|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
vmateychyk
|
Додано: 13 квітня 2012, 23:41 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Капітан написав: vmateychyk написав: Сам пік. у електричній хлібопічці ? судячи з непристойної правильності форм...  молодєц  я ще ні разу у житті хліб не пік , бощ варив , голубці крутив , тушонки тушив , салтисони таки , а от хліб ні разу не пік...  В газовій духовці.А непристойно правильні форми, то вже досвід починає проявлятися. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 квітня 2012, 11:19 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
vmateychyk написав: то вже досвід починає проявлятися. он воно як . то ти не тільки вмієш добре шруби крутити ... як каже Бодя - повага. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 14 квітня 2012, 11:23 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
vmateychyk написав: Сам пік. звичайна чи солодка? 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 квітня 2012, 11:26 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: vmateychyk написав: Сам пік. звичайна чи солодка?  напівсолодка міцна... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 14 квітня 2012, 14:20 |
|
|
exp написав: vmateychyk написав: Сам пік. звичайна чи солодка?  Має бути солодка. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 квітня 2012, 20:06 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: vmateychyk написав: Сам пік. у електричній хлібопічці ? судячи з непристойної правильності форм... От, нема чо критикувати! Всьо правильно робит!!! Можна пекти і в духовці, і в печі (якшо є), а хлібопічка лиш тісто замісит. Я печу і так, і сяк. Лиш не люблю солодкі паски - бабки (а тут усі "куличи пасхальные" солодкі). Це НЕПРАВИЛЬНО! Паска має бути на яйцях, молоці і обов'язково з ґвоздикою! Тоди і у хаті, і на дворі усі чуют, шо завтра-позавтра - Великдень!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 22 квітня 2012, 22:27 |
|
|
yanychar написав: Капітан написав: vmateychyk написав: Сам пік. у електричній хлібопічці ? судячи з непристойної правильності форм... От, нема чо критикувати! Всьо правильно робит!!! Можна пекти і в духовці, і в печі (якшо є), а хлібопічка лиш тісто замісит. Я печу і так, і сяк. Лиш не люблю солодкі паски - бабки (а тут усі "куличи пасхальные" солодкі). Це НЕПРАВИЛЬНО! Паска має бути на яйцях, молоці і обов'язково з ґвоздикою! Тоди і у хаті, і на дворі усі чуют, шо завтра-позавтра - Великдень! От і мої знайомі кажуть що бабка солодка має бути,а паска як хліб.Я привик що мама все пече паску і вона солодка,а бабку ніколи не пекла.То і я вже так кажу.Колись була мрія навчитись пекти хліб,мрія збулася ,можу все зробити руками і головне що теща каже що моя паска(бабка) найсмачніша. 
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 19 травня 2012, 00:01 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 19 травня 2012, 00:39 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Galka написав: Вобщем вот, у кого есть желание и время то...... Та після таких витворів навіть жаль буде їх їсти 
|
 |
Galka
|
Додано: 20 травня 2012, 12:37 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
SPY написав: Galka написав: Вобщем вот, у кого есть желание и время то...... Та після таких витворів навіть жаль буде їх їсти  Может такое пойдёт, правда не так уж и красиво, но вкусно (сын картошку забраковал, т.к. она без сыра) ужин. Жаренная картошка с мясом, и с овощами + соус  завтрак. Кабачковые оладьи  ну и на десерт торт "Зебра" один отнесла соседке у неё ДР было 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |