Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 18 квітня 2012, 21:55 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
SPY написав: Капітан написав: я не казав ага, відмазуйтесь  констатую факт.. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 18 квітня 2012, 22:50 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Привіт. По СТБ іде передача "Хата на тата".Зйомки відбувались в Коломиї.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 18 квітня 2012, 23:05 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
vmateychyk написав: Привіт. По СТБ іде передача "Хата на тата".Зйомки відбувались в Коломиї. у кого, фамілію казали?
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 18 квітня 2012, 23:19 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: vmateychyk написав: Привіт. По СТБ іде передача "Хата на тата".Зйомки відбувались в Коломиї. у кого, фамілію казали? навіть фото є))) Христя - на отдых, Роман - на хозяйстве! Сегодня в самом добром семейном реалити-шоу «Хата на тата» зрители увидят семью Яремко с Коломыи. Они не могут похвастаться равномерным распределением обязанностей среди членов семьи.В этом регионе очень ценится такой продукт, как яйца, и папа Роман Яремко, как настоящий, коломыйский мужчина, знает ни один рецепт приготовления яиц. Больше о кулинарии Роман не знает ничего, как собственно и о других домашних хлопотах. Уже десять лет обо всем заботится жена Христя. Жизнь Романа проходит за игрой в покер на компьютере. «Выстиранный, выглаженной, хотел секса, есть секс. Мне подходит такая жена. Мытье посуды, уборка квартиры - это женская работа. Я всегда буду мужчиной» - говорит Роман. В семье растут две дочки, и папа никогда не оставался с ними один. Хватит ли сил у Романа справиться с детьми и домашними обязанностями? Смотрите сегодня на телеканале СТБ в 22.20.  Джерело: СТБ
|
 |
collagen
|
Додано: 19 квітня 2012, 00:56 |
|
|
vmateychyk написав: По СТБ іде передача "Хата на тата".Зйомки відбувались в Коломиї. Випадково втрапив на ото дійство... і лишився тов передачев задоволений... аж сам здивувавсі. Ромцьо таки показав шо в Коломиї є справжни бахурі. P. S. Не всремось!!! 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 19 квітня 2012, 12:37 |
|
|
collagen написав: Випадково втрапив на ото дійство... і лишився тов передачев задоволений... аж сам здивувавсі. Ромцьо таки показав шо в Коломиї є справжни бахурі. чим задоволений і як саме Ромко показав, що є справжнім бахуром? бо я не видів передачі 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 19 квітня 2012, 13:36 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: collagen написав: Випадково втрапив на ото дійство... і лишився тов передачев задоволений... аж сам здивувавсі. Ромцьо таки показав шо в Коломиї є справжни бахурі. чим задоволений і як саме Ромко показав, що є справжнім бахуром? бо я не видів передачі  Агій та же давав посилання: отувоАдже краще один раз побачити ніж сто раз перепитувати 
|
 |
exp
|
Додано: 19 квітня 2012, 14:09 |
|
|
SPY написав: Адже краще один раз побачити ніж сто раз перепитувати  люблю перепитувати  дивитися не мож себе заставити 
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 19 квітня 2012, 15:34 |
|
|
exp написав: дивитися не мож себе заставити З-за цього і появляються "білі плями" в історії людства 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 19 квітня 2012, 15:42 |
|
|
collagen написав: exp написав: дивитися не мож себе заставити З-за цього і появляються "білі плями" в історії людства  власне... розповідай давай 
|
|
 |
|
 |
|