|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 10 лютого 2012, 12:37 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
myrko написав: "Що природньо, то лякати не повинно."  таде природньо 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 10 лютого 2012, 14:10 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: таде природньо  Ну, масштаб троха те той-во  , а exp, це ти вже до деталей чіпляєшся... P.S. хоч я і не мордератор, але скажу, шо флудимо жостко 
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 10 лютого 2012, 14:23 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
myrko написав: а щолкни з боку мильницею ввесь процес, please Дружище, я не знаю, когда будет следующий раз. Всё банально просто. Цветок в горшке на табуретке. Слева спереди и сбоку на другой табуретке одна галогенка светит на цветок. Другая галогенка на полу сзади сбоку с противоположной стороны от фронтальной галогенки, но больше сзади. Положение подбирал, чтобы свет не загораживался листьями. Как мне советовали, она должна придать воздушность снимку. Фотографировал когда не было солнца. Первая попытка была днём, но в этом случае нужно ставить фон, плохо, но видно обстановку комнаты. А так получилось всё автоматически. С натуральностью можно зайти слишком далеко. Будет ли только соответствовать это направлению форума и данной ветки? Неизвестно.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 10 лютого 2012, 15:00 |
|
|
Yury написав: С натуральностью можно зайти слишком далеко. Будет ли только соответствовать это направлению форума и данной ветки? Неизвестно. Це ж був жарт, як каже в таких випадках SPY, тра відав ще пятнайцік таких-во  смайликів класти. Надіюсь, що почуття гумору ще не змерзло на морозі... P.S. Це теж жарт 15x 
|
|
 |
|
 |
Romcia
|
Додано: 11 лютого 2012, 23:10 |
|
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 12 лютого 2012, 00:43 |
|
|
Romcia написав: Без фотошопу...  Файні фотографії  , але я сі тєжко перепрошую, а шо в Picasa повзунки сі не крутє? 
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 12 лютого 2012, 14:30 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
я сі вібачєю ше кєжче, а пошо совалки совати? Відий і так файно. я, канєха не профі, тому хтілося би дізнатися шо не так. Фарби, перспектива, глубина, настрій, як на мене присутні, єдине до чого можна доколупатися, з моєї не високої дзвінниці, то це троха завалений горизонт на першій знимці 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 12 лютого 2012, 16:00 |
|
|
Бодя написав: я сі вібачєю ше кєжче, Ну я то так запитавсі, бо Romcia написала так, ніби користуватисі фоторгафу фотошопом, це тєжкий гріх, десь на рівні з прелюбодійством. Хоч на мою, і не тільки, думку: 1) невдалий кадр ніяким фотошопом не виправиш; 2) є купа кадрів де мінімальна корекця в рази повисить якість зображення; 3) напартачити в фотошопі завжди набагато легше, ніж зробити шось дійсно файне. І як висновок: в неті гуляє безліч фотографій з "атомною" обробкою від людей, котрі зовсім не розуміються ні на композиції, ні на сумісності кольорів, або просто з поганим смаком; власне ця маса знимків і породила легенду, що фотошоп це не шлях істинного джидая-фотографа.  P.S. ще раз кажу, що фотографії мені сподобалися 
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 12 лютого 2012, 16:25 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
десь так і думав, але, на всякий випадок, хтілося уточнити 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 лютого 2012, 18:00 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
myrko написав: P.S. ще раз кажу, що фотографії мені сподобалися  попробували би вони тобі сі не сподобати 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |