розливу? Чи хтось його пробував ТАМ? 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 квітня 2012, 19:51 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
collagen написав: А от цікаво, ото українське пиво, шо продаєси за кордоном і рекламуєси, як "Пиво твоєї Батьківщини", таке саме бурдяне як мєстнаво розливу? Чи хтось його пробував ТАМ?  за свої 11 років перебування на ворожій тереторії , я нігде у продажі , окрім як на бусах і наших магазинах , не здибав... балтику таки до речі .... не знаю на чому базується тота реклама.... є у супермаркетах горівка масковская.... 38 градусів ... є польська , хороша , віборова сіназиває , 40 градусів... але української горівеґі таки не видів.... так шо там плетуть у тихво зомбоящиках я не можу вдуплитися ... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 квітня 2012, 19:55 |
|
|
може то пиво десь там і є, але воно там таке саме... ти шо думаєш, шо вони для них новий конвеєр покладуть, ага фігвам... пляшку краще помиють і етикетку чуть-чуть дорожчу зроблять 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 квітня 2012, 20:10 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: може то пиво десь там і є, але воно там таке саме... ти шо думаєш, шо вони для них новий конвеєр покладуть, ага фігвам... пляшку краще помиють і етикетку чуть-чуть дорожчу зроблять  ну , способи вироблення ерзац , і продукту , не такі кардинально різні , шось чуть не досипав , шось не дотримав... і економія і народ зхаває.. для презентацій можна весь технологічний процес провести на рівні і маєш вже не ерзац , а продукт.. і ніяких ліній будувати не тра...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 01 травня 2012, 11:29 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: але української горівеґі таки не видів.... так шо там плетуть у тихво зомбоящиках я не можу вдуплитися ...  За ввесь час, шо колотивсі по світах, з отих наших продуктів видів лиш "неміровку", в Німеччині і ,до речі, в твоїй Італії, лиш не на сапогу, а на Сардинїі; а пива нігде не видів... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 травня 2012, 11:51 |
|
|
я в штатах колись пробував нашу горівку, то вона була така гадосна як тут... мав чим порівняти бо під рукою абсолют був 
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 01 травня 2012, 16:58 |
|
|
Висновок один - кидати пить, абимс не травитись отим сурогатом.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 травня 2012, 17:10 |
|
|
collagen написав: Висновок один - кидати пить, абимс не травитись отим сурогатом. висновок правильний 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |