|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
collagen
|
Додано: 19 квітня 2012, 16:12 |
|
|
exp написав: власне... розповідай давай Файна передача. Коломийські пацики ЗЕ БЕСТ! ))))) P.S. Стосовно деталей - гляди "Хата на тата" 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 19 квітня 2012, 18:37 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
collagen написав: exp написав: власне... розповідай давай Файна передача. Коломийські пацики ЗЕ БЕСТ! ))))) P.S. Стосовно деталей - гляди "Хата на тата"  шось мене не бавить тота хата на тата, дивився міняю жінку , але найбільше тащився від 4-х весіль, подобалося як дівчинки топили одна одну.... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 19 квітня 2012, 19:18 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Всем привет. Коломыя становится известным городом, что очень радует. Я сегодня не успела зайти домой, звонок в дверь, открываю. Соседка, радостная такая, даёт мне журнал, со словами: "Тут про твою Коломыю" Фото пысанки и совсем не много текста. Гордитесь, хотя уверена, что вы и так гордитесь своим городом.
|
|
 |
|
 |
ygar
|
Додано: 19 квітня 2012, 19:20 |
|
Прізвище, Ім’я: Юрій Р
|
Galka написав: Всем привет. Коломыя становится известным городом, что очень радует. Я сегодня не успела зайти домой, звонок в дверь, открываю. Соседка, радостная такая, даёт мне журнал, со словами: "Тут про твою Коломыю" Фото пысанки и совсем не много текста. Гордитесь, хотя уверена, что вы и так гордитесь своим городом. а де саме ця газета? в Івано-Франківську? 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 19 квітня 2012, 19:22 |
|
|
ygar написав: Galka написав: Всем привет. Коломыя становится известным городом, что очень радует. Я сегодня не успела зайти домой, звонок в дверь, открываю. Соседка, радостная такая, даёт мне журнал, со словами: "Тут про твою Коломыю" Фото пысанки и совсем не много текста. Гордитесь, хотя уверена, что вы и так гордитесь своим городом. а де саме ця газета? в Івано-Франківську?  Знаючи Галку , можу сказати , шо газета у Москві. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
ygar
|
Додано: 19 квітня 2012, 19:24 |
|
|
Капітан написав: Знаючи Галку , можу сказати , шо газета у Москві.  понєтно! 
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 19 квітня 2012, 19:27 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
ygar, извините, я вам отвечала и даже отправила, но что-то сорвалось, да и Капiтан уже ответил. Единственное что позже фотку могу выложить
|
|
 |
|
 |
ygar
|
Додано: 19 квітня 2012, 19:34 |
|
|
Galka написав: ygar, извините, я вам отвечала и даже отправила, но что-то сорвалось, да и Капiтан уже ответил. Единственное что позже фотку могу выложить 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 19 квітня 2012, 19:41 |
|
|
нічо , колись у Москві сітілайти , реклами таксі з видами Коломиї стояли , там навіть десь фотки є.... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 19 квітня 2012, 19:57 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Galka написав: ygar, извините, я вам отвечала и даже отправила, но что-то сорвалось, да и Капiтан уже ответил. Единственное что позже фотку могу выложить а шо писали про Коломию?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |