|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 21 лютого 2012, 20:42 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: VohaBit написав: в Боснії(мало не в самому центрі Європи) виявили піраміди вищі за єгипетські! а шо в тій місцевості до тепер всі сліпі ходили  та нє.. я про це читав , ще з паперових носіїв купу років тому , але то певно не сліпота , а швидше брак коштів на дослідження , того ця новина і не перестає бути новиною... ібо нєізвєданноє маніт і заворажіваєт...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 березня 2012, 09:48 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 березня 2012, 22:55 |
|
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 28 березня 2012, 12:59 |
|
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 березня 2012, 13:05 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Швейцарський математик Джеймс Глаттфельдер з Федерального технологічного інституту в Цюріху вирішив вирахувати людину чи групу людей, які керують усім світом.
Він виявив, що всього 147 корпорацій володіють більш ніж половиною світових ресурсів. І зі списку Топ-10 можна припустити, що ниточки з цих компаній ведуть ще кудись.
Поки що ім'я тіньового Ротшильда і Рокфеллера вчений назвати не може.
"Поки ми виявили якусь фігуру з високим рангом впливу. Можу сказати лише, що це американський бізнесмен, який є співголовою інвестиційного фонду. Але його ранг занизький, це не Ротшильд, не Рокфеллер, навіть не Білл Гейтс або Уоррен Баффет", - зізнався математик в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні".
В його базі даних є дані і про приватних осіб, і про членів урядів. Але рейтинг впливу останніх виявився нижчим, ніж необхідно, щоб претендувати на роль світового диригента.
"Взагалі чим більше я над цим думаю, тим сильніше підозрюю, що фізичної особи ми можемо в результаті і не знайти. Влада переходить від живих людей до корпорацій", - зазначив Глаттфельдер.
Науковець розмірковував так. У світі близько 37 млн компаній. У них 37 млн. директорів. Чи пов'язані ці люди? Може, серед них є родичі? Однокласники? А може, багато з цих компаній підпорядковуються одна одній (входять в холдинги, є дочірніми)? Таким чином, з 37 млн викристалізувалося ядро в 1318 компаній, потім - в 147.
Перша десятка – майже всі з США і Великобританії. Керує ними елітарне коло осіб, які часто навчалися в одних і тих самих закладах чи пов'язані іншим чином. Так, в біографії одного з них є згадка про членство у Форумі фінансових послуг. Ця структура розташована у Вашингтоні і є "неформальною організацією, яка об'єднує 18 найбільших топ-менеджерів".
Експерти зазначають, що у світі чимало подібних організацій.
"Назвіть їх масонами, якщо хочете. Згадайте Ротарі клуб. Люди зустрічаються, дружать особисто, а заради чого чи проти кого, невідомо", - розповів експерт компанії "Фінам" Олександр Осін.
Економіст Борис Кагарлицький згоден частково. "У дослідженнях Глаттфельдера немає нічого нового. Про це Ленін ще написав, а до нього - німецькі й англійські вчені. Концентрація капіталу, зрощення його з владою - в СРСР про це кожен школяр знав. А ми зараз настільки розумово деградували, що такі банальні речі сприймаємо як одкровення", - переконаний він. tsn.ua десь так я собі і уявляв 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 01 квітня 2012, 21:30 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 02 квітня 2012, 12:18 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Колись читав, кому цікаво координати тризуба: +48° 55' 28.67", +24° 59' 22.48"
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 квітня 2012, 21:22 |
|
|
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 04 квітня 2012, 21:27 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
 це точно
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 04 квітня 2012, 23:39 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
а ще забули про старий-новий стиль про те що за єврейським стилем 2012.12.21 кінець світу мав бути приблизно півтори тисячоліття тому, за старим юліанським взагалі 3 тисячі років тому.
Але оскільки майя були трушними православними християнами, тому вони звісно користувались юліанським/григоріанським календарем, а не своїм, в якому рік має приблизно 260 днів (точно не пам'ятаю) і базується на місячних/сонячних циклах а не по високосних роках чи поправках. Тому дата 21 грудня 2012 виковиряна з носа, і якщо кінець світу запізниться або прийде раніше ми на нього подамо в суд?))) і крім того враховуючи наш великий досвід в кінцях світу про які ми тільки чули може бути просто кінцем астрологічної ери, а не кінцем коли землю розірве/заморозить/потопить.
Ніхто не знає правди, правда тільки в тому, що ми зараз цей кінець сприймаємо так, як раніше сприймали ідеї про те, що земля крутиться навколо сонця чи куля, забуваючи що через 1000 років нас називатимуть ідіотами і не розумітимуть, чого ми так примітивно мислили, так як ми зараз насміхаємось над критиками ідей кулястої землі. якщо правда ще Земля до того часу доживе)))
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |