|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 02 квітня 2012, 20:32 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: exp написав: Galka написав: Похоже, что сдесь на форуме только меня и надули,  сама виновата, тут три дня тишина была, решила рейтинг поднять  молодець  і що , всьо , більше нема молодців ? а ти хіба не молодець? 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 02 квітня 2012, 21:05 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: і що , всьо , більше нема молодців ? а ти хіба не молодець?  Кємлю, на старому пентаґонівському форумі був собі такий табель про ранги, там старійшина, початківець і т.д., може й тепер ввести поняття "молодець", за заслуги перед форумом, там з різними степенями - тіпо: "молодець першого ступеня", "молодець другого ступеня"; і значки видавати - тіпо 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 02 квітня 2012, 21:18 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
myrko написав: exp написав: і що , всьо , більше нема молодців ? а ти хіба не молодець?  Кємлю, на старому пентаґонівському форумі був собі такий табель про ранги, там старійшина, початківець і т.д., може й тепер ввести поняття "молодець", за заслуги перед форумом, там з різними степенями - тіпо: "молодець першого ступеня", "молодець другого ступеня"; і значки видавати - тіпо  мона попробувати, почитаю за то на досугу... тільки підозрюю, що все-знову упреться у моє нубське поводження із Postgre 
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 квітня 2012, 22:29 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
ага , мож менделі давати , або тіво ... кришечки від пива...колись у БорМана така аватарка була , хейнекен відав...  або звйозди присвоювати , як дараґому Лєаніду Ільїчу...  о , який звіздатий чувак був ... як коньяк... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 03 квітня 2012, 07:57 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Не, лучше, не звёзды и тем более не крышки от пива, а сам коньяк  , а его по крайней мере это моё мнение заслуживабт, на этом форуме три человека (нивкоем случае нехочу обидеть других форумчан, просто читаю я от силы 5-6 тем), это merko, Кaпiтан и ехр чем по всей видемостивы в выходные и занимались  считали сколько звёзд на бутылках, ой не звёзд, а стаканов в бутылках. Всё равно, я никак не могу привыкнуть к этому форуму, тот был лучше (опять же это моё мнение) по крайней мере не такой как все.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 квітня 2012, 09:55 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Galka написав: Не, лучше, не звёзды и тем более не крышки от пива, а сам коньяк Galka, той коньяк ще цілий 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 03 квітня 2012, 10:33 |
|
 |
 |
|
|
Galka написав: Всё равно, я никак не могу привыкнуть к этому форуму, тот был лучше (опять же это моё мнение) по крайней мере не такой как все. А що не так, може я допоможу, підкажу і цей сподобається?  той був платний і важчий, цей досить непоганий, а заново кудись переносити знову втратиться частина інформації, тому може все-таки я поможу-підкажу 
|
 |
SPY
|
Додано: 03 квітня 2012, 11:01 |
|
 |
 |
|
|
Galka написав: Привет всем, а у нас очередной ремонт в подъезде, и вот это собираются закрасить отмыла немного грязь и сфоткала, на других этажах еще никто не помыл, я сделала фотки пускай хоть так останется на память, если не сможем отстоять, хотя лет пять назад получилось.   Між іншим Galka рік тому писала про під'їзд. Як все-таки завершилось?
|
 |
myrko
|
Додано: 03 квітня 2012, 11:54 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Galka написав: merko, Кaпiтан и ехр[/b] чем по всей видемостивы в выходные и занимались  считали сколько звёзд на бутылках, ой не звёзд, а стаканов в бутылках. . "Нагавариваете, Вы, на нашу семью - грех это." (Манька Облигация). Galka, тепер піст, а на форумі тут народ (по крайній мірі - з вищеперерахованих), хоч і безалаберний, але принціпівальний, так шо звізди рахувати будемо: хто через тиждень, хто через два... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 квітня 2012, 14:45 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
myrko написав: через тиждень, хто через два... через два Великдень два рази не виходить святкувати .... а Різдво таки йо , два рази ... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |